0 oy
2,591 göst.
Diğer kategorisinde (837 puan) tarafından
Önerir misiniz ona Gore alicam birazdan

24 Cevaplar

0 oy
(837 puan) tarafından

En İyi Cevap
Hepinize teşekkür ettim omo mavi beyaz paketini aldim cok güzel kokuyor

Yumuşatıcı bulut inci serisi aldım guzel kokuyor tavsiye ederim  :) 
-Reklam-
+1 oy
(2,793 puan) tarafından
Yumuşatıcı olarak yumoş extranın lilyum kokusunu öneririm
0 oy
(535 puan) tarafından
BİM’in pembe yumuşatıcısı çok güzel kokuyor hem de uygun fiyatlı toz deterjan olarak da Ariel
0 oy
tarafından
Yumuşatıcı yumosun extra olanı pembe kutu çok güzel.deterjanda omonun beyazlı mavili hem beyaza hem renklilere olan paketinden 
0 oy
(29,267 puan) tarafından

Bende bunu merak ediyorum toz deterjan en guzel kokulu olani hangisi diye bende bekleyem burada

tarafından
Omo al.kiz misss gibi kokuyor valla.yunusaticiya dahi gerek yok
(29,267 puan) tarafından
Guzel kokuyormuuu
tarafından
Çok güzel ferah boğmayan bir kokusu vaaaar
0 oy
(14,711 puan) tarafından

Yumoş kalıcı kesinlikle mavi kutulu 

Geçen kış yıkadğım kazaklarım geçen gün çıkardım hala kokuyor :)

(8,080 puan) tarafından
Burada çok övdüler onu aldım normalde pembe ve sarı kullanıyorum. Ama bekledigim gibi çıkmadı ya
(3,275 puan) tarafından
Bende pembeyi kullaniyordum mavi çok önerildiği için maviyi aldım ama benimde bekledigim gibi değildi pembeye devam
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Deterjanları mi kendim yapıyorum vala yumuşatıcı gozunede ersgin genel temizliğini koyuyorum beyazlar hele harika oluyor miss gibi kokuyor .
(2,330 puan) tarafından
Beyaz kalıp sabunu rendeleyip toz yapıyorum onubo şekilde beyazlara kullaniuorum bide zeytinyağlı ve okyanus esintili sabunlar var cam gibi onun mavisinden aldım okyanus olandan onuda küçük küçük doğrayıp sıcak suda erittim bir kalıp sabundan 7lt şu koyip sıvı deterjan okuyor jel gibjboluyor renkliler de ve karalilarda onu kullanıyorum tek camasirlarda değil halı koltuk silmedede iyi okuyor tasarruf ve ekonomik
(150 puan) tarafından
Akkili kadinin hali baska :)))))cok guzel hmde tasarufflu bir gun yapip post açarmisin
(2,330 puan) tarafından
Yaptım cnm yeni hazır yani ama nedense post açmiyorum çok  ama arada lazım demekki ;))
(150 puan) tarafından
Acarsan sevinirim iyi olur bizde ögrenmis oluruz bize faydan dokunur cnm
(2,330 puan) tarafından
Acicak birazdan ne kadr beceriklisoniz die;))
0 oy
(150 puan) tarafından
Persil kulaniyorum guzel bingoda guzel bingonun yumuşaticisi var gulun buyusu diyye o da guzel kuzum 
0 oy
(242 puan) tarafından
bingo beyaz ve renkliler kullanıyorum ama ariel beyaz olunca ariel renkliler için bingo kullanıyorum yumuşatıcı da bingonun kırmızı bidonunu beğeniyorum kokusu bana göre kalıcı canım 
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Ariel çok iyi tozunu da kulandım sıvısını da. Yumoş pembe ve sarı kullanıyorum mis gibi kokuyor ikiside kalıcı 
0 oy
tarafından
Yumosun pembe olanini aliyorum makinanin gözüne yumsatici katmiyorum ben camasir bitince kazana camasirin yoğunluğuna gore katıyorum durulamaya atiyorum o sekil ve sonuc mis esime arkadasi sormus yenge ne kullaniyor komşu catlatanmi demis :)) parfüm gibi kokuyor kiyafetlerimiz 
0 oy
(1,165 puan) tarafından

Bu yumusaticiyi kesinlikle tavsiye ederim perdelerim

image

i 10 gün önce yikadim kokusu mis gibi duruyo gelen neyle yikasin diye soruyo. Çamaşırlar Omo kullaniyorum

0 oy
(134,764 puan) tarafından
Omo active cok guzel yumos pempe gul
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Yumos lilyum
0 oy
(862 puan) tarafından
Beyazlar icin bingo ultra beyaz renkliler için ABC mükemmel yapıyorlar yumuşatıcı bingo menekşe bahçesi yada yumoş sarı kutulu
0 oy
(434 puan) tarafından
Alo - yumoş extra orkide 
0 oy
(398 puan) tarafından
beyazlar için ariel 

renkliler için tursil

yumuşatıcı beyazlara yumoş sensetive beeyaz

renklilere bimin bulut miss gibi kokuyorr
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Sarı peros üstüne tanımam :D 1 hafta önce mutfak halımı yıkadım hala ev buram buram kokuyo :D abc mor ve pembe de cok güzel 
0 oy
tarafından
Omo ve yumoş extra hanımeli 
0 oy
(434 puan) tarafından

image.....................

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde ahmeteren (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.