0 oy
769 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (100 puan) tarafından
Hanımlar eşimle severek evlendik bı dediğimi iki etmez biri bişey dedimi kızar ama bloftenmis bundan 5 ay önce bı tartismamiz oldu annesiyle konuşmalarını şimdi o uyurken telefonuna baktım okudum bana agza alinmiycak şeyler demiş bosarim demiş aileme küfür etmiş anneside tastiklemis ve annesigile salma vs demiş ama eşim evde süt dökmüş kedi yani acaba napicam sabah söyleyim mi okudumu vs yada konuyu nasıl acacam çok ağrıma gitti hiç ummuycam şeyler demiş ozaman hamileydim karnimdaki çocuğum bile umrunda olmamış çok şaşırdım şuan hem bebeğimi sallıyorum hem ağlıyorum annesiyle aramız hiç iyi değil zaten beni aşırı kıskanır ama napicam ben icimdede tutamam tutulacak laflar değil zaten ama okudumu söylersem bu sefer farklı düşünur mu Allah rızası için akıl verin

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Şimdi şşöyle bişey var eğer okuduğunu söylersen ve gerekli çook ağır tepkiyi vermezsen kocan dicek demek ki vereceği tepki bu artık yüzüne de söyleyebilirim. Madem senden korkuyor çekiniyor ailesine karşı erkeklik taslıyor ama sana yapamıyorsa bırak öyle kalsın. Senden korkmaya çekinmeye devam etsin 
(100 puan) tarafından
Ama bunda nasıl konusucam napicam bilmiyorum çok sinirliyim Cook
tarafından
Huzurunuz kaçsın hiç istemem canım ama gerçekten yutulacak şeyler değil söyledikleri. Ufak çaplı bi korkut eşini artık cesaret edemesin
(100 puan) tarafından
Öyle yapacam ve bunları söyledikten ertesi gününde geldi kurban oldu bilmem napti kendime yediremiyorum ya
tarafından
Eşin senden baya çekiniyor o belli de neden annesine karşı kendini kabadayı göstermeye çalışıyor ki acaba annesi ezikliyor diye mi
(100 puan) tarafından
Annesi çok fena ama eşimde fena kendini ezdirmiyor bazen bana ev işi yapıyor eşim yardim ediyor annesi denk geliyor güldün de vs hemen azarlıyor
-Reklam-
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Ne düşünürse düşünsün canım tabi ki hesap sor ne demek karnında ki bebeği bile umursamamak oda annesine aslan sana kedi çift karakterli sanırım 
(100 puan) tarafından
Üstünde aylar geçmiş ve okudumu söylersem o haklı çıkmaz dimi gerçekten çok kötü laflar ağzıma vurucakmis vs
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Eainin telwfonu sonucta okudugunu gizlemene gerek yok, kendi utansin once yaptigindan, iki yuzlulugunden...sen kendini suclama bile o düşünsün terbiyesiz
(100 puan) tarafından
Bencede sabah konuşayım konuyu nasıl acicam erkenden ise gidiyor o
(6,974 puan) tarafından
Dayanabilirsen geldiginde soyle, seni boyle bilmezdim de ac konuyu.  Koy tavrini asla yumusama,ben sana naptim bu sozleri hakedecek vs...
(100 puan) tarafından
Dayanabilirmiyim bilmiyorum ama denerim bı çok zoruma gitti çok
0 oy
(442 puan) tarafından
Canim blko annesine blof yapmkstir
(100 puan) tarafından
Çok şükür arkamdalar sabah ilk isim onu konuşmak olucak inşallah
(1,635 puan) tarafından
Eşinin yaptığı çok yanlış ara bulmak yerine iyice alevlendirmiş.
Allah yardım etsin valla
(100 puan) tarafından
Aynen öyle valla amin canım çok sağol
(1,635 puan) tarafından
Ne demek canım ☺️
(174 puan) tarafından
Yinede ailen için dediklerini kendi ailene anlatma. Zaman geçer eşin telafi eder siz iyi olursunuz annen baban onları içinden atamaz. Sogukluk kapanmaz yine sen kalırsın arada
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Telefonuna bakıyodum bu yazışmaları gördüm diye direk sor eşine canım.

Yaptığı çok yanlış bişey. Seni korumak demek annesine tamam anne sen canını sıkma ben konuşurum demektir.

Benim eşim öyle der annesine ama bana gelip bişey demez haklı olduğum zaman
(1,635 puan) tarafından
Kaynanan da hata. Sanane evli barklı kocaman insanlar. İstediği yere gönderir ki ailenden bahsediyosun yani.
Eşin annesine kendini ispatlamaya çalışmış. Ezik gibi görmesin beni diye kendince.
Ama çok yanlış.
O zaman sende eşini annesine yollama. Sonuçta o da senin kocan. İstediğin yere yollarsın canın isterse izin vermezsin.
Bu kaynanalar gelini ne olarak görüyo bı türlü çözemedim.
Bizde bı ailede dünyaya geldik ve bizimde anne babamız var. İyi yada kötü. Elbet gideceksin yani. Eşinde mecbur yollamaya
(100 puan) tarafından
Gidiyorum hiç saymıyorum bile hele bu saatten sonra hiç saymam bebeğim küçük diye gitmiuodum şimdi inada gidicem
(1,635 puan) tarafından
En iyisini yaparsın valla.
Bu erkek milletine yüz vermeye gelmez.
Bizde 6 yıl sevgili kaldık 4 yıldır evliyiz ama en ufak yüz vermede hemen bı havalar bilmem neler.
Herkes yerini haddini bilmeli evlilikte olsa
(100 puan) tarafından
Aynen öyle katılıyorum valla ilginiz için çok teşekkür ederim umarım hayırlısı olur bizim için
(1,635 puan) tarafından
Olur inşallah canım.
Sen otur güzelce konuş eşinle. Ben aynı şeyleri senin ve ailen hakkında annemle böyle konuşsam ve sen sonradan görsen ne hissederdin diye.
Seven adam anlar bence.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Eşimin ailesi asla ama asla istemediler simdide istemiyorlar sevmiyolar ama esimle iyi aramiz bigun esim babasi annesine yazmis ben onun yuzunden başınızı önünüze egdirdim ozur dilerim ben sordm bune ddm babamgil boyle konusmami istiyolar senin hakkinda o yuzden boyle yazmak zorunda kaldim dedi onlar ailense ben neyim insan nasil soyler bu kelimeyi namusu olan bi kadin icin dedim ayni şeyleri yasamisiz seninle az cok tavrını net ve sert koyki anlasin 
(100 puan) tarafından
Allah seninde yardımcın olsun neden böyle yaparlar neden iki yüzlüler anlamıyorum ayıp madem okadar anneci babacilar keşke evlenmeselerdi
(2,005 puan) tarafından
Allah seninde yardimcin olsun guzelim aynen öyle sanki zorla evlendirildik
(100 puan) tarafından
Amin aynen valla ama kendileri bilir onlar okadar rahat konuşuyorsa bizde konuşur gereğini yaparız
0 oy
(627 puan) tarafından
Bence sabah söyle işe gidince sakince düşünme zamanı olur hatasını anlar işten gelse adam tartışır belki seninle konu uzar
(100 puan) tarafından
Mesaj mi atsam arasammi sinirlenince ağlayan biriyim konuşamazsam diye korkuyorum
(627 puan) tarafından
Bendede var o huy mesajla rahatlıyorum  eşime kızdığım zaman
(100 puan) tarafından
Bencede en iyisi mesaj
(627 puan) tarafından
İçindekileri dök mesajda ama mesajları  ağır şeyler bence hatasını bilsin
0 oy
(808 puan) tarafından
Mesajlarını okuduğunu görürse nasıl olsa bişey olmuyo der bir kaç gün küser barisiriz ve artik o soylediklerini yüzüne söyleme cesareti doğar annesine erkeklik taslamis kendince eğer evde sana iyi ise ve seni kaybetmekten korkuyosa öyle kalsin yoksa aliskanlik haline gelir her kavgada söyler o laflari yüzüne bu kez 
(808 puan) tarafından
Seni okadar iyi anliyorum ki birakip gidermisin o mesajlara sebep kocani kocanin yüzüne soyledigi kelimeler bicaktan farksiz bide yuzsuzlesiyolar surekli hale getiriyolar nasıl olsa ne dersem yanımda diye
(100 puan) tarafından
O bosarim yazmış o onu düşünüyorsa ben napabilirim ki yediremiyorum kendime o mesajları
(808 puan) tarafından
Benim babam zor günler yaşadığında şey demisti kaybeden taraf korkan taraf aslında erkeklermis senin kaybedecegin bişey yok o yüzden korkutuyolarmis bosarim diye okadar mantikli ve iyi gelmistiki bu dusunce
(100 puan) tarafından
Bencede çok doğru bi lafmis kendilerine yaparlar yapacak hiç bişey yok ama ben konuşmak istiyorum yazmak istiyorum içimde ne var ne yok
(808 puan) tarafından
Bende tutamazdim.icimde galiba hersey olacağına varir
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Farklı dusuncek bişey yok merak ettim girdim baktm bu yazdıklarım ne diye sor zaten açıklama yapmana gerek kalmaz gerçekten süt dökmüş kedi gibiyse alltan alir hemen 
0 oy
(549 puan) tarafından
Normlde esın ara bulması gerekirkn iyice tetıklems 

Ne dıyecegmi bılemedm ama Bn olsam kobusurdmm 

Esim sncta tabı ki telefonunu karıstrcm bunda yalnıs bırsey yok oyle dsnme
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Ben olsam hesap sorarim
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Sessiz kal bekle yüzü olsa yüzüne söyler 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 613 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gelzamansiz (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 346 göst.
13 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 368 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Helinnn (356 puan) tarafından soruldu

413,441 soru

12,447,002 cevap

46,176 kullanıcı

Kategoriler

...