0 oy
1,030 göst.
Diğer kategorisinde (3,521 puan) tarafından
Kızlar ben giriş katta oturuyorum sobalı ev 500 tl kira veriyorum üst katım doğalgazlı mutfak dolapları falan herşeyi yeni güzel 650 tlye kiraya vermeyi düşünüyor ev sahibim bende dedim kiraya verirsen ben geleyim oda tamam verirsem sana veririm dedi bu arada kızımın doğumu kışa geliyor yani doğalgazlı olması benim için çok iyi olur kayınbabamda tutturmuş tek maaşla nasıl doğalgaz parası vericeksiniz bi yandan kira vs vs bende şimdiye kadar nasıl yaotıysak yaparız baba kimseden bişey beklemedik dedim biraz zoruna gitti galiba ama napim ben tek olucam bi yandan soba bi yandan bebek ben mutfağa gidince nasıl odada tek bırakayım kafamda hep böyle şeyler sizcede üst kata çıkmam daha mantıklı değil mi kızlar 
notu ile kapatıldı: Hatalı başlık seçimi konu başlığı içeriği özetleyecek şekilde olmalı

18 Cevaplar

+1 oy
(187,101 puan) tarafından
Odun komur bedavami sanki dogalgaz sobadan daha hesapli bi mutfak tupu 100tlyi gecti tasin bacim
(3,521 puan) tarafından
Tabiki şofben var elektriğim 200den aşağı gelmiyor
(15,132 puan) tarafından
Ara kat ve yalıtım falan varsa 300-400 gelir en çok zaten odun kaç para oldu bilmiyorum valla. Tüp dahil bu arada o da 100 dü en son kaç oldu bilmiyorum
(3,818 puan) tarafından
Kömür ton 1 250 TL bazı yerlerde 1500 TL tüp 120 TL elektrik desen o kadar geliyor bende kullandığım için biliyorum sırf onlardan kurtulmak için doğalgazlı eve taşındım
(15,132 puan) tarafından
Ayrıca çeri çöpü var bu sobalı evden doğalgaz lı eve çıkma mantığını anlamıyorlar ya deli oluyorum.
(3,521 puan) tarafından
Aynen öyle vallahi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mantikli dogalgaz cddeb kolaylik

Ayrica dogalgaz parasini verecegin 3 4ay 
(3,521 puan) tarafından
Ya aynı şeye denk geliyor zaten sobanın odunu kömürü ocak zaten tüp doğalgaz daha avantajlıya geliyor
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Bence mantıklı canim kirasida uygunmuş rahat edersin
(3,521 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Tabiki daha mantıklı soba sıkıntı ya 150 lira fark var arada ne olacak sanki oduna kömüre verdiğin parayı doğalgaz a verirsin yani bunda büyütecek ne var 
(3,521 puan) tarafından
Ya sobanın her türlüsü sıkıntılı o çocuk emeklemeye başlayınca ben nasıl odada tek bırakıp başka bi odaya yada mutfağa gideyim doğalgaz olurda kendimle götürürüm odalara
tarafından
Tabi canım her yönden düşünmelisin
(3,521 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Canım sana ne mantıklı geliyorsa öyle yap. Çocukluğumda evimiz sobalıydı. Hepimiz bir odada yatardık. Odamız yoktu içimde kaldı hep. Çok zor oluyor. Hele bebekle daha zor  olur. 
(3,521 puan) tarafından
Tabiki çok zor bende eşimde istiyoruz zaten taşınmayı kayınbabamda en fazla konuşur yapıcak bişey yok
(2,493 puan) tarafından
Konuşsun konuşsa ne olacak duymayıver hem maddi de olsa yükü çekecek sizsiniz ona ne oluyor
(3,521 puan) tarafından
Aynen öyle zaten destek olmuyor. Ya hesaplayınca doğalgaz daha avantajlıya geliyor eşimde hep sıkıntı yapıyordu kendine nasıl yapıcaksın bebekle diye böyle bişey var diyince nasıl mutlu oldu
(2,493 puan) tarafından
Ne güzel işte doğru olan bu zaten eşinle karar alacaksınız canım. Gerisine kulağınızı tıkayın.
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Komurden daha ucuza geliyo dogalgaz kimseyi dinleme
(3,521 puan) tarafından
Bende öyle diyorum sen çok açarsın çok fatura gelir diyor sanki kendisi ödüyor
(1,540 puan) tarafından
Hayir sen sakin dinleme herkes kendi hayatina baksin biz komure 5 bin veriyoduk gecen yil simdi kac olmustur kim bilir zaten senin yakicagin ne kadar tutar kimseyi dinleme
0 oy
(1,168 puan) tarafından
canim dogalqazli eve cik..  cok yuksek diyil fiyati.. Allah korusun hasta olur bebeyin.. sagligi daha onemli canim. 
(1,168 puan) tarafından
bos ver ya..  canimm.  kim ne derse desin.. ona kalsa  benimkilerde      cok laf diyor. ama ben takmiyorum. onemli olan bebeyim. baskada bir sey umursamam.    kirani sen veriyon onlara neki.     soguk kotu bir sey.. canimm.
(3,521 puan) tarafından
Aynen öyle canım vallahi yapıcak bişey yok
(1,168 puan) tarafından
evet canim.  ev guzelse  rahatsa orda kal.. sende rahat olursun bebekde rahat olur. buyudukce rahat olur oda. canimm. benimm
(3,521 puan) tarafından
Ev güzel temiz oğlu tek oturuyordu onu yanına alıcak
(1,168 puan) tarafından
temizzse daha iyi canim.    ben olsam cokdan tutmisdumm canim benim. ohh mis gibi rahat edersin bol bol.
0 oy
tarafından
En iyisini yaparsın boşver yine tüm odaları yakmazsın her türlü olur 
(3,521 puan) tarafından
Aynen canım zaten aynı şeye denk geliyor odun kömür tüp derken
0 oy
(275 puan) tarafından
İyide ısınma masrafı neredeyse aynı. Odun, kömür, üstüne ocak için tüp birde banyo için şofben elektrikli. Dünyanın parası hesaplasabız aslında 1 yıla vursanız doğalgaz daha ucuz. Yazın 2 ayda bir 30 lira fatura geliyor doğalgaza. Sırf mutfak tüpü 12 ayda 1200 lira yapar. Bence çok mantıklı. Bu eskilerin doğalgazı öcü görmelerine anlam veremiyorum. 
(3,521 puan) tarafından
Aynen öyle dediğin gibi zaten elektriğim 200den aşağı gelmiyor şofben sayesinde bende açıklıyorum yok sen çok açarsın çok gelir diyor sanki kendisi ödicekte :D
(275 puan) tarafından
Petek mi var doğalgaz sobası mı o evde. Hem bebek varken sobanın pisliği de ayrı dert inşallah ev sahibin sana kiralar o evi de rahat edersin.
(3,521 puan) tarafından
Petek var canım vallahi verirsem sana veririm dedi inşallah verir
(275 puan) tarafından
İnşallah. Hakkında hayırlısı. Verirse kaçırma derim.
0 oy
tarafından
Daha mantikli tabiki kendine givenmesen istemezsin sonucta 
0 oy
tarafından
Mantıklı senın düşüncen canim 
0 oy
(33,511 puan) tarafından
Vay anasını 650 TL dogalgazlı ev bulursan bana da bul bitane kayınpederin haberi yok heralde ev kiralarından istanbulda 1100 kira artı doğalgaz elektrik su bilmem ne ödüyoz tek maaşla 
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Aynen canım dediğin gibi soba sadece bir yeri ısıtıyor ki giriş kat daha fena o yüzden hiç düşünmeden çik sen yukarı altta da yakan olacağı için daha güzel ısınır evin çok farkı var bende giriş katta oturuyorum biliyorum o zorluğu alttan döşendi borular ama ısınmıyor altım boş olduğu için. He birde şu var doğum kışa geliyorsa bu kış rahatsın çünkü sürünme zamanına havalar ısınmaya başlar ama bir dahaki kış için kesinlikle büyük problem. Benim bebeğim 4.5 aylık sürünmeye başladı ne yapıcam diye düşünüyorum kara kara 
0 oy
tarafından
Hiç bekleme toparlanmaya başla bile o bebek kışın sobalı evde nasıl olacak tamam bizlerde sobalı evlerde büyüdük ama şimdi imkan var hem tüp hem sıcak su bunları da hesaba katsın kayın babanız

Bacım hemen taşının derim :)) 
0 oy
tarafından
Benim doğumumda kış oldu ve evimde elektirikli soba ve klima aynı anda yaktık çok doğalgazlı ev aradım pandemi girdi araya eksi evinden daha kötü bir eve taşındım gene elektirikli soba veya kömürlü soba alıp onu yakıcam eğer taşınma gibi bir fırsatın varsa kaçırma derim kışın çok ama çok zor oluyor bebekle 
0 oy
(64,782 puan) tarafından
odun kömür parasiyla ayniya geliyo ve heryer isiniyo sobali evde tek oda isiniyo yazin dogalgaza para odemiyosun cok biraz sikarsiniz kendinizi ödersiniz rahatlık gece soba geçti ev sogudu derdi olmuyo bebek usuyecek ayaza cikti derdi olmuyo
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Canım kömürlü evde oturdum 6000 gidiyordu senelik ama doğalgazlı eve geçtim şimdi daha az ödeyecem bu bir ikincisi aylık tüp parası var az değil su ıstması ayrı dert. Dinleme kimseyi geç oraya çocuğun olacak kolaylık olur 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ay ayy bende dogal gazli eve soba kuruyorum iste :)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 954 göst.
0 oy
2 cevap 479 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde kjhaha (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
0 oy
2 cevap 321 göst.
3 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler