0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kizlar eşim eve geldi 11 buçukta çocuğu uyandırdı bende çok kızdım bağırdım falan oda dedi kaç gündür görmedim özledim dedim sanki çok ilgileniosun kaldırıp beş dakka oyniycaksin sıkılcan ben yine 3 4 e kadr ugrascam neyse bağırma bana falan dedi bende sustum surat falan astım oda gitti o gece çocukla yattı ertesi gün koltukta yattı kaldırdım yatağına geç diye ben burda yaticam dedi bende bişi demedim yattı bugn öğlen sepet şal assagi dedi çocuk sepetin ipini dolamış hep çözene kadar geç oldu indirdim baktım yok eve çıkmış oda kapiya vuruyordu açtım Allah belanı versin falan diye diye saydırma ya başladı bende çocuk ipi dolamış dedim yalanına tükürim dedi bende bişi demedim falan gitti öyle geç geldi eve yemeğini falan verdim yatahini attım TV odasına gidip yattım oda orda yatmış yani abartilcak ne var bunda bukadr abartio anlamıyorum yani sizce napayım böyle devammi edeyim
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
İkinizde çocuk gibi davranmışsnz
tarafından
Hyr canım kaç defa uyardım onu uyurken uyandırma düzenini bozuyorsun diye hala ypiordu
(1,330 puan) tarafından
vallahi benimki de yapıyor bizimki de yapıyor aynı şeyleri yani ama ben daha da seviniyorum çocukların güzel ilgileniyor yani o da bir şey derse yemesi de iyi Özdemir çocuksun uyandırması da normal bir şey yani hep boş tarafından bakmayın biraz da dolu tarafını görün bardağın bu şekilde olmaz bizimle yaptığımız hatalar ya yanlış yer kavgalar var ama yani biraz dolu tarafından bakın ya
-Reklam-
0 oy
(29,125 puan) tarafından

Ikinizde ufak tefek sebeblerden ne hale gelmişsiniz  bu kadar abartmayin huzurunuz bozulmus değermi sepete veya baska şeye sebeb üzülmeye. 

tarafından
Yani ben sadece kızdım ama o dahada çok abarttı kaç defa kaldırma çocuğun düzeni bozuluyor dedim o an kaldırdı sinirlendim bukadr abartmaya ne gerek var
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Olur öyle şeyler sinirle takılma bence doğru konuşması için uyar sana öyle konuşmasın sen de güzel konuş geçer gider 
tarafından
Zaten çok sert konuscam ya
(1,165 puan) tarafından
Keşke biraz daha sevecen ve rahat olsanız. Bu şekilde uyku düzeni olsa nolur ki çocuğunuzun. Anne babasından alacağı uykudan daha önemli değerler var bence. Bizbirinize olan saygıyı yitirmeyin. Sanırım yaşınız küçük.
tarafından
19 yasindayim ben hyr benim sinirlendim şey bikere olur iki kere olur ama sürekli aynı şeyi yapınca sinirlenior insan
0 oy
(1,330 puan) tarafından
İkinizdeikinizde tencere kapak gibisiniz birbirinizden hiç bir farkınız yok sen ona bağırıyorsun o sana bağırıyor yani hiçbir şey tek taraflı hiçbir zaman değildir bir şey sonuç oluyorsa muhakkak vardır yani Bir sebebi de ondan oluyorum yani adam durduk yere sana öyle davranımiyor ya da sen de ona durduk yere böyle davranmıyorsun demek ki
tarafından
Şöyle düşün eşin gelsinn cocugu uyandırsin yarım saat oynasın telefonuna baksın sen uğraş gece 3  e kadr sende sinirlenmezmisn uyku düzeninde bozsun
(1,330 puan) tarafından
Ben evliliğimde bişey öğrendim ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemli olan
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Bence çok fevri davranmissiniz. Ben annemlere gitmiştim babam gece 3 te geldi yurtdışından torunlarını özlemiş geldi baktı öptü bende ışığı bile açtım uyandırdım daha 7 8 aylıktı küçüğüm. Bazen geç saatlere kadar amcasiyla falan oynarlar izin veririm. Bence biraz rahat olun. Her zaman olan bişey değilse ozlemisse ne var ki gerekirse uykusu bolunsun. Gidin sakince eşinizden özür dileyip gönlünü alın bence. Ve size tavsiyem hele ki çocuk icjn en ufak bişey de eşinizi çocuk gibi azarlmayin. Kendinizden uzaklastirirsiniz
(1,165 puan) tarafından
Erkekler öyle canım sen degismezsen acımasız olur. Ona sevgiyi saygıyı öğretecek olan kadınlardir. Sen sabırla sevgiyle yaklaşmak zorundasın. Bı zaman sonra seni olgun görürse daha saygılı bı eş olacaktır en ol. Bu arada yaş kaç canım eşinin seni
(1,165 puan) tarafından
Erkekler öyle canım sen degismezsen acımasız olur. Ona sevgiyi saygıyı öğretecek olan kadınlardir. Sen sabırla sevgiyle yaklaşmak zorundasın. Bı zaman sonra seni olgun görürse daha saygılı bı eş olacaktır en ol. Bu arada yaş kaç canım eşinin senin
tarafından
Eşim 28 yaşında bnde 19
(1,165 puan) tarafından
Yaşın küçük ama eşinin seni küçük görmesine izin vermemek senin elinde daha olgun ve yapıcı dur karşısında. Erkekler çocuk gibi eğilmeye ihtiyacı oluyo bazen
tarafından
Canim öyle yapmaya calisiorm zaten ama yinede görüyor yapicak bişi yok
0 oy
tarafından
Ufak sorunları abartmayın hiç dil üzerine dahi getirmeyin ...
tarafından
Yani ufak geliosa sürekli yapınca insan sinirlenior
tarafından
Eş geç bazen inan olan insana oluyor
tarafından
Haklısın canım yine ben yipraniyorum zaten
tarafından
Aynen olan sana oluyor o erkek dışarı çıkıp kafayı dağıtıyor sen üzülüon boşver ne kafana tak ne karşılık ver dahada kötü oluyor çünkü
tarafından
Aynen haklısın zaten kadınlar bu yüzden çabuk yipranip yaslaniyorlar
tarafından
Aynen vallah yaşımız ufak ama bir nasılsın dese dünya dert dökülüyor dilimizden
tarafından
Aynen öyle vala sen kaç yaşındasın canım
tarafından
4 Eylül'de 24 e girdim ya sen
tarafından
Ben 19 yasindayim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 375 göst.
6 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,160 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Prenses96 (5 puan) tarafından soruldu

409,104 soru

12,295,587 cevap

38,316 kullanıcı

Kategoriler

...