0 oy
718 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından

Kızlar dünden beri beynim eror verdi zihnim durdu dün doktora gittim kontrol icin aslinda özele gidiyordum ama kendi doktorum yoktu bende baska doktora sira aldim sira aldigim doktorda kotu bir doktor degil herkes övgüyle bahseder met ederler hep duyardim hastaneyr gittigimde iyi bir doktor diye bende gideyim dedim gittim kontrole ultrasyonla bakti bebegim suyu falan hepsi iyi dedi son adet tarihimi sordu 22 kasim dedim 27 haftalik olmussun dedi ama sonra bebegin boyunun 38 cm oldugunu 28 haftayla uyumlu oldugunu söyledi son adet tarihinden eminmisin dedi eminim dedim sonra kac gram olmus diye sordum 930 gram olmus dedi tekrar bana son adet tarihinden eminmisin dedi yine evet dedim sordum neden sordunuz diye bana ne desin gorunuste 25 26 haftalik gibi gorunuyo boyuda 28 haftalik gibi gorunuyo dondum kaldim 25 haftalikken kendi özel doktoruma gittim kilosu 671 gram demisti boyunu hatirlamiyorum hersey iyi gayet guzel demisti simdi kafama takilan 930 gram olup 25 26 haftalik gibi gorunup boyununda 28 haftalik gibi gorunmesi sonra bana 27 haftaliksin sadece boyu 1 hafta ileri uzun demesi ve bir sorun olusturmayacagini demesi herseyi iyi dedi ama benim beynimi yakti allah aşkina bilen birini aciklasin bana bu doktor tam olarak ne demek istedi  cok uzun konustum kusura bakmayın :(

9 Cevaplar

0 oy
(1,933 puan) tarafından
Yok canm korkma geri deGil ya demekki gelişimi önde gidiyor kısa olsa belki korkar inSan bişey olmaz takma 
(76 puan) tarafından
Takmiyim diyorum ama 25 26 haftalik gibi duruyor demesi beni korkuttu birde zaten çaprazlama duruyor yan duruyor doguma kadar doner dedi ama bu duruş şeklide sende agri yapabilir dedi bunu o kadar takmadim kafama kafami allak bullak etti benim :(
-Reklam-
0 oy
(6,752 puan) tarafından

Gelişimi önde ise bir sıkıntı olmaz benimki de 2 hafta öndeydi o haftalarımda. Korkulacak birşey yok canım :)

(76 puan) tarafından
Canim önde olmasi degil beni korkutan 25 26 haftalik gibi duruyor demesi sonrada 27 haftaliksin demesi
(6,752 puan) tarafından
Haftaya tekrar muayene ol istersen o zaman nasil cikacak canım ? Yine aynı seylerimi söyleyecek doktor
(76 puan) tarafından
Öyle yapacam bende
0 oy
tarafından
Nasıl övülen özel bir doktor anlayamadım açıkcası. Nasıl karışık konuşmuş ve sizi hiç aydınlatöadam göndermiş. Sıkmayın canınızı bebişkerde hamilelik sürecinde 2 hafta ileri veya geri gelişim normal sayılır.iki haftadan fazla farklar sıkıntılı oluyor. Sizi emin misin diye tekrar tekrar sormadı tedirgin etti haliyle bir kez sorsaydı ve bu cevabı verseydi bu kadar takmazdınız ama dediğim gibi içiniz rahat olsun. İnşaallah o bir sıkıntı değil bi daha ki gidişinizde bi bakmışsınız ileride diyecek. Her an gelişip büyüyorlar bin şükür. Sağlıkla doğsun inşaallah. 
(76 puan) tarafından
Insallah canim valla anlamadim bende gitmem o doktora bir daha
0 oy
(28 puan) tarafından

Ben de bugün doktordan geldim benim 22haftafan beri sürekli bebeğin karın çevresinde gerilik vardı.doktor bile değiştirdim riskli gebeliklere bakan prof. Gidiyorum şuan ve bana kilo alımı iyi boyu iyi sadece karın çevresi geri dedi.(5gün)o da anneden kaynaklı babadan kaynaklı olabilir dedi.genetik yani.senin belinde o kadar kalın değil sana çekmiş dedi.ben de ilk zamanlar korkuyordum.bir de ben de bebeğe giden kan damarların bir tanesinin akımı yavaştı hala yavaş ama kilo alıyorsa boyu uzuyorsa bir sıkıntı yok dedi bana doktorum.büyük ihtimalle senin bebeğin uzun boylu beli ince olucak dedi.senin de bebeğin kilo alımı devam ediyorsa boyu uzuyorsa canını sıkma.bana doktorum boyu uzamazsa kilo almazsa kafa yapısı küçükse o zaman sıkıntı olur demişti.

(76 puan) tarafından
Sagol cnm tesekkur ederim :)
(28 puan) tarafından
Rica ederim tatlım ne demek
0 oy
(289 puan) tarafından
Hafta hesabinda bazen oynama oluyor canım. Biz bi ara 1 buçuk hafta geri gittik, son haftalara doğru ara kapandı. Ama boyumuz hep önden gitti. Bebegim doğduğunda öyle çok bi kilomuz yoktu ama boyumuz iyiydi.  Hâlâ daha öyle, 2 aylık olduk kilomuz alt sınırdan geliyor ama boyumuz iyi. Çocuk doktorumuz hasta olmadıktan sonra kilonun az olmasında bi sıkıntı yok yeter ki boyu iyi olsun gerekirse kilo aldırmak için müdahale ederiz ama boyunu uzatamayız dedi.
(76 puan) tarafından
Anladim canim
0 oy
(795 puan) tarafından
Boyu uzun mu demek istedi acaba canim. Sonuçta  herkesin  boyu aynı  olmuyor
(76 puan) tarafından
Evet boyu uzun dedi 28 haftaya uyumlu dedi
(795 puan) tarafından
Sikinti olmaz bence canim icin rahat olsun. Yegenime doktor ilk gordugu andan beri dedi boyu uzun diye  simdi 3. Sinifa gidiyor boyu siniftakilerden uzun. Ve saglikli bir sekilde dogu sukur hala saglikli sikinti olmaz icini rahat tut.
0 oy
tarafından
Canım ben basindan beri ayni doktora gidiyorum.Suan ben 28 haftaligim ama bebegimim kilosu 30 .haftada boyu 28.haftada ama normal dedi bebegin gelisimiyle alakali bence hic kafan karismasin ve 28.haftada 1.350 grm.
(76 puan) tarafından
Masallah canim allahh sagliklar versin :)
0 oy
(13,532 puan) tarafından
Benim de 6 hazirandı gelişimi önde olduğu için satı 2 haziran yaptı doktorum 2 hafta ileri geri olması normal karşılanıyor canım 
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Ultrason cihazı kesin net ölçü yapmiyoki canm ki 1 2 hafta çok değil takma bence

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 284 göst.
1 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Heliin6561 (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 150 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Zeynep101021 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 87 göst.