Sanki yalnız doğdum yalnız olucem gibi hissediyorum...hiç bı yönde şansım olmadı.arkasastan yana eşten yana... küçüklüğumden beri bı düşüncem vardı.cevremde fazla insanı hiç sevmedim.iki yüzlü insanları hiç hayatıma almadım.hep az ve öz arkadaşım olsun dedim.azligi doğru ama ozlugu olmamış hiç ki.ortaokuldan mezun olup liseye gider gitmez 8 yıllık sıra arkadaşımla koptuk hemen.lise arkadaşlarımdan da ben koptum hayat durusumu görüşümü değiştirince sanki o arkadaşlıklar bana engel olacak gibi soyutladim kendimi onlardan.oysa arkadaş canmis bilemedim.insan bunaldiginda bı buluşup konuşup .ya da bı mesaj atıp rahatlayacgi birini ariyormus.daha sonra da hiç arkadaş edinemedim.unuversiteye gitmedim.zaten hep evdeydim adam akıllı ortamda yapmadım ki arkadaş edinebileyim.kisacasi arkadassiz kaldım.ne derdimi anlatabilacgim biri kaldı yanımda .nede bunalinca hadi ya gel çıkalım bı gezelim de rahatliyalim diyebileceğim..çok pişman oldum.acisi çok vurdu ama iş işten geçti dedim hep .sen uzaklaştın onlardan geri nasıl diyecektim hadi beni de katın araniza yeniden.ama bı gün dayanamadım buldum eski arkadaşlarımi da ..ama ne konuscak biseyimiz kalmış ne de hayatlairmiz da bı benzerlik.hepsi faklı arkadaşlar edinmiş hepsi ayrı yollara girmiş.diyemiyorsun bile ya arada çıkınca bende geleyim .ne biliyim insan o tabuyu yikamiyo..öyle böyle bu yaşa geldim.arkadasi geçtim eşim ..en acitani da o.hayatim da ama değil .evliyiz ama değil gibiyiz .beraber yaptigimiz hiç bişey yok.ya çıkıp alışveriş bile yapamıyoruz.gezmeyi tozmayi geçtim.bakiyorum da kavgalarm haricinde hiç bı anım yok onunla.ve ben yapayalnizim...simdiyse kendimi oğluma adadim sadcee onunlayim .belki o da yıllar sonra annesini umursamiycak alcak başına çekcek gitcek .annesi evde hizmetcisi olcak ama o annesine vakit ayırmayı bile çok görecek..kisacasi çok yalnizim bunu demek için lafı bu kadar dolandirdim.
Sanki beni anlatmissin
1,487,845 soru
24,321,741 cevap
345,345 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın