Kızlar ilk önce Kadir Geceniz mübarek olsun inşallah kalbinizden geçen tüm dualar kabul olur
14 aylık evliyim Biz kayınvalidem kayınpederim beraber yaşıyorduk kavgalı bir şekilde ayrıldık sebebide kayınpederim sürekli annemi arayıp duruyordu konuştuğumuzu kimseye çocuklara söyleme falan demiş ve kaç kere uyarmamıza rağmen en sonunda da patladık işte niyetim kötü değil falan diyor kendini savunmak için o benim akrabam oldu gibi şeyler sizce kötü niyet yok mu yoksa ben mi abarttım fikirleriniz nedir
sapık gibi birşey ben uyurken odama falan girmişti bende eşime dedim ben rahat değilim bu ne ya eşimde sağolsun yanımda durdu
Ve sürekli mutfakta bi düzenim var sonuçta benim yerlerini falan değiştiryordu şunu söyle yap gibi şeyler diyordu aynı bir kayınvalide gibi sinir bozucu pislik adam
Neyse bugün kayınvalidem gelmiş bize diyorki boynu falan oğlumun kopcak gibi olmuş boğazına bak oğlumun yemeğini yedir işe giderken kahvaltı hazırlamıyo musun yoksa falan filan böyle bir günde canımı sıktılar birde evlendikten sonra 15 20 kilo aldı nerdeyse görmüyolar mı neyin ne olduğunu anlamadım ayrılsakta bitmiyor sorunları konuşmaları bıdı bıdıları sıkıldım gerçekten varmı böyle kayınpederi olan kayınvalide gibi herşeye karışan
Baya uzun oldu kızlar biraz konuşmak iyi gelecek gibi