Kızlar dünden beri beynim eror verdi zihnim durdu dün doktora gittim kontrol icin aslinda özele gidiyordum ama kendi doktorum yoktu bende baska doktora sira aldim sira aldigim doktorda kotu bir doktor degil herkes övgüyle bahseder met ederler hep duyardim hastaneyr gittigimde iyi bir doktor diye bende gideyim dedim gittim kontrole ultrasyonla bakti bebegim suyu falan hepsi iyi dedi son adet tarihimi sordu 22 kasim dedim 27 haftalik olmussun dedi ama sonra bebegin boyunun 38 cm oldugunu 28 haftayla uyumlu oldugunu söyledi son adet tarihinden eminmisin dedi eminim dedim sonra kac gram olmus diye sordum 930 gram olmus dedi tekrar bana son adet tarihinden eminmisin dedi yine evet dedim sordum neden sordunuz diye bana ne desin gorunuste 25 26 haftalik gibi gorunuyo boyuda 28 haftalik gibi gorunuyo dondum kaldim 25 haftalikken kendi özel doktoruma gittim kilosu 671 gram demisti boyunu hatirlamiyorum hersey iyi gayet guzel demisti simdi kafama takilan 930 gram olup 25 26 haftalik gibi gorunup boyununda 28 haftalik gibi gorunmesi sonra bana 27 haftaliksin sadece boyu 1 hafta ileri uzun demesi ve bir sorun olusturmayacagini demesi herseyi iyi dedi ama benim beynimi yakti allah aşkina bilen birini aciklasin bana bu doktor tam olarak ne demek istedi cok uzun konustum kusura bakmayın
Gelişimi önde ise bir sıkıntı olmaz benimki de 2 hafta öndeydi o haftalarımda. Korkulacak birşey yok canım
Ben de bugün doktordan geldim benim 22haftafan beri sürekli bebeğin karın çevresinde gerilik vardı.doktor bile değiştirdim riskli gebeliklere bakan prof. Gidiyorum şuan ve bana kilo alımı iyi boyu iyi sadece karın çevresi geri dedi.(5gün)o da anneden kaynaklı babadan kaynaklı olabilir dedi.genetik yani.senin belinde o kadar kalın değil sana çekmiş dedi.ben de ilk zamanlar korkuyordum.bir de ben de bebeğe giden kan damarların bir tanesinin akımı yavaştı hala yavaş ama kilo alıyorsa boyu uzuyorsa bir sıkıntı yok dedi bana doktorum.büyük ihtimalle senin bebeğin uzun boylu beli ince olucak dedi.senin de bebeğin kilo alımı devam ediyorsa boyu uzuyorsa canını sıkma.bana doktorum boyu uzamazsa kilo almazsa kafa yapısı küçükse o zaman sıkıntı olur demişti.
1,492,932 soru
24,393,557 cevap
349,479 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın