Kızlar kış geliyo malum evden çıkamayız bunu almayı düşünüyorum kullanan var mı ne kadar binebilir sıfır mı ikinci el mi almak mantıklı olur kararsız kaldım. Asya hanım sallanmayı çok seviyo
Güvenlik açısından 2 demirli olanlar daha iyi canım. Hani yukardan demir iniyo da 2 ayak açılıyor ya attığın gibi, öyle değil de direk 2 ayaklı. Converse salıncak diye bakarsan demek istediğimi görürsün canım. Ablam ondan aldı gecen sene toplasan 5 kere anca binmistir çokta lazım olmayan bisey yani
Ben bunun bir değiştiğini aldım ama ön kısmi farklı mama sandalyesi olarakta kullanılabilir cinsten ister sallayabiliyorsun istersen iki taraftan sabitleme aparatları var onları kullanıyorsun yatak olarakta kullandım kaç kere çok güzel çokta kullanışlı
Letgodan al kiz evet kullanisli bence diğerinden hem cok yuksekte olmuyo sallanma mesafesi belli bir yere carpma riski yok hemde daha rahat
Şöyle bisi bak canım Bimden almıştım tavan için salincak aski aparatı var tavana ondan monte ediyosun hem sağlam hem yer kaplamiyo öyle
cocugun kaç aylık canım. Bence böyle bişey alman daha iyi olur dediğin salıncak çok az kullaniyo bence. Biraz büyüyunce durmak istemezler.
Canım bunun üzerine biraz daha koyup böyle bir şey al bence. Bende öyle yaptım. Biz bunu hepsi burada dan aldık 1 ay önce falan 330 liraydı
1,490,080 soru
24,353,068 cevap
346,564 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın