Şimdi benim evim Urfa'da urfaliyim eşimin iş sikintisindan dolayı İzmir'e geldim annem burada alt üst oturuoruz 2yildir buradayım 2cocugumuda burda doğum ettim kızım 1bck yaş diğer kzm 4ay girecek kız kardeşim 18ysnda arada gelior bana yardım edior çocuklara bakior sevior gidior annem çalışıyor babam çalışıyor akşam gelior bazen gormuorm bile arada gidiyorum evine çocukları goruor ckiorm eşim burda sgortali işi var çalışıyor ben evlendim yeni gelin eşyalarının hepsi 0 5ay tek kullandım sonra geldim buraya çocuğum dogurdm öyle eşya flan getirmedim yatak getirdim sadece halı bide annem minder verdi koltk verdi masa sandlye verdi halı verdi 2el TV çamaşır makine aldık ama birikim yapamıyorz düşünün 2cocuk bez mama ev kira kredi su elktrik derken yetismior Urfa'da iş buldu eşimi cagirior adam gel calis dedi fortiftci eşim sigortasız ama en azından Dior ev bizim buradaki kiracı bizi çıkartıyor annemgilide dedik en azından kredi çekelim ama urfadaki evde satilmior en fazla 70 etse arabamız var 30etse 100 oluyor afedersnz h******durmaz 100 m evde okdr kötü ki en fazla 200 250 ev onuda eşim Dior ben yetistiremm en azından evim orda eşyalarım pislenmis hep temizlik yaparım eşimin ailrsi orda benimde teyzr hala var nenem flan ama işte kizkardesim bugün sarılıp ağladı beni çocuklardan nasıl koparcaksin ben canm sklio yanına cikiorum nefesim kesilir annemle görüntülü konuştuk beni nasıl sizsiz birakcaksn dedi çocukları göster dedi ağladı tm gitmiom dedim gidin dedi düzeniniz var kış geldi en azından kişi geçirin gelin dedi annemsiz bende yapamam çok kötüyüm hep yanımda nasıl ayrilicam bilmiorm eşim kafayı koymuş gidelim skldm burdan bı düzenimz yok dedi annem dio eşya çöp flan of napcam bilmiorm baba ayrı biyerden aglior sen gitsen ykilrm Dior uzun oldu biraz içimi döktüm