İlk evde suyum geldiğinde kardeşim ve eşim vardı hemen gttk hastaneye pesimden annem babam peder eşimin arkadaşları uniden arkadaşlarım vsvs çok kalabalıktı doğumum 18 saat beklediler bni
İlk eşimle gittik sabaha karşı annem kayınvalidem sonra benim eşimin kardeşleri öğlenden akşama kadar da tüm sülale hastaneyi kapattık resmen
Eşim görümcem Kaynanam ve ablam ❤ annem iki doğumda da gelmedi zalım ana
Eşim kaynanam. ailem burda değildi kız kardeşimin çocukları vardı gelmesine izin vermedim .gece 3 te gittik sabah 7 de kızım doğdu zaten gözüm kimseyi görmüyordu beni odaya aldilar kim geldi kim gitti hiç bilmiyorum ama esim tarafı bir kaç kişi gelmişti ben gormedim . Bu arada 28 saat sanci çektim 4 saatini hastanede geçirdim sadece dayan yavrum dayan ellerimi isirmistom hep
esim annem kizim gittik hastaneye ben cikmayada bor arkadasim geldi dogar dogmaz babam gelmis guzeldi gece yanimda annem ve kizim kaldi kizima cok uzulmustum doguma girerken agladim sarilil kalp hastasiyim dedim bisey olursa bana kardesin sana emanet annemide aglattim dogumdan cikincada ilk kizimi sayiklamisim sonra oglum geldi aklima
Annem babam esim abim yengem kaynanam kaynatam gorumcem ve nisanlisi esimin amcalari yengeleri halasi hep geldiler ben sok olmustum ben dogumdayken video cekmisler
Ailemle farkli sehirlerde oldugumuzdan babam gelemedi. Annem kiz kardeslerim anneannem kayinvalidem ve tabiki kocacımm
Valla ilk annem ve eşimle gittim hemen kaynanamlar babamlar kardeşlerim arkadaşlarım herkes gelmis. Doğumdan sonra odaya 40 kişi vardı komşularım bile gelmişti ve hemsireler kizmisti niye bu kadar kişi var diye..
Benim sezeryan olduğum için annem babam abim erkek kardeşim eşim kayınbabam her iki görümcem yengem vardı sonra haberi duyan amaçların yengelee ve teyzoşlarım gelmişti maaile ordaydik
EşimAnnem Kardesim,gorumcem kaynim
401,987 soru
12,034,228 cevap
36,262 kullanıcı