0 oy
852 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (248 puan) tarafından

35 haftalık hamileyim kızlar ve son bi kaç haftadır cok dusunuyorum herşey için endişeleniyorum. Nasıl dogurucam nasıl bakıcam hergun bisey buluyorum ve bunalıyorum:(

Bugün ki taktığım konuda eşimle ya şuan ki gibi olamazsak :( 

Yaklaşık 2 yıldır evliyiz ve hergunumuz sevgili gibi geçer yanımdayken özlerim isten gelsin diye yolunu gözlerim sürekli sarmaş dolasiz ve duyorum çocuktan sonra bunlar kalmıyormuş bunu düşünmek beni çok üzüyor napabilirim herşey e yetemezsem eşimle şimdiki gibi olamazsak diye korkuyorum :(

14 Cevaplar

0 oy
(1,932 puan) tarafından
O eşine bağlı canım tabi bebek olunca ister istemez  bırak uzak duruyor insan ama eğer sevgisi ilgisi gerçekse ya değişen bişey olmaz yada bir süre sonra aynı devam eder 
(248 puan) tarafından
Ben evlenirkende sagdan soldan hep laf derlerdi böyle ilgiler devam etmez cicim ayı geçer diye bende eşime dediğimde bizim öyle olmayacak derdi gerçekten de dediği gibi olsu çok şükür şuanda da diyorum daha çok sevicen diyor bilmiyorum bu dediğide gerçek olur insallah
(1,932 puan) tarafından
Başından belli zaten 2 yıldır değişmeyen adam çocuk olunca degismez benim eşim  nisanliyken benim için canını verirdi yada ben öyle sanmisim daha evlendiğim ilk gün evden arkadaşlarına gitti Geç vakit geldi sonra kısa zamanda karakteride ortaya çıktı zaten halada öyledir
-Reklam-
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Bizde oyleydik hala oyleyiz de insan yoruluyo azicik öte gitsedr rahat rahat yatsam diye bakiyosun :)) dinc oldugumda eskisi gibiyiz hic oturma huyumuz yok zaten sürekli yatar pozisyon girerim yatarm yanina film flan izleriz korkma yanii icinde varsa devam eder
(248 puan) tarafından
Film izlemek falan oluyor mu ya ? Benim gözümde canlandırdığım sahnelerde hic o yok hatta eşimle izlediğimiz yabancı diziler var diyorum izledik izledik bo daha izleyemeyiz :)
(2,557 puan) tarafından
Yok canim öcü degil ya çocuk :)) ilk zamanlar surekli beslemen gerekiyo gazi flan oluyo ama sonrasi güzel haftasonlari yatiyoruz yataga ortamiza aliyoruz minnosu 2 saat flan öyle geçiyo nasil geçiyo anlamiyoruz fotoğraf cekiyoruz mincikliyoruz flan guzel oluyo :))
0 oy
tarafından

Dahada tatlı oluyor cnm hic merak etme evin meyvesi o hiç engel olur mu mesela bebeği yatirayim bi kahve içelim dersiniz mesela bugün bebimizin buyu eksik onu alalim dersiniz bebis büyüdü hadi parka götürelim dersiniz yani her sekilde o sizi birbirinize daha cok bagliyacak hicc merak atme tatlım<3

(248 puan) tarafından
Sanırım ben aşırı olumsuz dusunuyorum
tarafından
Hamile iken insan evham yapmaya yer arıyor şükür etki rabbim bu meyveyi sana nasip etti kiymetini bil derim
(248 puan) tarafından
O apayrı bisey daima şükür ama hormonlarında etkisiyle sanırım bi düşünce denizine dalıyor insan
tarafından
Şimdi bi mesgalen yok ya insanin aklına binbir türlü sey geliyir anliyorum seni
(248 puan) tarafından
Aynen canim son 1 2 haftadır böyle oldu daha çok sanırım doğum yaklaşıyor diye
0 oy
tarafından
İster istemez bir uzaklık olck eşinle belki bebeğin uslu olur bilemem. Ama bebeğin huysuz olursa gazlı ve kolik olursa çok zor :) yine sevgi olur ama bu kez sevginizi bolusmek zorunda kalacaksiniz 

Ona daha fazla ilgi ve vakit verceksinjz 

Bn kendim için soylim ilk iki ay eşimle doğru düzgün aynı yatakta bile uyuyamadik oğlum durmadı ordan oraya yer değiştirdim eşime bazen kahvaltı bile koyamadim o da ne ki tuvalete bile zor gttm bazen ay biri gelse de iki dk baksa ben bir duş alsam az kuaföre bir gitsem kendime çeki düzen versem dediğim günler çok oldu şimdi sukurler olan biraz daha düzeldi daha da iyiye gidecek umudum o yönde Allah veriyor kolaylığını onemli olan sabır canım ❤️
(248 puan) tarafından
Işte bende ondan korkuyorum uykusuzken çokta aksi olurum eşimi üzerim diye korkuyorum hep bi korku anlayacağın yaşayıp görücez artık:)
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Ilk çocuk demi?? 2 den sonra adamın evden çıkıp işe gittiğini duymuyon merak etme alisiyo insan :D

(248 puan) tarafından
Evet canım ilk oyuzden bilmediğim şeylerde daha çok kuruyorum :)
(3,443 puan) tarafından
Aslında eskisi kadar yalnız kalamasakta tam olmanın tadı hiv birşey e değişilmez yani düşünsen e sen yoruluyorsun diye çocuklarla senin üstünü örtüp  evden sessiz sedasız çıkan bir adamın eşi oluyorsun
(248 puan) tarafından
Allah eksikliklerini göstermesin insallah Rabbim sizinde agzinizin tadını daim etsin canim
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Bunlar kalmiyor diye bisey yok canm 44 gunluk bebegimiz var ama herseyimiz ayni ev içinde sadece gezip tozamiyoruz eskisi gibi o kadar bide aglak bi bebekle ugrasiyoruz o kadar :)) sen canini sikma siz isteyin yeterki sevgi saygi olduktan sonra o aşka hicbsy engel olamaz :)
(248 puan) tarafından
Inşallah canim :)
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Bak cnaım o söyleyenlerin çoğu bebeğine bakarken eşini ihmal eden kişiler.bebek aşkı cogaltır azaltmakda neymıs.korkma bişey olmaz 5 yıldır o dedıklerını bende yasıyorum.Hıcte bı endısem yok 31 haftalık gebeyım.Bu bebık bize iyi gelecek insallah :) 
(248 puan) tarafından
Belkide haklisin canim bi yanım olmaz diyor obur yanım ya olursa diyor geçecek bunlarda insallah bi doğsun hayirlisiyla kuzum :)
(9,920 puan) tarafından
Bızımkı bak sımdı elını karnıma koymaz bazısı koyar hısseder felan dıyorum sen kızımı sevmıyosun dıye. Hee dogsun da bak bakalım noluyo dıyo. O sevdıkce ben mutlu olurum :) dogsun hele sıkma canını sımdıden
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Bizde aynı öyleydik şimdi bu neşemize meyvemiz dahil oldu daha güzel oldu hersey birbirimize olan eski ilgilimiz hiç azalmadı olunlu düşün olumşu olsun Allah huzurumuzu olmasın bebiş evün neşesi oluyor hiç kötü düşünme :) 
0 oy
(2,342 puan) tarafından
Bu kadar olumsuz düşünüpte üzme kendini canım. Bizde eşimle doğumdan önce öyleydik hâlâ öyleyiz ve daha çok bağlandık birbirimize. İlk zamanlar biraz yorucu oluyo ama sonra yavaş yavaş oturuyo her şey merak etme.
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Canim o esine bagli ben 2cocuk dogurdum hala bir birimizle sanki dun tanistik oyleyiz yani o esine bagli
0 oy
(820 puan) tarafından
Kızımdan önce çok iyiydik desem yalan olur ama yinede iyiydik kızımdan sonra iki yabancı gibi olduk çok tartışmaya başladık bu durum çok canımı sıkıyo ama benle tartışınca soğuyorum ondan resmen 
0 oy
(342 puan) tarafından
İcinde varsa adamın devam eder yoksa uzaklasır biz esimle cok sarmas dolaş degildik biraz mesafeliydik dogumdan sonra biraz daha mesafe arttı 40dan sonra da aynı mesafe devam etti bende daha samimi olmak istiyom en son bişey istedim hayır dedi bende küstüm konuştum ama asırı mesefe ile bugun kuzu oldu geri geldi 
0 oy
tarafından
Hiçte öyle değil canım bak ben ikinci çocuğumu dünya ya getirdim ama hala ilk günkü gibi sarmaş dolasiz birbirimizin gözünün içine bakarız 2015 de evlendik sanki daha dün evlenmişiz de birbirimize doyamamışız gibi böyle olumsuz şeyler düşünüp de kafanı neden bulandırıyor sun ki bebek doğduktan sonra asıl bunu biz mı yaptık bu şimdi bizim mi diye bir heyecan bir mutluluk kaplıyor insani daha bir bağlılık oluyor 
0 oy
(492 puan) tarafından
22 gunluk bir oglum var kucaga alistirdilar sagolsunlar besige kattigim an bas bagiriyor lavaboya gidemez oldum :/ zor bir surec fakat elhamdulillah esimle halen eskisi gibiyiz hatta mertim bizi daha cok bagladi birbirimize gece yatamadigim icin gunduz evdeyken esim bakiyor ben biraz uyuyorum her konumuz oglumuz RABBİM kimseyi yuvasiyla sinamasin insallah biraz buyudugun de daha iyi olacak diye umut ediyorum :) korkma insallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 254 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Sevde34 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 682 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 335 göst.
19 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
69 cevap 1,233 göst.