0 oy
1,317 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ne zamandır aklımda yazıyım dedım bır arkadasıma konusu oldu ılahıyat okuyor kendımı abdest esnasında kupe sart dehıl elınde de su degırebılırsın dedı ama ıcıne su gırmez oyle sankı dedım olıyor dedı sızın fıkır ler neler veya bılgınız

25 Cevaplar

0 oy
(138 puan) tarafından
Küpeyi kullaniyorsan su döktüğün zaman oynat içini. O ilahiyatçı arkadaş demek istediği şu iğne ucu kalmayacak ibaresi işin ehemmiyetini bildirmektedir. Yani gusül de tüm vücudun her yerine su degmesi o kadar onemli ki igne ucu kalmayacak kadar denmiştir. Mesela ben yıllardır küpe kullanmıyorum. Delikler var fakat kullanmadığım için artık dokunmyorum oraya gusül alirken. İçinizin rahat etmesi için delik yeri oynatmaniz daha iyi bence.
-Reklam-
0 oy
(1,722 puan) tarafından
Ole bişey yok cnm Ya nasl fetva verck lerini şaşyolar artık küpe ile ıslatlr senn dedğin gbi Bn çıkarınca iyi ıslansn diye 2 3 ler takp çıkarm suyun altında içim ole rahat eder valla 
0 oy
(519 puan) tarafından
Lisedeyken din kültürü hocamiz illa küpeye gerek yok elinle iyice ovalarsan oluyor demişti ancak ben onun dediğini aktarıyorum iddia etmiyorum 
0 oy
tarafından
Kesınlıkle küpe kulakta olmalı ki su içine girebilsin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 533 göst.
14 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 623 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (317 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 714 göst.
21 Haziran 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde Asliiii (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,252 göst.

Kategoriler

1,485,788 soru

24,292,858 cevap

343,572 kullanıcı

...