0 oy
7,049 göst.
Diğer kategorisinde (1,338 puan) tarafından
Doğum gününe gittik eşimle gorumcemin kızının evden çıkmadan 6 gibi mayaladim eve gece geldik unuttum sabah bir gördüm şok oldum bozulmusmudur acaba

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bozulmaz bak ekşimiş mi bazen ekşime bile ekşimeyebiliyor kendimden biliyorum :)
(1,338 puan) tarafından
Ekşi olsa da yerim ben ekşi severim
tarafından
Sorun yok o zaman bozulmaz
-Reklam-
+1 oy
(163,267 puan) tarafından
Annemde unuturdu bjz yerdik
+1 oy
tarafından
Eksimisse ekmissittir diğer türlü kaynattigin için bozulmamistir canım :)
(1,338 puan) tarafından
Ekşi severim zaten
tarafından
Bende ekşi severim ekmeği banıp ye :)))
+1 oy
(7,480 puan) tarafından
Valla ben firinda 10 saat mayaliyorum canim heraldw bise olmaz :))
(6,920 puan) tarafından
Bakıyım netten merak ettim nasıl fırın oluyor onlar cnm
(1,503 puan) tarafından
Fırın da yoğurt mayalma yeri oluyo canm derece si oluyo ona göre
(7,480 puan) tarafından
Canim yeni girebildim kusura bakma. Tencerede mayaliyorum kavanozlara dokup tepsiyle firina koyuyorum agzi acik sekilde. 10 saat sonra yine agzi acik dolaba koyuyorum 1gunde dolapta duruyor cok güzel oluyor
(7,480 puan) tarafından
Benim firin ocakli firin. Yoğurdu koymadan 5 dk falan 50 derecede çalıştırip işitiyorum kavanozlari koyunca kapatiyorum. Kapagini hic acmiyorum. Yazin sicak oldugu icin isitmadan bile olur da. Kisinda 10 -15dk havaya gore isitiiyorum.
(6,920 puan) tarafından
Sağol kuzu teşekkürler
0 oy
tarafından
Havalar iyi canım benim kaynanamda 1 gece dışarıda balkonda bırakır masanın üstüne sonra dolaba katar
0 oy
(1,503 puan) tarafından
Hiç bişey olmaz Bn mayalaynca bekletrm sabaha kadar öbür gün kalkınca dolaba koyuyorum 
(1,338 puan) tarafından
Ooo süper bunu duydum
(1,503 puan) tarafından
Merak etme yani hiç bişey olmuyo
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Bisey olmaz canim azcik eksir sadece birde mayalinca dolaba koymadan ustundeki suyunu kasikla al ve agzi acik sekilde dolaba koy 6 7 saat kadar acik dursun so ra kapagii kapat.ole daha guzel tutuyo yogurt kendini
(1,338 puan) tarafından
Suyu yok üstünde olusmamis
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Bir şey olmaz 
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Yaz sicagi yok artık cnm bişi olmamıştır
(1,338 puan) tarafından
Aynn bulundum yer serin zaten benim
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Hiçbişey olmaz cnm bn hep bilerek akşam mayalarım sabah koyarım dolaba
(1,338 puan) tarafından
Teşekkür ler hani 4 saat falan yeterli deniyoya ondan bozuldu mu dedum
(1,453 puan) tarafından
Yok cnm bozulmaz kaynanamgil köyde yogurtculuk yapıyor yapıp satıyorlar hep mayasını bir çay kaşıgı katıyorlar fazlada beklerse biraz ekşiyor sadece
(1,338 puan) tarafından
Valla aynen çok ekşi olmuş şarap içmedim ama şarap gibi derlerya ekşi olmuş çok yerdim ekşi ama çok eksi
(1,453 puan) tarafından
Süzdür cnm istersen ekşisi gider
0 oy
(590 puan) tarafından
Aksamdan yapiyorum ogleye kadar diaarda bekletiyorum sonra 1 gunde dolapta bekletiyorum hic ellemiyorum tas gibi yogurt oluyor organik sutlede ayni market sutuylede ayni ben borcamda mayaliyorum 
0 oy
tarafından

Hic bir şey olmaz akşam 7 de mayaladim sabah 8 de dolaba koydum az once birine maya ayarladim bende tadina baktim eksimemisti. 

0 oy
(476 puan) tarafından
Bnm hep sabaha kadar duruyor dısarda sabaha kalkınca koyuyorum dolaba bişey olmuyor 
0 oy
(53,582 puan) tarafından
bozulmazda eksi olur
0 oy
(597 puan) tarafından
Vallaha ben aksamdan mayaliom ve sabaha kadar hatta oglene kadar duruyo oturma odasinda, hicte bise olmuyo

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 608 göst.
7 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 226 göst.
22 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Gamzeakarsu (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 414 göst.
29 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya43 (587 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 101 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,626 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,518 soru

23,934,499 cevap

324,255 kullanıcı

...