0 oy
7,303 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (484 puan) tarafından
Arkadaşlar  ferrozinc  demir  şurubu kullanan  var mı acaba?  Kızım 14 aylık demir eksikliği cıktı.  Önce bestiron kan  damlaması kullandık  ama ise yaramamş malesef. Doktor bu sefer şurup verdi. Kullananlar bilgi verebilir mi? Biliyorum bebekten bebeğe değişir ama huysuzluk yaptı mı? Kabız yaptı mı?  Diş lekesi yaptı mı?  Diğer bölüme sordum kimse soruya bile bakmamış. 

2 Cevaplar

0 oy
(1,517 puan) tarafından
Evet disden l leke yapar siyah ama.kullanmadim ben post yukarı çıksın yemin ictu faydasını gördü iştahı açıldı 
(484 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(59 puan) tarafından
Ben 2 buçuk yaşındaki ogluma kullanıyorum diş lekesi ve ilk Zamanlarda kabızlık yaptı şimdi kabızlığı yok ama bide kakası kapkara oluyo yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz 5 ay kullanacak dedi drumuz 
(484 puan) tarafından
Diş lekesi geçti mi?  Olmaması için ne yaptınız yada geçirmek için.  Bizde 3 ay kullancaz da diş lekesi ve kabızlık korkuttu açıkçası
(59 puan) tarafından
Valla bişey yapmadım daha kullandığımız için hafiften lekelenme var dişlerinde zaten o dişler 6-7 yaşlarında dökülüyor kabızlığı da ilk Zamanlarda oldu mecbur içirdim ama çünkü gelişme geriligi yapar dedi Dr 3 aydır kullanıyoruz baya fark etti konuşmasında önceleri pek konuşamıyordu dili açıldı kilo alamıyor ama
(484 puan) tarafından
3 ayda hafif lekelenmeler  mi oldu canım yani?  Kısa süreli değil demi? Ben bebek diş fırçası almayı düşünüyorum gerekse dişlerini hergün silerim.
(59 puan) tarafından
Evet hafif lekelenme oldu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 150 göst.
11 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ghost. (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
23 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 270 göst.

406,130 soru

12,176,047 cevap

36,653 kullanıcı

...