0 oy
677 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (926 puan) tarafından

image

catlamamis daha hic bi şey anlamadim

11 Cevaplar

0 oy
(2,024 puan) tarafından
Cnm bn bundan hic anlamıyorum ama düzenli bir ilişki yaşadıktan sonra bunlara gerek kalmıyor 
(452 puan) tarafından
Birazda kişiye göre değişiyor cnm, mesela ben adetimden sonra ovulasyon ve yumurtalama günlerini takip ederek ilişki yaşadım ve hemen hamile kaldım.
(2,024 puan) tarafından
Haklısın canm .Bide spermler belirli bir müddet içimizde canlı kalabiliyor ya o da var o yüzden dedim
(452 puan) tarafından
Evt cnm yanlış hatırlamıyosam 48 saat kdr kalıyolar ama ayağa kalkıncada çoğu geri akıyor kii. Allahım kucağını doldursun arkadaşın hayırlı evlat nasip etsin inşallah
(2,024 puan) tarafından
Amin canm cümlemizin insaAlah .Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eylesin:)
(926 puan) tarafından
Hayirlisiyla inşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm iste belli orda 29unda.yumurtamissin. 30unda yaptigin testede yumurtanin catladigini goruyorm.ben:)
(926 puan) tarafından
Ne zaman tutcak bu ya
0 oy
(3,464 puan) tarafından
ALLAH ne zaman nasip ederse o zaman olacak inşaallah. Uğraşırsın biyolojik olarak en verimli günde yaparsın olmaz ama zamanı gelince RABBIM ol der ve olur hatta öyle bi zamanda olurki yaa ben en son ne zaman ilişkiye girmistomki dersin yani o kadar beklenmedik bir zamanda olur.
(926 puan) tarafından
Ben ilişki günlerini bile not ediyorum pepappdan
(3,464 puan) tarafından
Psikolojik olarak olmuyor bence sende yani çok büyük bi etken çok stres yapıyorsun olmuyor diye biraz rahat bırak kendini bu konuda
(926 puan) tarafından
Bu ayda geçsin tatil falan kafa dağıtmaya calisicam
(3,464 puan) tarafından
Bi arkadaşım 2 yıl uğraştı tüp bebek bile denedi olmadı en son yeter artık dedi bi ise girdi ise girdiği ay hamile kalmış hiç haberi yok yani o kadar ilgisiz o ay ama RABBIM nasip etti işte şimdi oğlu kucağında çok şükür sende zihnini boşalt herşey olacağına varir
(926 puan) tarafından
Öyle yapicam inşallah
0 oy
tarafından
Bence sen çok takıyorsun canm bu kadar takma 
(926 puan) tarafından
Elimde değil ki :(
tarafından
Piskolojikmende olmaya bilir
(926 puan) tarafından
Olabilir valla ama iste
0 oy
(636 puan) tarafından
Hiç uğraşma bunlarla. Bu idrar testi gibi degil cok dikkatli yapilmasi gerekiyo her gun ayni  saatte yapilcak da, aclik tokluk bile önemli,idrara sıkışıkken yapicaksin da bi kac birseyi daha vardi. Ben yaptim kafayi yicektim 2 ay boyunca. Bu test bende dogru sonuc vermedi. Gebelik testinde bile gebeligim cikmadi. Yumurtlama olmuyo diye doktora gittim sorun yok dendi. Sonra idrarda da cikmayinca dedim bende baska bisey var herhalde. Doktora gittim yine de bi gebelik bakalim dediler. Kanda çıktı. 
(1,063 puan) tarafından
Ben tok karnina ikindiden sonra yaptim gayette iyi cıktı sabahla ac olmayla alakasi yok. O kan icin gecerli
(636 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sizin nasıl yaptığınızı bilemem. Ben testin yapılma prosedürünü söyledim. Kafamdan uydurmuyorum
(926 puan) tarafından
Zor aslında doğru bi şekilde uygulamak ama her gün yapicam stresi var belki daha kötü yapiyldur durumu bilemiyorum bu ay tek denicem
(636 puan) tarafından
Aynen stres çok etkiliyo. Biraz akışına bırakmaya calis canım
0 oy
(207 puan) tarafından
Canim 25 inde baslamis catlama 29 unda da yumurtlamissin cizgi cok cok koyu bariz yani. bu ovulasyon testinde cift cizgiyi gordugun gunden baslamak uzere 1 gun ara verip iliski yasaman gerekiyor. 25 iliski 26 mola 27 iliski 28 mola 29 iliski... Seklinde olacak. 
(926 puan) tarafından
Değerlendirdik bakalım bekliyoruz şuan ama sabredemiyorum
0 oy
tarafından

Kendini strese sokma. Bırak bu testleri. Düzenli olarak 2 günde bir ilişkiye girin ne zaman tutacağı belli olmaz çünkü. İlla her gebelik ovulasyon günü olacak diye birşey yok. O sadece olma ihtimali en yüksek gün. Diğer günlerde de olma ihtimali var. 

En önemlisi de çocuk yapmak için ilişkiye girmeyin. O an bu konuyu unutun ve tadını çıkarın. İşte o zaman çocuk oluyor :) 
(926 puan) tarafından
Zaten ilişki olacağı gün tamamen atiyoruz kafamizdan ama yine olmuyor
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Canm catlamis yumurtan maasallah tamam daha yapma birak  ve bekle allahon izniyle insallah tutar bende ovuyla gebelik sagladim cok sukur darisi basina sitresli bisey bende cok sitresleniyordum  seni anliyorum takma demekle olucak bisey degil ne yazikki ama yapma burak 14 gin sonra test yap insallah tutar
(926 puan) tarafından
Ne zaman çatlamış tam olarak yardımcı olur musub
(1,063 puan) tarafından
29 unda yumurtlaman olmus 30 unda catlama olmus bugunde koyu cikmis ama sen daha yapma canm istersen yarinda yap siliklestini gorunce birak istersen benim yumurtlamam 3 gun surmustu 3 gun koyu renkti 3 gun sonra siliklesmisti ve biz her gunu degerlendirdik kuzum yumurtlamayi gordukten sonraki 4 gun degerlendir sende
0 oy
tarafından
canm bunlardan hic.anlamam ben ama adetin bittikten itibaren birdahaki adetine 1 hafta kalaya kadar 2 gunde bir girin iliskiye. 

Ben cocuk dusundugumuz ilk ay hamile kaldim iki adet arasndaki zamanda. Sende boyle yap rabbim buyuk 
(926 puan) tarafından
Bende pko var adet düzensiz günleri tutturamiyorum
tarafından
adetin bttikten 1 hafta snra 2 gunde 1 gr ozman obur adetine kadr canim illa yumurtlama gununu bekleme nzman tutacagi belli olmaz. zaten bole yaparsan illaki yumurtalamaya denk gelecektr
(926 puan) tarafından
İnşallah bu ay olmazsa onu da denicez
0 oy
(157 puan) tarafından

Bu kadar uğraşacağına sağlıkocagına gitsene 

0 oy
(454 puan) tarafından
Bu hamilelik testine benziyor ..hamilelik testimi? Eger oyleyse hamilesin
(926 puan) tarafından
Yok canım ovulasyon testi yumurtlamyi bulmak icin
(454 puan) tarafından
InsAllah tez zamanda catlar hamile kalirsin Rabbim yardimcin olsun bu guzel gunlerde
(926 puan) tarafından
Allah razi olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 428 göst.
1 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 615 göst.
20 Mayıs 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 251 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hsnrmysa (1,410 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 552 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,106 puan) tarafından soruldu

411,363 soru

12,382,843 cevap

43,333 kullanıcı

Kategoriler

...