Kafami burda dağitıyorum bütün gün eşimde diyor benle uğraşmaktan vazgectin sonund, bütün gün dedi kodu yapacak bir yer buldun diyor :D eşinizn uygulamadan haberi var mi ?)
Benimkinin de haberi var birbirinize yardımcı olursunuz diyor seviniyor aşk tanem ❤
Haberi var ama hesabımın olduğunu bilmiyor :))
tabi canm olmaz olur mu :) smdi sordu sen kime yaziyorsun oyle dedi bende kadinlara dedim isi biliyorsunuz siz dedi gulduk :)
Benimkinin var ama çok kızıyor tlf içine gömülüp dünyadan elini ayağını çekiyorsun diyor. Yinede vazgeçemiyorum ne yapım :))
Uygulamadan haberi var :))
Simdi sordu daha kime yaziyon bu saatte diye gebeş annelerle paylasim yapioz dedim iyi bari benle ugrasmazsin diyo eşek :)
Bizimkide alişti daha sormuyor kime yaziyon die :)
Evet var :D bakmaya çalışıyor bende ne bakıyosun seni ilgilendiricek bir şey yok kız kıza soru cevap yapıyoruz diyorum banada vakit ayır diyo :D
Evet var hamileyken soru flan sormak icin girisi beraber yapmistik gormustu neyin ne oldgunu cunku biz sosyal medya kullanmiyoruz online olunxa buda gormesi gerekti arada soruyo yazarken flan guldgum oluyomus kiskaniyo hmen soruyo prograaaaaam diyince haaa tamam diyo dönuyo bi ara da bence yazma yani erkekte girer oraya kadin gibi takilir flan diye tutturmustu belli ediyo kndini onlar atiliyo dedim haaa var yani knustun flan mi dedi sacmalama be sapik ruhlu kisilerle ne konuscam mimlendi atildi demistim rahatladi suphelenirsen soyle hemen mimlesinler diyo :D
Bana da iyi alıştın programa yorum yapmaya orda erkeğin ipsizin sapsızın haddi hesabı ne dedi :)
var tabi mesaj yazarken kime yaziyosun ddiyo program diyorum tamam diyo
Haberi var özellikle bebeğin gönderdiği msj bölümüne bayılıyor çok gerçekçi diye şaşırıp mutlu oluyo :)
Evet var benimki çok kızıyor sürekli burayla vaktini harcıyorsun diye :(
Haberi var ozellikle kızından gelen msjları buyuk hevesle bekliyo ne kadarlık oldu kızım bide hangi meyve oldu diye soruyo :)
Buraya yazdığım zaman yine kime yazıyorsun diyo bende uygulamadakilere diyorum sende iyi alıştıb elinden düşürmüyosun diyo
Uygulamayı biliyorsa uygulamada böyle soru cevap kısmının olduğunu o soru cevap kismininda da bol bol kaynana es cekistirdigimizi bilmiyor bileydi direk uygulamayi silerdir :) ama heraeyide bilmesine gerek yok yani kadin kadinayiz sonucta :)
İnanır misin bende telefona sardım bu programlara :D happymom var bide
Eskiden onun elinden düşmezdi. Şimdi diyor az bırakta tavla oynayalım :D
Az benle ilgilen :D
Dün gece pasta tarifi bakıyordu :DD
Var ama umrunda değil arada seni cekistiriyorim kızlarla diyor napıyor diyince bişey demiyorum
402,042 soru
12,035,750 cevap
36,262 kullanıcı