0 oy
628 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,114 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar beyaz çamaşırlarım hiç güzel beyazlamiyor Ariel kullanıyorum ve kokusu da olmuyo yumuşatıcı da vernel kullanıyorum ama ne güzel koku kaliyo ne de beyazliyo sizler ne kullanıyorsunuz deterjan ve yumuşatıcı olarak 

15 Cevaplar

0 oy
(22,185 puan) tarafından
Peros deterjan

Yumoş ekstra yumuşatıcı
(1,114 puan) tarafından
Yumoşun hangi rengi cnm
(22,185 puan) tarafından
Mavı
Aylarca kalıcı
-Reklam-
0 oy
(325 puan) tarafından
detarjan+yumuşatici+ camasir suyu :)
(1,114 puan) tarafından
Çamaşır suyuna güvenemiyorum cnm ya beyazlar da bazen küçük pembeler yada sarılar oluyo onlar renk değiştirir diye kullanamıyorum
tarafından
Değiştirmiyor canım renk çocukların kıyafetin de de var kırmızılar falan deterjan gözüne toz deterjanın üstüne koyuyorum domestos bişi olmuyor renkli olanlara
(1,114 puan) tarafından
Çocuklara dalan roxy kullanıyorum cnm 2 buçuk aylık bebeğim var daha bizimkilerle yikamiyorum. Bazen oğlumun çok kirli olursa bizimkilerle yıkıyorum oğlumda 15 aylık
0 oy
tarafından
Ariel mis gibi kız niye olmuyo acaba bim in beyaz sıvı yumuşatıcı sı bide mis gibi oluyor 
tarafından
Acaba makinen mi kirlendi benim Profilo 3sene oluyor alalı arada boş yıkıyorum makine temizliyiciyle beyazlarim i siyahlardan köyü renklilerden hemen sonra atarsam hafif morarma oluyor bir iki kere o hatayı yaptım ben
(1,114 puan) tarafından
Beyazları yıkamadan önce boş mu çalıştıraym cnm. Benimki de Beko ama ne bileyim makineden kaynaklanıyo galiba ya
tarafından
Arada bazen boş çalıştır ilacı var onun al derim fayda ediyor
(1,114 puan) tarafından
Tamam cnm ilacın adı ne ve her markette satılıyor mu
tarafından
Bilmiyorum cnm adını kovaya boşalttım fişe bakiyim bı
0 oy
(2,793 puan) tarafından
Bingo kullanıyorum 

Yumoş extra kullanıyorum 
(1,114 puan) tarafından
Bingo şuan şokta indirim de koyu mavi paket ondan mı cnm
tarafından
Bingo lekeleri cıkarmıyo ben kullanıyorum memnun degılım
(2,793 puan) tarafından
Evet mervoşum ondan
Ben zaten ne denediysem deterjan olarak leke çıkaran bi deterjan bulamadım ne yazık ki beyazlarım da hep çıkmayan tek tük lekeler var
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Gecen hafta abc aldirdim cok guzel kokusuda lekeyide guzel cikariyo
(1,114 puan) tarafından
Beyazlar için demi cnm
(22,067 puan) tarafından
Evet canim beyazlara kalip sabunu bi yemeniye sar guzelce camarinin icine at yikansin bak bklm bembeyaz cikar camasrlarin ben hep oyle yaparim
(1,114 puan) tarafından
Normal beyaz kalıp sabun demi Hacı Şakirin flan
(22,067 puan) tarafından
Evet canim normal beyaz sabun marka farketmez sar yemeniye guzelce bagla at makinaya camsrlarla beraber
(1,114 puan) tarafından
Tamam cnm denicem bunu teşekkür ederim
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Ariel beyaz çamaşırları morartiyo canm bingonun sici deterjanını kullanıyorum ben 
(1,114 puan) tarafından
Sıvı deterjanlar işe yarıyor mu ya ben siyahlar için kullanıyorum pek fayda etmiyo gibi geliyo kökü vermiyo yani
(1,908 puan) tarafından
Ben Çok memnunum
0 oy
tarafından
Bacı ben bingo renkli & beyaz kullanıyorum. Yumuşatıcı vernel pembe olanı kullanıyorum ama beyazlarda c.suyu mutlaka kullanırım bembeyaz olur camasırlarımın hepsi güzel kokuyor iyi de yıkıyor aslında.
(1,114 puan) tarafından
Annem bı kere beyazlara çamaşır suyu kullandı beyqz çamaşırlar sapsarı oldu
tarafından
Bacı valla cevremdeki herkes bu sekilde yıkıyor bende aynı sekilde hiç sararma yaşamadım yani. Kar gibi camasır cıkıyo.
(1,114 puan) tarafından
Ölçüsü ne kadr cnm belki annem ölçüsünü fazla koymuş olabilir
tarafından
Bacı yumuşatıcı yerim belirli zaten ona ölcü kullanmıyorum. Toz deterjan 1 cay bardağı kullanıyorum. Çamasır suyunu da yarım cay bardağı öyle söyliyim.
(1,114 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkür ederim
0 oy
(4,039 puan) tarafından
Doğru ölçüde kullanıyor musun acaba ben önceden az koyardım deterjanı sonra farkettim
(1,114 puan) tarafından
Ne bileyim valla cnm göz kararı koyuyorum :)
0 oy
tarafından
Alo eni sonu buldum ben 
0 oy
(12,275 puan) tarafından
Renkli ler için bingo 

Beyazlar için Omo kullanıyorum şimdilik 
0 oy
(434 puan) tarafından
Beyazlasmasi için çamaşır suyu şart 
(434 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kapağı kadar koysan hiç bi şey olmaz beyaz gömlekleri atıp makineye üstüne çamaşır suyu koyup açıyorum makineyi hiç bi problem olmadı bu zmana kadar çok koyarsan bekletirsen sararma oluyordur
(1,114 puan) tarafından
Ben hiç koymadım çamaşır suyu annem geçenlerde koydu sapsarı oldu tişörtler falan
(434 puan) tarafından
Suyla karıştırdı mi çamaşır suyunu
(1,114 puan) tarafından
Valla hiç görmedim cnm sadece çamaşır suyunu koyduğunu biliyorum
(434 puan) tarafından
O yüzden olabilir cnm
0 oy
(333 puan) tarafından
Ariel dag esintisi toz deterjan yada omo activefresh domestos etkili toz deterjan kullaniyorum. Yunusaticida bimin bulut mavi olani kullaniyorum memnunum
(1,114 puan) tarafından
Benimde Ariel Dağ esintisi ama düşün perdelerim beyaz atiyorum simsiyah çıkıyor
0 oy
tarafından
Omodan şaşmam yumusatici da yumos ya da vernel ikisini de kullaniyorum konsantre olanlarından 
tarafından
Oncesinde ben de ariel kullaniyodm ama cok sevemedim biter bitmez omo aldim cok da memnunum hem beyaza hem renkliye onu kullaniyorm
(1,114 puan) tarafından
Anladım cnm bnde şokta indirimde bingo gördüm ama önce buraya sorayım önerileri dedim pek kimse bingo toz deterjanı yazmadı genelde Omo yazan oldu cnm
tarafından
Bingo alma ben sokta calisiyodm bingo indirimde diye anneme almistm ya dedi bunu nerden aldin berbat bi deterjan onu bitirene kadar akla karayi secti
(1,114 puan) tarafından
Ay iyikide almamışım geçen akşam alcaktim valla :-)
tarafından
Iyi ki :)
0 oy
tarafından
Deterjan omo yumuşatıcı da yumoş konsantre olanların hepsi güzel ve kalıcı lilyum çiçeği mavi olanı kullanıyorum 
(1,114 puan) tarafından
Tamam cnm sağol çoğu kişi yumos konsantre yazmis onu denicem bnd
0 oy
(837 puan) tarafından
Omo toz deterjan kullanıyorum. Yumuşatıcı bingo mavi su olan ve abc sentevite beyaz
(1,114 puan) tarafından
Yumusaticilarin çoğu etkili aslında kokularda ama beyazların lekeleri için yada bembeyaz olmasıni istiyorum

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 150 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,378 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 38 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgegzem (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 137 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.