0 oy
1,626 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından
Eşimle  bosaniyoruz bugün adliyedeydik ertelendi tamda benim doğum yapacağım zamana denk geldi sizce ilerde kızım  büyüdüğü zaman bana kızarmı babasız  büyüdüğü için 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emin ol kızın seninle gurur duyacak o adama muhtaç olmadan kendisini büyüyeceğin icin. İçini ferah tut Allah'ın herşeyde vardır bı bildigi 
-Reklam-
0 oy
(895 puan) tarafından
Neden su davalarinizi hamile kalmadan once acmiyrsunuz da olan cocuklara oluyor ben onlara uzuluyrm omru boyunca hep bi eksiklik yasayacak diye yorum yaparken ailenizin araya girip baristirdigini okudum.canim burda kar zarara bakacaksin.evli kalip sizin kavgalariniza cocugunun sahit olup psikolojik siddet yasamasindansa babasiz yasamasi daha iyidir bence.ve babasiz sayilmaz onuda gorecek sonucta vede ayri babalar daha iyi vakit geciriyo evlatlariyla.nitekim babasi hayatta olmayanlarda var.bosanmayi onaylamayan bi insanim ama olmuyorsada fazla zorlamamak lazim.aileler zamaninda belki karismasaydi su anda karar verirken bukadar zorlanmayacaktin.uzulme ne demisler bitek annem olsun bana bisey olmaz...
(25 puan) tarafından
Canım ben hamile değilken açtım devamı  ama korona yüzünden ertelendi  istanbuldan ablamlar geldi annem  falan araya girdi buyukleri dinleyeyim dedim affettim mahkeme günü vaz gececektim bosanmaktan ama olmadı hamileligimi fark etmedim kanamam olduğu için adet gördüm meğer  gebelik öncesi kanamaymış nebilim  aldiracaktim ama gunah ve onunda hakkı var yaşamaya diye düşündüm
(895 puan) tarafından
Tabiki aldirmak cok buyuk gunah.iyiki oyle bi hata yapmadin.ins cok guzel gunler gorursunuz cnm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 506 göst.
19 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,797 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Limonlumelemen (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 294 göst.
+2 oy
5 cevap 496 göst.

Kategoriler