buda hem genç odası oluyor hemde 4 yaşına kadar uyuyabilir büyüyen tarzda al
yo Ne alaka ben bunu aldım gayette güzel kim diyor onu
şu park beşiklerden hoşlanmayan bi benim sanıyordum yalnız değil mişim bizimki böyle canım takım halinde
Park beşikleri seven kadar sevmeyende çok. Çevremde çok hışırdîyk adam akıllı sallanmıyo diyende çoktu. Çok memnunum diyende coktu. Ama bencede büyüyen beşikler amacına göre kullanıssız yani sonradan normal yatak olabilmesi için diyorum normal yatağa göre çok küçük oldukları için kullanışlı olmuyor ama beşik olarak geniş ve kullanışlılar.
Ben bunu aldım yatak odası için. Rahat 3 yaşa kadarda kullanılabiliyor. Kademeli olması ve sallanması çok iyi aynı zamanda tekerlekli olmasıda kullanış sağlıyor ve park beşiklerle aynı fiyata hatta kimilerinden daha uygun.
Bende bunu aldim civilden o zmanlar 199 loraydi cibinlik fqlanda var ama demiri yokdu onuda yriyetten 20 lirya alfik
Ben de park beşikleri hiç beğenmiyorum. İşlevli, hantal olmayan şık bir mobilya beşik arıyordum buldum. Çok memnunum. 2 kademeli, yükselip alçalabiliyor. Tekerlekli odadan odaya çok rahat taşıyabiliyorum. 5 yıl da garantisi var.
1,493,433 soru
24,400,931 cevap
350,128 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın