0 oy
388 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar herseyi  kafaya  takaniniz  illaki vardır bu sorundan nasil  kurtuldunuz  herseyi ama herseyi kafana takıyorum beynim bedenimden cok yoruluyor  

17 Cevaplar

+1 oy
(3,445 puan) tarafından

Kendimin kendim için en önemli şey olduğuna karar verdim..

Başkalarına sevgi vermek için önce kendini sevmen gerektiğini

Kısaca kendini önemli görürsen öyle herkes ve herşey için kendini yipratmaman gerektiğini anlıyorsun..

Ve takmıyorsun..

:D

tarafından
Sebepsiz yere ev halkı bana  surat aşıyor ben hala onlara laf atma cabasindayim  bosver diyemiyorum ya kafamda dönüp duruyo  aman kavga çıkmadın diye ***** gibi laf atıyorum kendime sinir  oluyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hiç kafama takmıyorum içimde dert olacağına dışımda mert olsun bu huyum elaleme dert ama :D

tarafından
Ne güzel  hep  kafama takıyorum  herseyi  sacma insanları  bile
tarafından
İnsanın yapısında bu varsa cnm istesende istemesende takarsın senin yapin bu
0 oy
(800 puan) tarafından
Hiçbişey illaki takılıyor kafama
0 oy
(667 puan) tarafından
Çare bulamadim halen takıyorum ve kendimi eritiyorum
0 oy
(3,919 puan) tarafından

Hic birsey hala kafaya takiyorum:D

0 oy
(4,962 puan) tarafından
Takmıyorum genelde takarsam da buna gerek var mı değer mi diye düşünüyorum tartiyorum.. kimse benden değerli değil.. herkese bana davrandığı kadar davranıyorum o yüzden hemen sıcak davranmam herkese 
0 oy
(191 puan) tarafından
Bnde takiyrm 4 gundur kayinpedern ne dedigini takmisim hergun evimde hzursuzluk var vala . Kocama bagiriyrm sinirden . Bnk savunmadi die. O olmadgi zamanda kendi kendme konusuyrm
tarafından
Sorunlar bende de var cnm birazda bu yüzden herşey kafamda  büyüyo
(191 puan) tarafından
Wala 3 senedir hayatimda yasamadgm kadr sinir stress geleckle ilgili kaygilar oglumu dusunmem. Neler geciyr beynimden . Artikccok skildm bu insanlrdan istedikleri gbi rhat konusyrlar.  Bi ara yok bosver ne hali vrsa gorsun dedim yone bulasiorlar suc bnde degilki onlar durmuyrlar.
0 oy
(594 puan) tarafından
Aynı bende cok kafaya takıyorum :((
tarafından
Değmiyor ama inan bak değmiyor  yazıklar olsun 3 günlük dünyayı bize dar edenlere
(594 puan) tarafından
Vala dün eşimle kavga ettim aynı seyi söyledim.. aslında cok kötü bişey yaa biliomusun o takmıyor ama ben bir ömür takıyorum. Birtane birşey de degil kac bin tane :(
0 oy
tarafından
Ya sigara icerim ,ya çay içerim ,ama ilaki yine kafama takarim
0 oy
(456 puan) tarafından
Kulaklığı takip hareketli bir şarkı dinleyip kendime geliyorum
0 oy
(123,016 puan) tarafından
İc sesim susmuyo caresi yok 
tarafından
Aynennn
tarafından
O icses bnde de var
0 oy
(267 puan) tarafından
Ölümlü dünya diye düşünüyorum hiçbirşeyi takmıyorum
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Bende her şeyi kafaya takıyorum yani ne olursa olsun. Sevmiyorum bu huyunu ama değiştiremiyorum da. 
0 oy
tarafından
Neyi takıyorsun canm kafana ..

Bnde takıyorum :))) içimde susmayan bir ses .. sürekli susturmaya çalıştığım bir ses .. 

Hemen herşeyi takabiliyorum. 
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Kurtulamadım ki hala herşeyi takarım ama sadece ben takarım karşımdaki insanın umrunda bile değil ben taktigimla kendimi yediğimle kalırım 
0 oy
tarafından
Hiçbir şeyi kafama takmam valla umrumda olmaz banane ya neden kendimi Üzeyim ki 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 338 göst.
0 oy
15 cevap 286 göst.
0 oy
10 cevap 164 göst.
0 oy
8 cevap 227 göst.

405,996 soru

12,169,938 cevap

36,634 kullanıcı