0 oy
2,203 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Kızlar bir arkadaşım sütü çok geldiği için bir anda bebegin ağzına geldiği için önce  sağıp öyle emzirdigini söyledi buraya kadar bir sorun yok fakat sagdigi sutu de eşinin içtiğini söyledi bu olabilir mi sizce bebegin hakkı sonuçta günah olmaz mı vede ben bazen sağım yapıyorum bebeğim biberin tutmuyor o yüzden buzluğa atıyorum ama bazen buzluğa atmaya degecek bir süt çıkmıyor açıkçası 15 20 cc yada 10 bazen 10 bile değil bebeğimme içirmeye çalışıyorum içmiyor buzluğa atamiyotum genelde toprağa döküyorum ama ne yapılması gerekiyor toprağa dökmem uygun mudur 

30 Cevaplar

0 oy
(25,196 puan) tarafından
Saçmalığın daniskası kocasına marketten 1 litre pınar yarım yağlı süt alsın. Sen niye toprağa döküyorsun at buzluga ilerde ek gıda sına yemegine katarsın senin yaptıgında saçmalık 10 cc cıksın 15 cıksın at buzluga yazık süte ya 
(46 puan) tarafından
Iyice okuduysan zaten buzluğa attığımı fakat atmaya değecek kadar süt cikmasiginda bi 10 15 cc bile cikmasiginda toprağa döktüğümu söyledim
(25,196 puan) tarafından
Çok iyi okudum ben anne sütünün 1 damlası bile antibiyotik niyetine. 10 15 20 cc den bahsediyorsun buzluğa atmaya değmeyecek nesi var anlamadım. 10 cc sütü ek gıdada püresine katıyor insanlar yada çorbasına
-Reklam-
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Böyle diyorsa onu sagmadan iciyirdur o başka aklıma birşey gelmiyor ne saçma birşey ya.ozelimi asla yazmadım buraya yazmazdim ama şunu soyleleyeyim  eşim kızımın emdiği dönemlerde dokunmuyirdu bile 
0 oy
(7,804 puan) tarafından
Midem bulandı açıkçası o ne ya ... Günah değil tabi ki çocuk icmiyorsa onun rızkı da değildir de keyifle içmek nedir kusmuk kusmuk diyorm başka bir şey demiyorum
(46 puan) tarafından
Kızı 2yaşında ve o kadar düşkün ki memeye süte
(7,804 puan) tarafından
Kızı düşkün olması normal de adamın olması bilemedim
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Eşinin içmesi günah değil ama edebe aykırıdır bir günah değil süt kardeşlik söz konusu değildir 
0 oy
(5,371 puan) tarafından

Kafayı yemişler :D

0 oy
(2,979 puan) tarafından
Süt kanserden korur diye biliyorum bende sağıp anneme vermiştim biraz içmişti bizim gelinde sağdı anneme verdi içmişti kanser hastası olduğu için 
(46 puan) tarafından
O durum çok farkli ama bunlar süt içmek için yapıyor:D
0 oy
tarafından
Şimdi sütünü içiyorsa baba annrsi babasının süt anası mi olacak tövbe :))
0 oy
tarafından

Ayy midem bulandı ben bile kendi sütümün tadına bakamadım kocası nasıl içmiş :P

(46 puan) tarafından
Bende çok merak ediyorum ama bakamiykrumvalla
0 oy
(6,398 puan) tarafından
Kız o ne öyle be benm eşim bile bu konuda çok titiz teni bile degse gögsüme yıkarım çocuk emziriyorum sonucta 
0 oy
(233 puan) tarafından
Oy bu gözler daha neler okuyacak allahım 23 tüm 24 üme girdim ben şok 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 219 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 226 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Toprak34 (84 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 737 göst.
0 oy
12 cevap 530 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Fatma1112 (454 puan) tarafından soruldu

412,097 soru

12,405,897 cevap

44,605 kullanıcı

Kategoriler