0 oy
365 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (61 puan) tarafından

10 aylık kızım var . 12-18 ay kıyafetler tam oluyor . 1 aya kadar 12-18 ayda küçük gelmeye başlar.  Çevremdekiler artık ne kadar çok kıyafet alıyorsun demeye başladı:) olmuyo küçük geliyor napiyim :) 

Sizde durumlar nasıl anneler

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Buyuk aliyorum hep 18 aylik 3   4 yas giyiyo
-Reklam-
0 oy
(29,054 puan) tarafından

Ben buyuk alıyorum yıkadıkça giriyor bebek buyuyor 

Ben cok kiyafet almam   normalde alsam hep buyuk aliyorum kizim 10 aylik  2 yaslik aliyorum 

0 oy
tarafından
17 aylik 18 24 ay aliyorum.boyu uzun ondan büyük  aliyorm genislik acisindan 9 aylik kiyafetleri bile oluyor zayif
tarafından
Benim bebisi gördüm benimki de 10 aylık ama 6 ay bile oluyo boy kısa geliyo sadece hatta bazen 3 aylık zibinlqr bile oluyo en olarak sinir oluyorum
0 oy
tarafından
Boyuna göre alıyorum ben. Boyunda bi ay buyugunu alıyorum
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Büyük alırım canım 3 buçuk aylık 6 9  9 12 alırım genelde hemen büyüyorlar dar gelmesindense bol gelsin hem önümüz kış küçük alıp daraltmak istemiyorum kızımı sevmiyor zaten giyinmeyi 
0 oy
tarafından
Şimdiye kadar hep yaşına göre aldım 22 aylık olacak ilk defa bu sefer 2 3 yaş aldım biraz büyük oldular ama olsun 
0 oy
(902 puan) tarafından
Valla daha doğmadı ama hastane çıkışları hariç aldığım takımları 3 6, 6 9 aldım eğer büyük gelirse gidip yenilerini alıcam 
0 oy
tarafından

Ben almıyorum kayınvalidem tekstil işinde o gönderiyor :)ama büyük giydiriyorum hep 4 aylık mesela 1 yaş 9 ay giyiyor 

0 oy
(3,063 puan) tarafından
Benimki 4 aylik ben hep 9 aylik aliyorum tam oluyor
0 oy
tarafından
Oglum zayif zaten hep ayina gore aliyorum bol sevmiyorum.Sizinkinin kilosu iyiyse bir tik buyuk alin
0 oy
tarafından
Suan 6 bucuk ayligiz 12-18 ay giyior oglum.Boyu uzun toplu bi bebek masallah tam rahat oluor.Nefret ederim cuval gibi kiyafetten asla ole durmuo anca oluo yani;)
0 oy
(17,243 puan) tarafından
Ayına göre olan kıyafetler küçük geliyor. 
0 oy
tarafından
Hayır oğlum 14 aylık hep 2 yaş grubundan alıyorum ben çünkü oğlumun boyu da kilosu da ileride anca oluyor 
0 oy
(1,358 puan) tarafından
Kizim bes aylik olmasina uc gun var gecen alisverise ciktim ne aldiysam bir yaskiyafetleri aldim hep cunku hemen kuculuyor 
0 oy
tarafından
15 aylık 5 6 yaş alıyorum hem lastiği sıkmıyor hemde uzun süre giyer boyu var  2 3 yaş alsam 3 4 ay anca giyer büyük olsun küçük olmasın yeter
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Kizim 6 aylik 1 yas 2 yas aliyoz cunki cabuk buyuyorlar pacalarini kollarini sıviyorum
0 oy
(45,053 puan) tarafından
9 aykik oglum 18-24 aliyorum ne dar nede cok.bol oluyo
0 oy
(6,922 puan) tarafından
Büyük alıyrm çünkü ay bazında alınca hiç olmuyor 1yaşında 2ya da 3yaş alıyorum sürekli almıyorum ztn böyle yapınca o dönemleri çıkarıyoruz şimdi kışlık alınacak mesela 10aylıktı 2yaş aldım oldu şimdi de 3yaş alırım bnce sn o anda olacak alıyorsun oda 1 yada2aydan jüçğk gelir öyle yapma bi tık büyük oluyordu mesela iki yaş büyük bile denmez yani belli değildi bile .nazar değer diye kimseye de demedim büyük beden aldığımı snde öyle büyük al azıcık cnm
0 oy
(303 puan) tarafından
büyük alıyorum kızım 18 aylık 24 aylık alıyorum biraz büyük oluyor ama daha ii oluyor eskiyene ve kücülene kadar giyip atıyoz hic yeni kaln kıyfetimz yok nerdeyse
0 oy
(27 puan) tarafından
Boyuna göre alıyorum çünkü bu kaç tane büyük aldım biçimsiz durdu üstünde o yüzden vücuduna uyani alıyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 158 göst.
29 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mina gozde (2,671 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 278 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 199 göst.
15 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.

408,401 soru

12,269,834 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler