Dun postta anlatmıştım bilmeyenler için tekrar anlatayim. kocam benimle gezmiyor bize vakit ayır dedigimde iş zamanı gezilir mi vakit yok diyordu. Bir gol var burada çok merak ediyorum herkes git gör diyo.esim şimdi zamanı değil diyordu.Dun arkadaşlarıyla oraya pikniğe gitti ve zaten herzaman arkadaşlarıyla zaman geçirir .Bende size sordum çoğunlugunuz beni haklı buldu ve trip at dedi.Bende öyle yaptım . Gelince hiç konuşmadim. Oda kendine yer yatağı yaptı telefonda sesli şekilde oyun oynadı . Bende kızımı aldım yatakta yattım. Sonra uyumuşum. Bir uyandım esim çocuğu besigine koymuş ve yanıma uzanmış.Telefonumu almış eline bende verirmisin özelim var dedim ve telefonumu aldım uyucam dedi. Bende ses etmedim.telefonda bir komik video görünce güldüm oda sinirlendi ben balkonda yatacam dedi ve gitti. Normalde böyle olsa hadi gel derdim resmen yalvarırdım.Simdi dışarısı çok soğuktu resmen odada ben bile üşüdüm gitmedim gel diye.sabah kalktım baktım o bana trip atıyor .Sanırım öyle yaparsam benle barışır diye düşünüyor. Sizce neden? Trip atmasi gereken benim ama?