Ya kızlar dün çok kötü bişey oldu benim suçum. İnternette bayılmak ile ilgili video yazı falan çıkmıştı karşıma bende baktım sonra insan kendini nasıl bayıltır diye bissürü yazı falan okudum. Olacağına inanmadım dur bi deniyim dedim ama bayılacağımdan kesinlikle umudum yoktu yazılanları yaptım pat düştüm yere kayınvalidem geldi kayınbabam falan dişim kitlendi vücudum kitlendi konuşamadım kolonya kokladım 1 saatte kendime anca geldim. Onlar çok zayıf olmama bide kansızlık var ilaç kullanıyorum ona yordular. Ben gerçeği de söyleyemiyorum linç etmeyin ya çok garip oldu eşim falan geldi hemen kendimi suçlu hissediyorum
Nasıl yaptın ya banada söylede arada eşimle tartışırken yapayım )
Naptin ki gecmiş olsun canm
Ne yaptin bana hemen söyle yoksa linc ederim seni
Hahahaj kız nasıl yaptın çabuk banada şöyle hemen bu akşam bayılma hissi yaşamak istiyorum
Kocayı aciller de surundurmek istiyorum de heleee
Hahaha istemsızce güldüm Bende bakıcam nasıl oluomuş:)
Jsjajahshhasjsj Allahmm alemsin yaa
Ne çok bayılma meraklısı varmis
Aslında cok tehlikeli dişlerim kilitlendi diyor daha kötü bir şeyde olabilirdi geçmiş olsun
D ya alaturka tuvalete oturur gibi oturuyorsun bacaklarına sıkıca sarılıp 10 defa derin 10 defa hızlı nefes alıp veriyorsun. Sonra ayağa kalkıp ağzını balon yapıp işaret parmağınla tıkıyorsun nefes veriyorsun o anda yerde oluyorsun zaten
Bu şekilde yaptım kızlar soranlar için ama yapmayın bacaklarınız tutmuyor farklı sonuçlar falan olur ben mesul olmayım
1,439,468 soru
23,665,893 cevap
309,260 kullanıcı