0 oy
7,562 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İki ürün alacaktim. Birseyler oldu sadece bir tanesi 30 lira iken 50 lira odemek zorunda kaldım..

Nasıl iptal edebilirım?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İptali bilmıom da o sitedem alışveriş yapmayın 

B** gibi bi site

Binbir pişman oldum ben 
-Reklam-
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Ucuz diye sipariş vermeyin bence. Birçok kisi şikayetçi o siteden zaten instagram ugulamasindaki gönderileri bile yorumlara kapalı demek ki memnun olmayan cok var ondan kapatıyorlar. Siparisler bolumunden iptal edebilirsin 
tarafından
Göremedim kuzu ya
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Kargo ücreti faln oluyor bnde 50 yptım  66 ya çıktı iptal ettim 
tarafından
Nasıl iptal ettin işte cnm
(1,628 puan) tarafından
Hangi kargo getircekse (ptt takip) yaz Google ye takip numarasını gir gönderi takibi tıkla en altta yola çıkmamış ise iptal ett yazar ona tıkla
tarafından
Hatali takip NO diyo. Kopyala yapıştır yapmıştım oysaki
(0 puan) tarafından
Peki iptal edebildiniz mi ? Ettiyseniz nasıl yaptınız?
0 oy
(66 puan) tarafından
20 TL sadece kargo ücreti alıyorlar canım ben ürün aldım kötü degil parasına göre kalitesi ama burda okuduğum yorumlar dan çok korkmuştum çok şükür o kadar kötü gelmedi şipariş iptali yok kapıda ödeme ile aldıysa kargo gelince açma kapıyı geri gitsin zate. 3 gün içinde de almazsan iade oluyor kartla aldıysan geçmiş olsun iş işten geçmiş 
tarafından
Yok cnm kapıda ödeme yaptım ama sırf 18 lira kargo dedi. Çüs dedim yani. Bu ne
(66 puan) tarafından
Bende aldım aynı şekilde çok korktum ama seçtiğim ürünler birebir aynı geldi ama Bi daha almam yaşadığım stresi Bi daha bünyem kaldıramayacak çünkü

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 136 göst.
7 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Balimsssss (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
1 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 533 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
13 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Damla berna (2,358 puan) tarafından soruldu

411,355 soru

12,382,621 cevap

43,313 kullanıcı

Kategoriler

...