0 oy
405 göst.
Diğer kategorisinde (3,756 puan) tarafından

image

vardi ama Arapça olarak vardı bilmiyorum Arapça maaleef bende bugün gittim eşimle Türkçe mealli olan bir Kur'an kerim aldım ❤️:)

Okumaya başlamıştim devam etmek ve bitirmek nasip olur inşallah ❤️

Ve bugün Zam zam suyunda aldım içmek nasip oldu inşallah Mekke'de de içmek nasip olur birgün tadı çok yumuşak güzel çok rahatsizm şuan ne olur dua edin iyi olayım bir anda çok kötü oldum:(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Turkçe mealli nasil oyuyor içini çekip atarmisin canim ben kuran bilmiyorum öğrenmek isdiyorum ama hoca bulamiyorum kendi kendimede öğrenemedim türkce mealli okunuyormuş ya nasil bakabilirmiyim:)
(3,756 puan) tarafından
Böyle değişik Kur'an kerim de var hem Türkçesi yanında hemde arapçasi altında da okunuşu var cnm ve atarm
tarafından
Okunur deilmi öylede yani
(3,756 puan) tarafından
Paylaştım cnm kusuruma bakma çok kötü oldum bir an ölüyorum sandım çok ince yazamdm sana
tarafından
Nie ki ne oldu önemli deil gecmis olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim şafi ismi ile şifa nasip etsin bizleri öbür dünyada Kur'an ı Kerim'i sağ elimize almayı nasip etsin inşallah canım benim.. bende fıkıh ın içine girmiştim okudum araştırdım. Kayınvalidem vekil.sohbet hocası bu Corona yüzünden ne sohbete gidebiliyoruz artık ne birşey e evdeykende yalan dünya hayatına dalıp gidiyoruz.. ne mutlu sana bitanem ♥️
(3,756 puan) tarafından
Amin canisi Allah razı olsun ❤️
Çok kötü oldum bir anda önce kafam burnum kulaklarım uyuştu midem bulandı sonra tüm vücudum olmaya başladı
Çok şükür biraz azaldı şuan

Bende annemde iken ilkkez Kur'an okumaya başladım şükür nasip oldu geç oldu ama nasip oldu şükürler olsun evime de gelince kaldığım yerden devam etmek istedim inşallah da ederim

Allah razı olsun ♥️ bitanem
Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin inşallah ❤️
0 oy
(3,756 puan) tarafından

image

image

ici böyle canısı 

İlerde Arapça öğrenmeye karar verirsem eğer başka bir tane daha alicam o hem yanında böyle Türkçe meali yazıyor hemde Arapca kelimeler in altında okunuşları var ogreneye yardımcı 

tarafından
Tesekkurler bende alip hemen turkce mealli okuycam:)
(3,756 puan) tarafından
Rica ederim canısı ❤️ Rabbim bir ömür boyu okumayı nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
tarafından

Hayirli olsun hatim etmek nasip olsun insallah kac tl idi bide zemzem suyunu nerden aldin<3

(3,756 puan) tarafından
Amin inşallah bitanem inşallah şuan daha hazır hissetmiyorum öğrenmeye ama inşallah içimdeki küçüklükten kalan şeyi yenip öğrenmeye çalışcm Arapçasini da
Camii nin altında dükkanlar var cnm Kur'an kerim i oradan aldım zam zam suyunu da oradan aldım ❤️ Kur'ani kerim 65di ama 60 verdik 15tlde çantasına verdim cnm
tarafından
Hm anladim canim inşallah bende alirim kismet olursa cok özendim senden ♡♡♡♡
(3,756 puan) tarafından
Çok sevindim bacim inşallah alirisn ❤️ Rabbim okumayı öğrenmeyi nasip etsin inşallah bir ömür boyu
tarafından
Aminn aminn inşallah canim
0 oy
(5,483 puan) tarafından
İnşallah şifa olur canım benim, Rabbim kabul olunmuş hac ve umreler nasip etsin inşallah
(3,756 puan) tarafından
Amin inşallah canisi Allah razı olsun ♥️
Amin amin amin inşallah çok istiyorum ölmeden görmek oraları
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Zemzemi ne niyetle içersen ona şifa okur ins cnm gecmis olsun.cok sevindim bu arada Kur'an'a baslamana ins en kısa zamanda arapcasinida ogrenirsin.
(3,756 puan) tarafından
Amin inşallah canisi inşallah Allah razı olsun ♥️
Küçüklükten kalan şeyi yenip öğrenmeye çalışcm inşallah hazır olduğumda
0 oy
tarafından
İnşallah arapcasınıda ögrenir sin çok kolay :) hayırlı olsun inşallah şifa olur 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 142 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde İlla (1,206 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 95 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 178 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 243 göst.