0 oy
1,503 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Tanımamanız için yeni hesap açtım kızlar. Benim doğum günümdü 1 haziran neyse eşimin abisi ve yengesiyle ben bazı sorunlar yaşamıştım sonra onlar haklıymış gibi aramı düzelttim gittim doğum kaynımın doğum gününde pasta götürdüm eşimin hatrı için yoksa boşanmaya kadar gidicektik her neyse. 7 aylık evliyim benim evime ev hediyesi getirmediler ben yinede eşime dedim ev hediyesi alalım götürelim götürdük falan onlar bizim evimize getirmedi bunada tamam eltim tam kıskanç rahatsızın teki bana yazmış doğum günün kutlu olsun :) insan eşini alır iftardan sonra bir pasta alıp gelir bu kadar olmaz gerçekten bende çok kızdım eşime dedim gelmesini geçtim abin kutlamadı bile boşver o böyle şeylerden anlamıyo dedi. Sizce ben mi abartıyorum

24 Cevaplar

0 oy
(2,172 puan) tarafından

Bunun icin hesap acmana ne gerek vardi ya :D bide bu cikmasın simdi aklina esen ek hesap aciyomus :D abartiyon tabi bende kaynima dogum gununde hediye aldim guzel bi mesaj attim amcası seni cok seviyoruz iyiki varsın dedim o ne mesaj atti ne hediye aldı bana ama bisey olsa herkesten once kosar gelir hep beni savunur yengemde yengem der o bana yeter. Demesede saglik olsun yani bida kutlamam olur biter bu kadar basit buna mi takildin hersey bittide. 

-Reklam-
0 oy
(6,686 puan) tarafından
Ben seni hatirladim qalibaa.neden taninmak istemiyorsun onu anlamadim
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Abartiyosun canim yani gereksiz yere kendine dert ediniyosun. Esinin hatırı icin tartisma kus durma yeterli. Nasil davraniyolarsa ayni sekilde davran .
0 oy
(441 puan) tarafından
Hayat böyle şeyleri kafana takmana değmeyecek kadar kisa. Ayrıca sen yaptın diye onlarda yapmak zorunda değil. Eğer karşılık bekleyerek yapıyorsan hiç yapma 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 329 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
28 Ekim 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 598 göst.
23 Ağustos 2024 Aile kategorisinde smrmhmt (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 287 göst.