yazdklrni çok anlamasmda nese
Ben kizima neler yapiorm anltym CNN
Ona sandık aldık bütün ilkelerini vs koymak için. Kuvezde yattgnda şapka takmışlardı kafasına küçcck onu sakliorm ilk biberonlri emziği hastane takmış oldklri kızıma bebek bilekligini.ayak izini çıkarttım tkrr cikrticm hatta ay ay yapmayı düşünüyorum onu ve ellerinin kalıbını da ckrticm. iki tane siyah sayfalı beyaz kalemle yazılan defter aldım günlük tutucm bi vakit bulablrsem ilk kıyafetlerini sklayacgm ona yaptgm iki tane sueter ve yeleği ilk mama kutusunu bile atmadm susledm degerlendrdm odasında havlu vs saklaycgm ilk ve tek cck olucgi için daha fazla anlam taşıyor benim için kızım hastane verdklri cis fln tahlili için kaplarini kullnmamstk onları bile skldim)) beşiğini saklayacgm.altın ismi yazan bi bileklik alicgz onusda saklarm yapablrsn biandada kızıma özel bi albüm yapicm fotoğraflri için ve daha neler yapicm hayal edemiorm herşey olablr heran)
Ultrason kağıtlarını göbek bağını ilk saçını emziklerini gebelik testini oğlumun doğurduğu günün takvim yaprağını bide eşim doğum hediyesi ayaklı elli kolye yaptırdı oğlumun ismi yazıyo ilerde oğlum evlendiğinde onuda gelinime vericem)))
Bilmiyorum hiç düşünmedim ama doğsun çok fotoğraf çekerim her halde
1,493,521 soru
24,401,751 cevap
350,188 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın