0 oy
3,878 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından

Soru baslikta

image

36 Cevaplar

0 oy
(490 puan) tarafından
Kırk ayak veya bir çiyan türü canım.  Dikkat et bunlar yumurta  bırakırsa çok fena yumurtluyolar.  Kimisi felç yapabilir kimisi öldürücü. Çok tehlikeli.  bence evi ilaçlat.  Bizim bağ evinde cıktı mindern altında ve ben o mindere bebeğimi yatıracaktım az daha. Allah tarafından dedim ki dur şu mindern altına bi bakayım böcek var mı?  Bakmam ile kaçmam bir oldu. Öyle araştırmıştım bunları.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hay allahım korusun canım..  

Oglum 4 aylıkken annemdeydik oglumun yatağının icini toplayayım dedim 

Iyiki de toplayayim demisim 

Bunun birz daha genişi çok farklıydı daha ilk defa görmüştüm bildiğim oglumun yatağın altındaydı Allahım korudu 

Allahım sizi korumuş yaa ayy
0 oy
tarafından
Cok korkunc gzokuyir yaa
0 oy
tarafından

Ayy kirk ayak bu kuzum bundq ne var bunun iki misli kalinliginda ve uzunlugunda koyde yatagima girmis ayagimla donunmustum yanliiklq ugggghhhh:wassat:

0 oy
tarafından
Allah'ım olmyan tüylerim diken diken oldu iğrenç ya nefret ediyorum bunların küçüğü var bu kdr büyük şok oldum
0 oy
tarafından
Çiyan kız bu zehirlidir ilaçlar evi
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Ayy kız bu neeee 
0 oy
(436 puan) tarafından
Ah bakamıyorum bile buna Alalh yaratmış tabi ama gerçekten tuhaf iki kata bir sürü ayak ben uyuyamazdim kolay orda atlatamazdim Allah yardımcın olsun canim
0 oy
tarafından
40 ayak diycemde ayak sayisi kirktan fazladir . Ayy bn gorsem cigligi basardim valla
0 oy
tarafından
Ayyyy 584839292 ayak bu 
0 oy
tarafından

Yaklasik 95 tane ayagi var usenmedim saydim:ermm: iki basinda ki ayaklari da sayarsak 99 dan 100 diyelim senelerce köyde yaşadım ben boyle br yaratik görmedim Evlerden ırak Allah beler yaratıyor 

0 oy
tarafından
Mutasyon gecirmis bu 2 baslisini ilk defa görüyorum cok tehlikelidir bu görüntüsü bile tahrik edici 
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Kirayakta değil bu çiyan canım ayy böcek ilacı sık çok kolay kolay olmuyo bunlar
0 oy
(32 puan) tarafından

Bismillahirrahmanirrahim :O

0 oy
(1,578 puan) tarafından
Ayy kırkayak kız bu haziran ayında kaynanamı ısırmıştı bunun gibi bir böcek. Yazık kadının bacağı kip kırmızı olmuştu. Hastaneye falan götürdük. Şişti davul gibi oldu yazık.  Aman dikkat edin. 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,272 göst.
10 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepemine22 (72 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 287 göst.
22 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde ozgeinci (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 484 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 671 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Satigll (225 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,838 soru

23,597,912 cevap

305,857 kullanıcı

...