Bi önceki postumda bi kaç kişi sordu bende söyliyim herkese önerim olsun istedim ayrı post açtım o yüzden kızlar
Uzun süredir kullanıyorum bu sabunu ve çok memnunum eşim de kullanıyor oda gayet memnun 2 3 kere sipariş verdik saçlarımızın dökülmesi durdu ve ayriyeten kremini de kullanıyoruz kalıp sabun olduğu için saçı biraz kurutuyor haliyle ama kremiyle birlikte kullandığınızda saçlarınız yumuşacık oluyor kolay taranıyor ve kremin de dökülmeyi önleme özelliği var
Ayriyeten yüzüm içinde kullanıyorum sivilcelerimi kuruttu leke ve iz ne varsa geçirdi yani baya iyi ve kaliteli bi sabun
Doğal olması çok önemli bizim için adamlar siirtte kendileri yapıyor yapım aşamalarının videolarını felan paylaşıyorlar güvenilir bi site ve instagram hesaplarında kullanıcı yorumları ve geri dönüşler çok fazla var hepsi olumlu yönde buda bizi etkilemişti öyle sipariş ettik zaten,kullanmasam memnun olmasam önermem,sedef hastalığı olan egzaması olan o hastalıklara da çok iyi gelen bir sabun internetten araştırın isterseniz,sorusu olan varsa yanıtlarım,telefon numarası isteyen olursa sipariş bermek için özelden yazabilirim,biraz uzun oldu kusura bakmayın