0 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,263 puan) tarafından
Eşimin ailesi ile yürüme mesafesinde oturuyoruz haftada 1 ya da 2 gorusuruz mutlaka. Benim annemde aynı şehirde bir de teyzesi var eşimin amcamla evli. Yanı toplam 3 ev var haftada 1 mutlaka görüştüğümüz. Eşimin ailesi çok yakın olduğu için bazen 2 de oluyor. Anlayacağınız kendimize ait zaman zaten az kalıyor. Bu hafta sonu abime gidelim dedim 1 saatlik uzaklıkta 2 aydır görüşmüyoruz. Perşembe iş çıkışı da eşimin ailesine gidecektik. Ama eşim işten cuma gunu için izin almış. Ben de oh ne güzel pazar dönecez iş yapamam cuma günü ütü çamaşır ev temizliği yaparım dedim bebeğim 3bucuk aylık eşim yokken iş yapamıyorum. Eşim ise kahvaltıya annemlere geçeriz aksama kadar dedi. Daha geçen cumartesi sabahtan aksama ordaydk. Eşimle birbirimizi gördüğümüz yok resmen çıldıracam. O işten eve gelir ben biraz evi toparlarım bulasikti falan derken sonra zaten bebegim 8 gibi uyur o bebeğin yaninda kalır ben uyurum.gece uyumuyor bebeğim pek. Diğer zamanlarda bir yerlere gidiyoruz. Çok sıkıldım hiç vakit geçiremiyoruz. Ne vardı yani dün gitseydik ailesine 2 3 saat otursaydık bugünü işlerimize ve kendimize ayirsaydik . Illa ki iki ayağımı bir pabuca koyacak. Böyle giderse yürümeyecek bu evlilik

3 Cevaplar

0 oy
(712 puan) tarafından
Canim eşinle konuş karşına alıp da bide o şekilde dene derim evladını düşün kim ister anne babası ayrı kimse istemez ama bazen zorunda olursun olur ama sabret dua et eşinle de konuş biraz vakit geçirelim birlikte kaç zamandır hic ayirmiyoruz birbirimize vakit diye belki anlayışla karşılar
(2,263 puan) tarafından
Konuşunca ailemi istemiyorsun ondan diyor canım da yine denerim
(712 puan) tarafından
Ailenle vakit geçiriyoruz zaten ben senin aileni istemiyo değilim benide anla de gene mi nato kafa nato mermer bazıları anlamıyo bacim
(2,263 puan) tarafından
Heh canım aynen ondan iste
-Reklam-
0 oy
tarafından
Konusmayi denedinmi az agzni ac cevap ver canim sendeee
(2,263 puan) tarafından
Canim söylediğim zaman tartışıyor hemen yok sen ailemle görüşmek istemiyorsun diye
tarafından
Ailenle gormekden seninle gorusmuyorz canim de
0 oy
(1,908 puan) tarafından
En ufak bişeyde yurimucek bu evlilik diyosun nasılda ağzına alıyosun  nevarki bunda bunlar cozulmucek şeyle degilki ellerde neler.var şükret haline otur konus eşinle anlayışla karşılayacağını zannediyorum 
(2,263 puan) tarafından
Siz de bilmediğiniz hayatlar hakkında konuşmayı ne kadar çok seviyorsunuz.. Ben o insanlar yüzünden kac kez boşanma eşiğine geldim zaten. Üstüme ne iftiralar atıldı yine de gidip el öpen ben oldum. O yüzden bu kadar kolay dile gelnesi
(1,908 puan) tarafından
Iyide senin anlattığın kadar biliyoruz şuan yazdigin konu halledilmicek.bisey değil öncesini tabiki bilemem
(1,908 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yorumları kaldıramiyorsa derdini yazmicaksin ozaman burasi herkese açık bir platform
(2,263 puan) tarafından
Yorumları kaldırıyorum cevabını da verdiğime göre. Öncesini bilmiyorsan kesin yorum yapma sende daha yumuşak yorum yapabilirdin
(1,908 puan) tarafından
Offf ne halin varsa gör yaaa boşan bundan sana koca olmaz deseydin hosuna giderdi demi cahilsin iste

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 407 göst.
2 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde yagmuraslan (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,037 göst.
2 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 33 göst.
0 oy
2 cevap 248 göst.

411,504 soru