0 oy
719 göst.
Diğer kategorisinde (220 puan) tarafından
Sizin tepkiniz ne olur yani kocam sessiz nefret eder böyle şeyden tamam tamam deyip kapıyı kapattı ama ben durduk yere saçma ***** sebepten kapıma sabahın erken saatlerinde gelip bana hakaret eden insanla düzgünce konuşamam tamam deyip gidemem. Bu yüzden de kocam çok üzülüyor uzuklaşıyorux benle kavga ediyor ama ne yapayım sessiz mi kalayım o bana hakaret ederken bir de kocasıyla hem de kapımda sabahın erken saatlerinde zorla kapıyı çalarak. Saçma sapan sebep diyorum en basitinden çöpünü al diyebilirken yüksek sesle direk kavga ve hakaret etmesi. Bir de öyle tipler ki bir sussam bir daha bir daha gelirler her şey içim gelirler. Susan altta kalan yansın canı cehenneme anlayışı var bunlarda ben anladım. Velhasıl kocam üzülüyor ne yapacağımı şaşırdım siz olsanız ne yapardınız? 

14 Cevaplar

+2 oy
(580 puan) tarafından
Geçende aynı soruyu sordun. Herkes çöpü binada tutamazsın dedi hala aynı soru adamlar haklı.

Neden tartışmayı uzatyorsunuz çöpü biriktrmeden atin .

Hiç kimse binada çöp  tutmaz leş  kokar kaldiki evde ben bir poşete tahammül edemezken.

Çok gereksiz dertleriniz  varya çözüm yolu bulmanız gerekiyorken hala aynısınız.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Valla bacım komşun yerinde olsam hakaret etmek ev basmak değil o çöp kutusunu gelir kafana gecirirdim. Ne demek toplu yaşanan bir alanda kapıya çöp koymak ya herkesin çoluğu çocuğu var bir dünya mikrop enfeksiyon üretiyor o orda KAPIYA ÇÖP KOYULMAZ kapıdan al onu ondan sonra haklı çık. Haklı bie tarafın yok 
0 oy
(10,859 puan) tarafından
Ben onların ...........ederim. anladın sen onu
(10,859 puan) tarafından
Kürtçe bı söz var xu ındakıriye ben doğuma büyüne yalovaliyim ve 31 yaşındayım ben Muş luyum  diyorum bunlarda İstanbullu mu olmuş
(220 puan) tarafından
Evet kendilerini kaybetmişler aslında etnik kökenle alakası yok cahillik daha çok. Yani batılı olunca daha havalıyım gibi gibi o mantık yani aslında s. A. L. Ak. Lık
(10,859 puan) tarafından
Sen onları boşver Allah senin ahını onların burnundan getirsin İstanbul'un neresindesin bende İstanbul'dayım
(220 puan) tarafından
Boşver bacım belki tanıyan çıkar rezil olurum onların bana yaptıklarını aile anlatmıyorum demesinler biz sana dedik onlar öyle diye. Allah a havale ediyorum dua et benim için ❤️
(10,859 puan) tarafından
Yok kız kim yanicak
0 oy
tarafından
Seviyesiz insanla uğraşmaya hiç gerek yok , bence hiç takma takma ve tinlama
(220 puan) tarafından
Ama kapında ve sana hakaret ediyor o an ne yapardın susar mısın cidden
tarafından
Yok o an onların ağzına ederdim
(220 puan) tarafından
İşte koca da dayanamayıp evden kaçıyor
0 oy
(2,004 puan) tarafından
Ağzına ederim siktirsin gitsin 
0 oy
(583 puan) tarafından
Günü birlik dönmüyormusun çöpünü bu olayı dünde okudum sanki simde kimse kimsenin çöp kokusunu çekmek zorunda değil ama onlarda seni basmakta haklı değil güzelce konuşabilirler di tabi 
(220 puan) tarafından
Döküyorum kapaklı çöp kutusu ayrıca reziller diye giriş yaptı bağrıl çağrış kavga etti hakaret etti kocasıyla
(583 puan) tarafından
Simdi ssen çöpünü nereye koyyorsun tam olarak canm eviniz nasıl üst ustemi
0 oy
(52,187 puan) tarafından
anlamadim sende sessiz mi kaldin soyledin mi neden geldi
0 oy
(136 puan) tarafından
Eşin seninle kavga yerine onlarla kavga etmesi gerekir..zaten eşinin suskunluğndan dolayi onların boyle davranmalarini size karşı tetikliyor.vallah bende yerinde olsam susmazdim istediği kdr kızsın eşin ama herşey bı yere kadar

Sen aynı hareketi onlara yapsan nolurdu..kıyamet kopardi
(220 puan) tarafından
Aynı şeyi onlara yapsam beni döverlerdi eminim
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Canım olayın ortasından girmişsin kim hangi hakla ve cesaretle kapına gelip hakaret etti .. tek taraflı düşünmek istemem o kişinin derdi ne ... 2. Olarak eşim ne derse desin ben ağzına ederim kapıda öyle uğurlarim...
0 oy
(442 puan) tarafından
Tepkimi gosterirdm bak bida yapiyolarmi
0 oy
tarafından
Kocam katıl olmasın die önüne geçerim çünkü bana hakaret eden babası dahi olsa neler yapar ki bide halası ve kocası olacak gömer kapının önüne eşim 
(220 puan) tarafından
Senin kocan adam adam
0 oy
(4,235 puan) tarafından
Cop kavgasi bitmedimi hâlâ 
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Kocan senin le kavga edebiliyorsa sessiz bir tip değil kavga edebilen bir insan demekki burdan da şu sonuç çıkıyor kocanda sana hak vermiyor demekki dün de post açtın çöp u kapının önüne koyuyorsun insanalr laf edince sinirleniyorusun tamam kapına o sekidle gelmeleri doğru değilde senin bu kendini haklı bulma çabaların hiç doğru değil ben yok Kapaklı çöp kovası yok bilmem ne madem kokmuyirsa evinde sakla o zaman ben olsam onların yerinde kapına gelir kovayı alır eline verir al çöplükte yasa derdim apartman kuralı diye birşey var insanlara saygılı olmalısın ki saygı göresin herşey karşılıklı 
(220 puan) tarafından
Bu konuda ben suçluyum diyelim onlar da kapısının önüne çuval çuval soğan koymuşlar bu durumda benim de onların soğanına laf etme hakkım yok mu
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Evin küçükse balkonuna koy kimse mecbur değil o kokuyu çekmeye. Ben de kapı önüne koyarım ama temizlik yaparken koyarım bitince gider mahalledeki çöpe atarım. Yani kapı önünde durma süresi en fazla 1 saattir o da kokmuyo yani ben çok biriktirmem 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 902 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 546 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde ayse.gul (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,623 göst.
0 oy
8 cevap 438 göst.
1 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu