0 oy
561 göst.
Diğer kategorisinde (1,063 puan) tarafından

• Kizlar ozur dileyerrk soruyorum ama vok merak ettim mecbur kaldim sormaya 1 saatir rahim kemigimde hafif bir acı hissediyorum hani hafif elektirik carpmasi gibi sanki ama ara ara oluyor nedir bu acaba bilenler lutfen cevap verin 26+5 haftalik gebeyim normal mi

4 Cevaplar

0 oy
(274 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Eger bahsettigin yerler vajinana yakin bolgelerinse bende 27 haftadayim gecen hafta doktor kontrolumde sordum bebek bu haftalarda surekli hareket halinde dik pozisyonda ayaklariyla tekme attigi icin aci hissedersin korkma demisti 3 4 gundur yapmiyordu bugun yine 1 2 kere o sekilde vurdu sonra kesildi :)
(1,063 puan) tarafından
Kemikte oluyor canm hareketini genelde hissederim ama suan hissetmiyorum sanirim uyuyor gibi anlamadim o aciyi biturlu
(274 puan) tarafından
Istersen doktoruna danis sende ama benimde kemigimde baski oluyordu hatta bazen cok aci hissettigim oluyordu. Icin rahat etmesi icin doktoruna danis sende cnm
-Reklam-
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Değişik bi benzetme yaptın pek anlayamadım rahim kemiği neresi vajina kemiklerinmi
(1,063 puan) tarafından
Aynen kuzum yazamadim cekindim biraz
(3,462 puan) tarafından
Millet neler yazıyor utanmıyor bu onların yanında çok masum canim. Yani benimde o kemiklerimde ağrı çok oluyordu o haftalarda özellikle ilişki sonrasında ya da yoruldugumda  ama yatıp dinlenince gecerdi
(1,063 puan) tarafından
Anladim canmm cokk tesekkur ederim allah razi olsun
(3,462 puan) tarafından
Hepimizden insaallah
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Bebek büyüdüğü ve baskı yaptığı için biraz doğuma kadar cekecen canım onu 
(1,063 puan) tarafından
Saol canm cok tesekkur ederim
0 oy
tarafından

Rahim kemiği neresi kız :D

(1,063 puan) tarafından
Allah seni ya utancimdan yazamadim anla iste hatceeee :) :) :)
tarafından
Olur o arada :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 721 göst.
1 Kasım 2020 Diğer kategorisinde ❤ Bulut Miraç ❤‍‍ (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 864 göst.
14 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 951 göst.
8 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde rabii.a (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 682 göst.
19 Ağustos 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YeniiiAnneee (219 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,269 soru

23,828,173 cevap

318,718 kullanıcı

...