0 oy
768 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Neler ediyo size kaynanalar bi anlatin kiz ben yasamiyorum cok sukur farkli sehirlerdeyiz ne kadar uzak o kadar iyi iki gun geliyorlarda sinirlerime hakim olamiyorum Allah size sabir versin

26 Cevaplar

+5 oy
(682 puan) tarafından
Ben yaşadım 2 yıl eşinle Bi özelin yok duş almaya çekinirsin rahat giyinemwzsin yalnız kalamazsın bişi aldınmı eve gizlice koyarsın canın Bi yemek istedimi onlar yemezse yapamazsın onların dediği olur istediğin zaman yatıp uzanamazsın odana çekilsen laf olur eşinle gülmek bile lüks odada afedersin ilişkiye girince TV sesi yükseltiedik sesimiz gitmesin diye ne kadar ayıp değilmi eşinle odada oturunca birbirimizi öptüğümüzde kaynana birden gelse yerin dibine girersin bide sana yardım etmeyen Bi insansa evin her temizliği senin üstünde kayınbabayada afedersin karışık yapıyorsun resmen gelir yemek ne elbiselerim ütülendimi yapmazsan iki karış surat yemeği beğenmezse söylenir gün gelin yemek yapmak temizlik yapmak istemezsin pijaöanla rahat rahat uzanmak istersin ama asla öyle bişi mümkün değil gittiğin Heryerim bilirler Bi arkadaşını eve çapirip yanlız oturamazsın ailen rahat rahat asla gelmez eşinle Bi yere gitsen hep bilirler sabah uyandığında sadece eşinin tuvalet sırasını beklemek ayrı kaynana kayınbabahı beklemek ayrı pazarları geç kalkmak yok daha sayıyımı 2 yıl yaşadım 2 aydır ayrı eve çıktım ayrı ev çok büyük bir nimetmiş 
(682 puan) tarafından
İnşallah canım hep dua ediyorum Rabbim herkese kendi yuvasında oturmayı nasip etsin ayrı eve çıkınca eşimle Bi aile olduğumuzun yeni farkına vardık yeni evli gibiyiz :)
tarafından
Amaaan okumaya dayanamadım resmen bide yaşamak nasıl kim bilir.
Gerçi bende ilk hamilelikte 4 ay yaşadım ama misafir gibiydim yine de hergün evime gelmek için ağlıyordum o bile zorken iki yıl hiç düşünemiyorum baya imtihana girip çıkmışsın sen valla
(1,032 puan) tarafından
Bizde kaynana kayınbaba evde olmayınca beni bir mutluluk sarıyor seve seve yemekler yapıyorum eşimi bekliyorum felan ama bu sadece çok nadir oluyor şimdi:)) kendi evimizde artık bebisimiz le birlikte sürekli olur
(682 puan) tarafından
Annecik işte insanın kendi evi gibisi yok.                  Sevda2121 benimkilerde bazen olmayınca o kadar hoşuma giderdiki ama zaman çabuk geçerdi :) inşallah ayrı eve çıkarsın
(1,032 puan) tarafından
Ay inşallah inşallah çok saqolun ;:))
-Reklam-
+2 oy
(8,080 puan) tarafından
Her kadın eşiyle çocuklarıyla baş başa rahat yasamak ister. Kayinvalidemle yaşamadım ama yaşasam ne kadar iyi de olsa bende kemdi evim kendi mutfağım olsun isterdim. Bir sıkıntı olmasa bile gayet haklılar bence evlerini ayırmak istemelerinde
(29,322 puan) tarafından
Icimden geceni yazmissin cikilettam
(8,080 puan) tarafından
♥️♥️❣❣❣❣
+2 oy
(2,075 puan) tarafından
Aynı evdeyim 6 senedir aşırı avantajlı. Sorunlar karşılıklı küçük küçüklüğünü bilecek saygı sevgi gösterecek. Esimin annesi kiymetlisi sonucta neden saygısızlık edeyim üzeyim ki. Tabi oda öyle düşündüğü özelime karışmadığı için mutluyuz
(374 puan) tarafından
Ne güzel rabbim bozmasın inşallah aranızı ayrılmayı falan düşünüyo musunuz
tarafından
Ahahahahah ben kaynanam kayinpederim eşim flaan dörtlü süperiz yaşarız sıkıntı yok :) "sana mutluluklar canisi
(2,075 puan) tarafından
Bana ev alalim bu evde senin diyorlar maddi açıdan maşallah cok rahatiz istesem çıkarım ama ben yok diyorum. Sorumluluk yok yorulma yok cocugun sorumlulugunu benim sorumlulugumu hep ustlenip yardim ediyorlar. Şuan hamileyim mesela evim ayri olsa hem cocuga hem kendime perişan olur zorlanirdim çok şükür büyük destekcimler. Ama dış kapının dış mandalları sıkıyorlar canimi ayrilirsamdan sebep onlar olur
tarafından
Kim o diş kapı mandali
(2,075 puan) tarafından
Görümce elti kayın
+1 oy
tarafından
Aynı evde yasiyoruz eşim tek oglan 27 yasinda kaynana agzina lokmayi koyar dersin sanki kendi yiyemiyor herseyde onu savunma toz kondurmama vs. hiç bir özelim yok eşim için bi geceliktir biseydir giyemiyorum bi adam akıllı konuşamıyorum tek başına eşinle yemek yiyemiyorsun gün içinde evde rahat bi pijama ve tayt giyen insana bile özenir oldum kapalıyım mecbur kayınbaba var etek bluz yazma falan mecbur giyiyorum  daha anlatsam roman olur anlatmaz yaşanır diyorum rabbim kimseyi de bir yaşamaya mecbur etmesin 
tarafından
Ayrilma duurmunuz yokmu kiz ben evde pijamasiz asla duramam kapaliyim ama evde sere serpe geziyorum bunalirim yaz kis kayinbabanda varmis ben kayinbabam varken asla rahat edemiyorum sinucta yabanci bi adam tek erkek olunca ayrilmamayida anlamiyorum tek erkek diye ayri hayati olmayacakmi tek kiz anneleride o zaman yanina alsin damadi benim annemin yaptığı gibi :Dd
0 oy
tarafından
Benim üst katımda oturuyo valla hiç bi zararı yok . Sorunlar karşılıklı canım durduk yere kimse kimseye birşey yapmıyo. Herşeyime koşar yardımcı olur özelime asla karışmaz aynı şekilde bende onun 3 yıldır altlı üstlüyüz  bi sorun yaşamadık 
tarafından
İşte böyle olmak önemli karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içerisinde herkes herkes ile anlaşır ama sürekli benim dediğim olsun diyen Kaynanalar olduğu sürece ve bilmişlik herşeyi ben iyi bilirim edalarina bürünen Kaynanalar olduğu sürece ister dibinde olsun ister 5 saatlik yolunuz olsun. Hayatınıza mudahele eden yine ediyor.
0 oy
(4,038 puan) tarafından
Ben de önceden anlamazdim sorun yaşayacak ne var kafaya takmazsin olur biter derdim ama onu hissetmek lazım. Aman sen hep uzak jal
0 oy
tarafından
Al benden de o kadar. Bazen diyorum ki yan yana olsaydik herhalde ne yapardık bilmiyorum. Bizde Allah'tan farklı sehirlerdeyiz. Şimdi doğumuma gelecek lohusa psikolojisiyle ne yaparım bilemiyorum. İnsaAllah kirmayiz birbirimizi. 
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Hiçbir sorun olmasa bile niye iki aile aynı evin içinde yaşamak istesin ki insan, niye bir özel hayatı olmasın kafa dinlemek istemesin.Ayni evde yaşamak isteyenler belasını arıyor bence :)
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Ben hiç kayinvalidemle birlikte yaşamadım ama yaşamak da istemezdim. Ben rahatima duskunumdur sabah kalktigim gece yattığım saate karisilmasi falan hiç rahat edemeyeceğim şeyler. En basiti duş bile özel birşey istediğim zaman alamadığım ortami, canım istediğinde uzanamadigim salonu evim gibi hissetmem 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Keşke yaşasam melek kaynanamla valla rahat ederim her konuda 
tarafından
Taşın kız yanına :) :)
(25,196 puan) tarafından
O bana taşınsın benim ev daha ferah :D
0 oy
tarafından
Bacı ben baştan kabul etmedim aynı evi cünkü yapamam biliyorum. Bi takım ailevi sorunlar oldu 2 ay kaldılar bizde kesecektik birbirimizi. Köye döndüler dedim yok aynı evin içinde yaşayamayız bunu bilin dedim yani ne siz kötü nede ben kötü olayım bastan söyledim ben dedim. Evlerini tutsunlar yakınımdan razıyım ona ama öyle benim evimde yaşayamazlar. Benim özelim var gelenim gidenim var onlara göre mi yaşıcam ben. 
0 oy
tarafından

Gerçekten anlatmamı ister mısın :D

tarafından
Evet evet evet
0 oy
tarafından
4 sene yaşadım yapmadığı kalmadı. En sonunda çıktım evime konuşmayı da kestim kafam rahat. Eşim de görüşmüyor zaten iyi olsaydı oğlu anasını silmezdi
tarafından
Hmm okumustum senin postlarini fenaymis kaynanan evlenirken yatak odasi bile almamis tek kisilik yatakta yatmissiniz biliyorum herseyini :Dd senin kaynananda benimkinin farkli versiyonu
tarafından
Aman benden uzak Allaha yakın
0 oy
tarafından
Bende yaşamıyorum ama nedenlerini az çok tahmin ediyorum.  Esinle sana ait bir ev değil.  Evde istedigin gibi gezemiyirsun.. istedigin gibi döşeyemiyorsun. Mesela benim canim o gun hic bir sey yapmak istemiyor halsiz oluyorum aksama kadar yatıyorum bir de esime azicik nazlanirsam yemek bulaşık onda ol uyor ama kaynana yaninda bu mumkun değil. 
0 oy
tarafından
Bi özelin olmuyo evde istediğini giymek istersin olmaz belki bisey yemek istersin tek kendine alıcak paran vardır onlara almadan olmaz gizli gizli yemek durumun da kalırsın bi yere gitsen beni götürmuyolar diye alına bilir,istediğim saatte yatıp kalkmak nerde bide onlara uymak zorun da olmak nerdee
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Valla biz Bi ay kadar, düzen kuranaca mecbur oturduk beraber cok zordu Bi de kalabalıklardı. Mesela insan eşiyle evinde rahat olmak istiyor rahat giyinmek istiyor rahata, banyo yapabilmek istiyor ev kalabalık olunca öyle olmuyor tabi. Cok af edersin ilişkiye girerken bile rahat olamıyor insan, acaba birisi odaya girer mi duyar mı falan diye 
0 oy
(1,717 puan) tarafından

Çok merak ediyosan kaynanayla yaşa o zaman sorunun cevabını bulursun :D

0 oy
tarafından

Ben çok rahatım sorunum yok 

Biz bir bibdayız 

Ay iyiki kaynanam var :angel:

0 oy
tarafından
1 sene birlikte kaldık evlendikten sonra birleştik biz iyiydik bir sıkıntımız yoktu kaynanamla iyiyim severim eşimin annesi sonuçta kızıma çok müdahale ederdi bir o yönden sıkıntı yaşadık onlar ayrılmak istedi bizde bir şey demedik
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Bişey olduğuna değil ama herkezin özel hayatı sonuçta bende yaşadım 3sene eşim uoktu ama onlarda gecncti sonuçta ben varım çocuklar oldu o yüzden yani rahatsızlık olmasın die ben mecburdum eşim olmadığı için şimdi altlı ustluyuz

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 752 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Es25 (3,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 883 göst.
28 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
0 oy
0 cevap 61 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,018 soru

12,369,651 cevap

42,328 kullanıcı

Kategoriler

...