Eşimin ailesi ile yürüme mesafesinde oturuyoruz haftada 1 ya da 2 gorusuruz mutlaka. Benim annemde aynı şehirde bir de teyzesi var eşimin amcamla evli. Yanı toplam 3 ev var haftada 1 mutlaka görüştüğümüz. Eşimin ailesi çok yakın olduğu için bazen 2 de oluyor. Anlayacağınız kendimize ait zaman zaten az kalıyor. Bu hafta sonu abime gidelim dedim 1 saatlik uzaklıkta 2 aydır görüşmüyoruz. Perşembe iş çıkışı da eşimin ailesine gidecektik. Ama eşim işten cuma gunu için izin almış. Ben de oh ne güzel pazar dönecez iş yapamam cuma günü ütü çamaşır ev temizliği yaparım dedim bebeğim 3bucuk aylık eşim yokken iş yapamıyorum. Eşim ise kahvaltıya annemlere geçeriz aksama kadar dedi. Daha geçen cumartesi sabahtan aksama ordaydk. Eşimle birbirimizi gördüğümüz yok resmen çıldıracam. O işten eve gelir ben biraz evi toparlarım bulasikti falan derken sonra zaten bebegim 8 gibi uyur o bebeğin yaninda kalır ben uyurum.gece uyumuyor bebeğim pek. Diğer zamanlarda bir yerlere gidiyoruz. Çok sıkıldım hiç vakit geçiremiyoruz. Ne vardı yani dün gitseydik ailesine 2 3 saat otursaydık bugünü işlerimize ve kendimize ayirsaydik . Illa ki iki ayağımı bir pabuca koyacak. Böyle giderse yürümeyecek bu evlilik