0 oy
457 göst.
Aile kategorisinde (184 puan) tarafından

Cok kırgınım cok yorgunum :(

7 Cevaplar

+1 oy
(2,009 puan) tarafından
Ya sen kendini dovdurmek icin mi evlendin Allah belasini versin elleri kirilip  sana muhtac olsun o pislik bunlari yapip sen bisey deyincede her firsatta dovcek mi al çocuklarıni yanina ya ailene git yada kadin siginma evine kac yasindasn bilmiyorum ama genc yasta hasta olup Allah korusun yataklara dusmeyi mi istiyosun oyle bisey olsa bu pislik evlatlarına da sahip cikmaz kurban oldugum sende bir annenin evladisin unutma 
(184 puan) tarafından
Isın garabı evede duskun evlatlarınada ama her kavgada bana vuruyor iki gun sonra ozurdılıyor kavga edelim tekrar yapıyor benden ne istiyor anlamıyorum
(2,009 puan) tarafından
Vlla vurmasi iyi degil 1 kere vurur 2 kere vurur ya  3de daha beter yaparsa Allah korusun bi ayar ver ki anlasin yaptiginin yanlis birşey oldugunu bilmio demekki
(184 puan) tarafından
Napmam gerek peki
(2,009 puan) tarafından
Evden uzaklas bi sure bi degerini kiymetini anlasin eve bakcak cocuklara bakck gorevi bi zahmet yapsın bida vurmaya kalkarsa gidiyorum yeter de sen dov die mi evlendim de polise ararim de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne derdin var bacim dinlerim
(184 puan) tarafından
Esımle kavga ettik oda bana vurdu ilk vurması degil hep dayak yiyorum ama yoruldum artık
tarafından
Elleri kirilsin insallah . Hamilemisin
(184 puan) tarafından
Yok degılım iki cocugum var tıktok ta bugun 290 kısiye istek attgın gordum ve cogu orsbu neden yaptın dedim onlarda beni takip etsin dıe dedi takip edince sılıyrum dedi ben bagrdım bana kufur etti hakaret etti bole bsey neden yapıyor
tarafından
Macera ariyo pi.slik
(184 puan) tarafından
Evlisin zaten bole bısey gerek varmı fenomen degılsın unlu degılsın neden birileri beni takip etsin dıe ugrasr insan hepsi kadınmı dıor erkekte var dıor
0 oy
tarafından
Rabbim içine ferahlık versin canim hayırmı insallah
(184 puan) tarafından
Cok yoruldum cok canm acıyor artık
0 oy
(220 puan) tarafından
Söyle yke balım benim başımdan neler neler geçmedi ki 
(184 puan) tarafından
Esimı duzeltmeye calsmktan yoruldum kavgadan dayaktan yoruldum
(220 puan) tarafından
Kendi ailesi ne yapıyor bu durumda
(184 puan) tarafından
tıktok ta bugun 290 kısiye istek attgın gordum ve cogu orsbu neden yaptın dedim onlarda beni takip etsin dıe dedi takip edince sılıyrum dedi ben bagrdım bana kufur etti hakaret etti bole bsey neden yapıyor
(220 puan) tarafından
Peki ona halen aşık mısın
(184 puan) tarafından
Bole yaptıkca sevgim gidiyor cocuklarım var dıorum Bı yandan
(220 puan) tarafından
Bak canım her zaman evde bakımlı dolan tesettürlü müsün bilmiyorum kocan için sür makyajını ojeni tak takıştır. Sende değilde onlar da bulduğu nedir çözmeye çalış. Kocanı boşama sakın bu devirde koca zor bulunuyor adam gibi adam yok inan bana hep filmlerde olur onlar. Bir de ne zaman isterse onunla birlikte ol bu onlar için gereksinim unutma. İnşallah her şey yoluna girer kavga etme hiç. Bakalım ne olacak
(184 puan) tarafından
Bn zaten gercekten cok bakımlıyım bu yuzden cok kıskanıyor hayatımı hep kısıtladı Bn hıc bir yere gidemiyorum ama o ıstedgını yapıyor
(1,468 puan) tarafından
He koca zor bulunuyor tak takisdir  dayak ye yat assa bunumu diyosun kıza yok canim  o iş öle  olmuyor çok iyi adamlar da var erkeğin yumusagini  iyi huylusunu  denk  gtrsn  allah bnm eşim  melek gibi haddinden  fazla Iyi insaatta  çalışıp  eve gelir yemek yapmama yardim  eder  bn bağırır cagrsam  bile bırak vurmayı sesini yukseltmez  allahima dua ediyorum onu bana hak gördü için  bn eşime  ilk basda dedim bana 1 kere vurursun  2 ci olmaz giderim diye sen erkeğin  gözünü  korkutmamssn  bnm sana tavsiyem  evden git ailenle anlaş  sürünsün  bikere daha denersin  oda  olmazsa  dusunme  bosa
(184 puan) tarafından
Ya kafam okdar cok karstıkı napcagımı sasrdım bnm esımde yapıyor yapmıyor degil ama bak dıorum ya her tartsmada bana vuruyor hakaret ediyor yanlısı kabul etmiyor iki gun sonra ozurdılıyor Bı bakmışsın melek oluyor
(1,468 puan) tarafından
Sana vurmasını  gecdim kötü  laf etmesi  bile çok yanlış kafa karsck  bişey yok şimdi yediğin bi dayak ilerde komalık yapar seni untma
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Ne derdin var cnm içini dök rahatlarsın 
(184 puan) tarafından
tıktok ta bugun 290 kısiye istek attgın gordum ve cogu orsbu neden yaptın dedim onlarda beni takip etsin dıe dedi takip edince sılıyrum dedi ben bagrdım bana kufur etti hakaret etti bole bsey neden yapıyor
(6,681 puan) tarafından
Allah ıslah etsin kuzum bosver sıkma canını Bi demeyle düzelmez kendinde yoksa
0 oy
tarafından
Kuzum biz ne desek boş ki :((( o yapacak istediğini
(184 puan) tarafından
Istedgı gibi dsarı cıkıyor arkdslaryla oturuyor ben anlamıyorum beni sevip sevmediğini en ufak seyde dovuyor hastalanıyrum basımda bekliyor ama bunları neden yapıyor
tarafından
Sırf onu kısıtlıyor sun diyr kaldiramiyor istediği onu özgür bırakmam seni o şekilde seviyor
(184 puan) tarafından
Ole dıor bana karsma rahat bırak dıor
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Bela okumak istemiyorum  ama içimde de tutamiycam ş.e.r.e.f.s.i.z   a.ş.a.ğ.ı.l.ı.k  herif  pislik rezil mendebur haysiyetsiz cibiliyetsiz  insan müsveddesi. Allah kolaylık versin sana canim ne diyim 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 344 göst.
10 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 257 göst.
18 Ocak 2021 Aile kategorisinde Melekov (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,362 göst.
23 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,287 puan) tarafından soruldu
+4 oy
28 cevap 1,574 göst.