0 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde (653 puan) tarafından
Gercktn bulunmuş olduğum şehirde ki devlet hast. Gidersem katil olurum net.

Bı kaç gündür sancim vardi bugün biraz adet sancısı gibi sancim oldu 31+1 hamileyim ilk hamilelik tedirgin oldum hafta sonu olduğu için özelde dr yok devlete gittim mecbur ebeler ısrarla alttan bakmak istedi kendi Dr aradim sakın olma dedi erkn doğumu tetikler dedi kabul etmesine nst bağladılar sancı çıkmadı şükür kan ve idrar istediler sonra Dr baktı usg ile uzandm bakacak bana dio ki alltn muayene olmuyrsan acile niye geliyrsn biz nerden bilelim doğum baslamismi fln güzelce bakmadi yüksek sesle konuştu bebeğim için sustum ama zaten gerginim bide bu Dr iyice moralimi bozdu Allah iyilerle karşılaştırsn yaaa sağlık bakanlığina şikayet etmeyi düşünüyorum

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Et canim.malesef cogu devlet hastanesinde insan muamelesinde bulunmuyolar
(653 puan) tarafından
Edicem yaa neye ugradigimi sasrdm ilk kez gittim Allah bidaha düşürmesin
-Reklam-
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Banada bakmak istedi erkek doktordu acilde.. bende daha baskın çıkınca kendine geldi.. tmam haklı olabilirler ama alttan bakmak yerine alternatifler var. Ve haftan daha erken..hadi desen 4o.haftam falan zaten doğurdn dogurcan baktır derdim
(653 puan) tarafından
Dimi Dr erkekti o bakmak istemedi ebeler bakmak istedi ısrarla yaaa geçen okudum alttn bakarken plesentayi zedelenyenmi dersin dogumu tetikleyen mi dersin ama Dr tavrı salakcaydi sırf baktrmadm die nasıl bagirdi bende gerekeni söyledim tabi
(4,962 puan) tarafından
Bende sert çıktık zaten canım burnumdaydi haftamda 18 di ozman düşün...
0 oy
tarafından
Devlet Hastanesi'nde hastalar resmenn hay,Van muamelesi görüyor
(653 puan) tarafından
Kesinlikle ilk ve son oldu Allah düşmanımı düşürmesin imkani olan özele gitsin yaa
0 oy
tarafından
Nst de sanciyi gösterir alttan bakması sartmi bı Ultrason bile yeterli 
(653 puan) tarafından
Yok bana dio ki şimdi baktrmadn biz nerden bilelim bebek dogum kanalına girmiş mi doğum varmı fln bnde dedim ilk gebelik baktiramam üstten bakiyormus gibi yapti usg de bitti gitti
tarafından
Hepsi öyle olmis simdi
(653 puan) tarafından
Ozeldeki Dr kurban olsun A dan Z ye anlatıyor yaaa
0 oy
(582 puan) tarafından
Devlet hastanesini bende sevmiyorum

Iki doğumumu da özelde yaptım ama üçüncüyü üniversite hastanesinde yapmayı düşünüyorum inşallah güzel geçer ilgi alakaları çok iyi özelden de iyi hatta 5 Doktor benimle ilgileniyor.
(653 puan) tarafından
Yaaa aslında onemli olan iyiye denk gelmek kesinlikle
(582 puan) tarafından
Devlet hastanesinde hem fikirim
Üniversite hastanesi olması beni cezb etti sadece ama ilk dogumunsa  özelde yap ben iki doğumumu özelde yaptım. Üçüncü de risk var diye üniversite tercih ettim
(653 puan) tarafından
Allah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah canm ilk doğum ozele gidiom zaten normalde bugün böyle oldu
0 oy
tarafından
Malesef devlet hastaneleri bende sadece kalp atışı duyacağım birşey olmaz diye 7 haftalık hamileyken gittim bin pişman oldum birdaha gitmekmi tövbe olsun bana sende kocaman kist var ameliyat etmezsem patlar ikinizde tehlikeye girersiniz dedi 12. Haftada gel dedi gitmedim o kadar korkuttuki beni sonra kendi doktoruma gittim doğuma kadar erir erimesede doğumda alırız dedi gerçektende öyle oldu bebeğim 3 aylık çok şükür doğana kadar erimisti 
(653 puan) tarafından
Çok şükür cnm yaaa bende ilk gittim son olcak inşallah Allah düşürmesin
tarafından
Aminn inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
(653 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun Allah evladını bağışlasın
0 oy
tarafından
Malesef devlet hastanelerin kadın doğumu çok berbat kim ne derse desin diğer bölümler güzel ama kadın doğum beş para etmez
(653 puan) tarafından
Kesinlikle bende bunu anladm bugün artistler yaa bı tuhaflar sanki zorla bakıyorlar
0 oy
tarafından
Kız ben 20 haftalıkken ayağımı burktum hastaneye gittim röntgen icin beni doğumhaneye çıkardılar bana alttan muayeneyi kabul ediyormsn diye sordu hayır deyince istemiyorum diye kağıt imzaladım öylece çıktım gittim 
(653 puan) tarafından
Banada kağıt imzalattılar ama ona rağmen baktı bakmaz olaydi
0 oy
(294 puan) tarafından
Valla ben hamileliğim bitene kadar ve dogumumu da devlet hastanesinde yaptm ve çok da memnun kaldım bence siz biraz talihsizlik yaşamışsınız
(653 puan) tarafından
Tabi her insan bir degil cnm bana kötü denk gelmiş olabilir
(294 puan) tarafından
Bi de devlette ki doktorlar kimlerle ugrasıyor onlara da hak vermek lazm
(653 puan) tarafından
Orası öyle ama herkese de ayni muamele göstermeleri de sacma ben ağlamaklı çıktım mesela ne hakkı var benimde bebegiminde hakkina girdi ben hurra saldrsaydm hadi neyse ama naif sakin davrandm
(294 puan) tarafından
Haklısın canm
0 oy
(902 puan) tarafından
İnanır mısın aynı şey geçen de benim başıma geldi, gece 2 de sancılandım gaz sıkışması muhtemelen dedim amaa yine de korktum kendi doktorum olmadığı için devlet hastanesine gideyim acile dedim, gittim kadın bana direk geç içeri soyun diyor dedim ben alttan muayene olmak istemiyorum bizden o zaman daha ne istiyorsun niye geldin diyor sanki tek yapabildikleri buymuş gibi saçmalık! 
(653 puan) tarafından
Prosedürleri öyleymiş verdikleri cvp
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Çoğu özelde cumartesi çalışıyorlar canım ama sizin orayı bilmem devlet çok sıkıntı kadın doğumda bide inatları var illa normal olacak diye öyle olunca da bebeğe zarar veriyorlar Allah durumu olmayıpta özele gidemeyenlere sabır versin 
(653 puan) tarafından
Amin amin cnm eşimin işi sebebi ile Siirt'te yasyrz pek alternatifte yok
(3,822 puan) tarafından
Aynen küçük yer olunca bende canım bir ilçesindeyim sırf özele gitmek için 1 buçuk saat yol gidiyoruz buradaki hastane berbat kızımın sarılığı için gittim bide randevu aldım ama saati geçmesine rağmen almadı bide yanına başkasını alacam diyo bende çıktım ordan ertesi gün özele götürdüm çocuğumu
(653 puan) tarafından
Rabb'im hayrlı ve iyi insanlarla karsilastrsn canm bizi ne diyelim ki
(3,822 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Doktor haklı aslında cnm alttan bakmaları gerekiyor açılmanın olup olmadığını bilmeleri gerekiyor bağırma konusunda haksızlar tabi i.t gibi davranan çok oluyor devlette hastalara 
(653 puan) tarafından
Ozeldeki Dr m da sakın yaptrma dedi cnku zedeleyen var çok yan etkileri var alttn bakilmann bide haftam erkn yaa işte bağırması zoruma gitti
tarafından
Çok bağırıyorlar gerçekten ya sancım var deyince direk alttan bakıyorlr
0 oy
(261 puan) tarafından
Bnm doktorum gayet iyiydi ebelerde sancin varsa bakyo yoksa bakmiyilar
(653 puan) tarafından
Ben kötüye denk geldim işte
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Kesinlikle hakediyorsa sikayet et üşenme 
(653 puan) tarafından
Edicem üşenmem ben bu konularda tamm doktorsun ama sende insansn bende kimse kimseden üstün değildir
0 oy
tarafından
Devlet hastanesi çoğu doktor hemen alttan muayene yapmak istiyor ne meraklılar parmaklamaya 
(653 puan) tarafından
Aynen parmaklatmadm ama ;))))
0 oy
(927 puan) tarafından
Ilk gebeligimdi .sağlık sorunlarımdan dolayı araştırma hastanesinde takip yaptırıyordum .36+5 gunlukken doktor hem eliyle hemde cihazla alttan baktı. Yukarı nst ye gidince de kanamam olduğunu fark ettim ordaki ebeye söyledim beni doğum odasına aldilar 2 ebe daha alttan baktı. Bisey yok dediler kanamada normal olabilir alttan bakmış diyedir dediler eve geldim 2 saat sonra suyum geldi 

Hastaneye gittik almadılar doğumum riskli hastalıklarımdan dolaui neyse postaladılar beni 2cm falan açıklıkta var di .izmir ege unv. Gittik 4 5 cm olmuştu acil sezaryana alındım..çok şükür bebegim iyidi hemen taburcu oldu zaten ama ben kaldım yoğun bakımda falan toplam 20 gün 
(653 puan) tarafından
Canm yaaa zaten hamileliğimiz zorlu bir süreç birde bu durumlar ne kadar kötü yaaa şükür bişe olmamış
(927 puan) tarafından
Çok şükür bebegim iyi ya başka bisey umrumda değil.Allahim evlatlarımızı bize bağışlasın
(653 puan) tarafından
Çok şükür canm Allah bidaha yaşatmasın yaaa
0 oy
(5,489 puan) tarafından
Bana da 3. Ayımda bebeği göremeyebilriz diye altdan bakacaktı, ben de baktırmadım 3 aylık bebek nasıl gözükmez normal ultrasonda salaklar
(653 puan) tarafından
Aradım şikayet için şuan kovid şikayetleri alınıyor bı kaç gün tekrar arayin dediler o Dr un muamelesi onun yanina kalmicak
(5,489 puan) tarafından
Ben mecburiyetten gidiyorum devlete, gerçekten şaka gibi davranıyolar. Durumlar daha iyi olsa özele giderdim kesin
(653 puan) tarafından
Haklısın yaaa Rabb'im iyilerle karşılaştırsn durum yoksa insan mecbur kaliyo ama muamele hoş deil işte
(5,489 puan) tarafından
Kesinlikle özlede çok iyi ilgileniyorlar, devlet baştan savıyo, bi de pandemiyi bahane ediyolar

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 361 göst.
25 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Goncagull (1,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
12 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
5 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zynp_o6 (26 puan) tarafından soruldu

407,212 soru

12,222,775 cevap

36,818 kullanıcı

...