Ev temizlemek, yemek yaomak vs evlilik kadinlik tabikide bundan ibaret degil. Ben daha gecen yik mezun oldun bu yil nisanda ise basladim ama nisanin sonunda hamile oldumu ogrendim mayisda patrona soyledigim an calismak yasak burda egitimcilere (cocuk hastaliklari vs kapariz diye). Ve esim neden soyledin hemen patrona soylemeseydin. Ben bekarliga alismis insanim, daha evlilige alismadan almanyaya geldim ve simdi ikimizde pat diye evde olursak kendimi evlilige alistiramam diyip durdu ama ben cocugun daha onemli. Patron yasak diosa gelme diosa bi bildigi var adam yoksa neden 1ay anca calistirdigi isciI istwn ucretli uzaklastirsin. Ben yuvami kurtarmaya calisiom, Rabbime haykiriyorum bu hamile halimle neler cektim Rabbim bilio ama hep aklimda su laf emeksiz ekmek olurmu... Ilk evliligimde bu kadar yikilmadik cunki kendimi ezdirmedim asla laf soyletmedim ama su bi gercek bu kadar cabada arf etmedim cunki artik evliligi yurutme istegim yoktu ama bunda sanki gozum kor oldu, yeterkiadam gelsin akmanyaya cocuguna bana sahip ciksin.. Ha bide toplum kaliolari konusuna gelmisken, benide begenmiyor... Kisa bir surede uzuntuden stressden 3ayda 25 kilo aldim !!! Hepsi esimi akmanyaya gekmesi icin beklerken, bi yandan aikemle kusken diger yanda arkadasda kalioken ayni anda is arioken, calismio halimle hem maddi hek manevi kimseden destek almadsn yaomaya calisirken kendimi saldim resmen... Tam esin geksi, ev bitti, is buldum tooarlaniom derken ertesi ay hamike kalmisim... Kalcan yok, etin civik bunlari hep derdi ama o kadini aramadan once gozune batmazdi aimdi herseyim gozune batio...Yani benide begenmio adam ama neymis bana guvenmis o kadini aramam sanmis, o kadin icin baska kiz almamis evlenmemisve sorumlulukdan korktugu icin... Adamin herseye verecek cvp var ama ben bebegim buyurken anne benim neden babam yok demesin, anne babam neede demesin yarim yetim buyumesin diye ekimden gekeni yapmaya calisiom