Hanımlar, muhtemel doğum tarihim 13 ağustos inşallah normal doğururum. Kurban bayramına geliyor hatta doğumum hazırlıklarınız nasıl gidiyor? Valiz hazırladınız mı yada bebek odası için hazırlık var mı? Eksik al al bitmiyor. Yok kapı süsü, yok cibinliği herşey masraf ve aşırı pahalı Allah herkesin yardımcısı olsun şimdiden maddi manevi..
Bizmde tahmini 11 agustos
Kiyafetlermz tamam
Emzigimz
Bebek beziniz
Islak mendilimz vs tamam sadece
onun disinda eksiklerimz cok
Benimde 21 agustosa denk gelio canim kismetse kiyafetleri bebek arabasi ana kucagi tamam ama daha cok eksik var tabi suan annemlerdeyim baska sehirde bayramdan sonra evime gittigimde 20 gun icinde hastane cantasina kadar her seyi hazir etmeyi dusunuyorum erken dogum riskim yok simdilik cok sukur ama ne olcagida belli olmaz
Ben anca beşiğini hazirliyabikdim bende ağustosta doğum yapicam Allah nasip ederse
Benimde inşallah 17 ağustos canım ben kıyafetlerini falan aldım bi arabayla beşiği kaldı onuda bayram sonu alacagız inşallah, çantayıda ne zaman hazorlasam bilmiyorm daha pjamamda yok
10agustosada bizim dogum tarihimiz..kiyafet kismi tamam ama eşya ya daha gecmedik
409,034 soru
12,294,046 cevap
38,288 kullanıcı