Meraba kizlar nasilsiniz benim sorunum şu ben 3 yillik evliyim eşimin ailesiyle ayni bahcede oturuyoruz fakat evlermiz ayri 3 yildir hep kaynanam yemek yapar biz gider onlarda yeriz eşimde bende ayri olmayi cok istiyoruz eşim soyler hep kendi evimizde yemek yapsan falan ne guzel olur diye ama annesi izin vermiyor hayatda olmaz diyo ben yapacam siz yiyeceksiniz diyo bir evde bir tencere kaynar diyor sizce ne yapmaliyim 28 haftalik hameliyim acikdimmi bir sey yiyemiyorum ya eşim yada kayinpederim gelmeyni bekliyorum yaliniz yeyince kayinvaldem surat asiyor siznce ne yapa bilirim ayirla bilmek icin onlardan):
esinde is bitiyo canm esin anne ben artik ayri ev istiyoruk esimin yemeklerini itiylrum deyip rest kosarsa ozman ise yarar senin yapman bisey fegistirmez ne bicim aile ya oyle hayatmi olur
Canim bence esin ailesiyle konusmali bu konuyu. Sen konusursan adin kotuye cikar. Uygun bi dille anlatsin annesine. Eger oda cozum olmazsa kayinvaliden yemek yapiyor sende kendi evinde yap bi cesit gotur giderken bir iki bunu yap alistirmis olursun yavas yavas koparsiniz.
hadi aksam yemeğini gectim insan gun icinde elli kere acıkıyor canim ye sen yemeğini. surat asa asa alisir
Bence şu sıra bırak yapsın zaten hamilesin üstelik bebeğin olunca onunla ilgilenmekten başka şeye zaman bulamayacaksın zaten büyüdükçe bebeğin düzenin onun varlığıyla değişecek
Kayınvalidenle konuş anne benim tansiyonum düşüyor de bazen kendi evimdede yemek yapmak istiyorum de sana zahmet vermek istemiyorum benim evimdede yemek pişsin de anlamaz mı seni
Evleriniz ayrıymış yaa cnm sn yap yemeğini eşin gelincede oturun masaya yiyin baş başa kaynanan bir dır dır eder iki eder ama baktı sn taviz vermiyorsun sonunda susar.
Canım sen istediğini yapmaya çalış iş ksyınvaliden ve eşin de bitiyor eşin eve gelirken yemek yapacak malzeme alsın sen evinde pişir eşin direk evine gelsin yemek yemeye hafta da Bi defa yap yavaş yavaş alıştır eski kafa insanı birşeyler yapmaya zor alıştırırsın ya da zamanla alışır yavaş yavaş yap bence evine gelsin direk yemeğe oturun gerekirse sizi yerken görsün öyle şey olmaz insan kocası ile baş başa yemek ister her zaman onlarla olmaz yani
Bende kaynana altı ustlu otuyorum hamileyken yemek yapar çağrıdır di eşimin kendi işi olduğu için siz yiyin bn eşimle yiyiceğim ne zamn geleceği belli değil diyordum zaten ondn sonra kendi yemeğimi kendin yapıyorum kızm doğdu aynı sistem devam ediyor bence kaynanam görmeden hazırla bişeyler beraber bi kaç defa yiyin sordn dada biz yedik size afiyet olsun deersin kaynana alışana kadar böle yapışın mecbur sizinde baş başa yemekte konusaçağımız şeyler vardır illaki anlayış göstermesi gerekiyor çocuk olduğunda boyna aynı şey olmaz kendi sistemini kurman lazm
Aman cnm ne guzl iste az daha idare et hamilesin yorlmazsn o yapsn cocuk olunca ztn cocuktan yapamazsn yemek falan cocugun kendini toparlsn oyle ayrilin bence. Keske biri benmde hergun yemegimi ypsa vala
Bende senin qibi esimin ailesyle ayni bahcede oturuoruz we ewlendimiz ilk aylar senin qbi esimin annesi yok oglum bu yemeqi sewer yok yeni ewlisiniz paraniz qitmesin bilmem tek tencere kaynar falan muhabbetini yapuodu ama sora baktim olmuo ben ewlnmisim kocamla yemek yiyemiorum yada canimin istediqi yemegi yapamiorum sora esime bi kere aqladim sana yemk yapmk istiorum karin olduqumu hissetmiorum ws ws esimde istiordu tabi basbasa kalmayi bide esimle sewqiliyken falan yemk falan cok yapmisimdir kendisine benim yemeklerimide cok sewrdi onunda etkisi oldu bi kac qun yemk saati tokum dedim ewe qitikten sora basit yemkler yaptim sora aliswerise qittiqimzde falan bu aksam esim bunu istedi ozel yapcam falan derken yavas yavas we toplamda 2 ayda bu isi tamamen hallettim basta bnmde kaynana duyqu somurusu yapti esime sen yoksun sofra bos dedi kalabalik sofra istiorm dedi hep beraber olalim falan dedi ama esim pek takmadi smdi tamamen ayriyiz we benim esim artik annesinin yemeqini hic yemek istemio bazen annesi arada bizdd yemeqe kalin dese bile esim yok dio ewimzde yemek yer caya qelirz dio :) senin yemeqinden baska yemk yiyince doymuorum dio :))
Haha bizdede aynı bende dedem ve babanemle alt üst oturuyorum kendi evimde hiç birşey yapamıyorum hep asada onun orda olacak. Onlarida kırmak istemiyorum ama doğuruncak nasıl olacak hiç bi fikrim yok aşa yukarı. Allah yardımcımız olsun inşallah :)
Bırak surat assın sonuçta sen hamilesin canın ne zaman ne isterse onu yersin ayrıca belki eşinle baş başa romantik yemek yemek istiyosun bi iki surat aşar pes eder kimse için taviz verme canım
1,490,776 soru
24,363,169 cevap
347,292 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın