Ya ben herzaman susuyorum bir kac gun once ablam gelcek dedim evinizi temizleyin ben evimi temizliycem merdivenide suprurum ama bahceyi sizin evi temizlemem dedim bir gunde yetistiremem hem yemk hem temizlik bunlar hic bisey yapmadan ablamin gelcegi gun evden gittiler sebebde ben onlarin evini temizlemedim kizlari var iki tane onlar ne b.ok yiyorlarsa artikin baktim onlar yok ben kendim esim bebegim hazirlandik bi kayinbaba kalmis evde oda beni ablama kotulemek icin kalmis onunda foyasi sonradan cikdi hic yuz vermedim zaten ablam biliyor neler yaptiklarini o bile dua ediyor ölsede esra kirtulsa diye iste ablam geldi gitti ertesi gun evde kalmislar hic yuz vermedim iki gun sonrada isde tanisdiklar ne oldugu belirsiz kadini almis gelmisler eve yaninada bide oglu var kadinin karsisina gecmis bana dioki bak bu kendi aldi esyalarini bak bu calisiyor oyle kadini iyi gosteriyor bana en son dayanamadim kadina dedim bak abla zamanin ben bu esyalari aldim kimsenin 5 kurusu yok esimin bile yok dedim zamaninda ben 7 aylik hamileydim daha tarladaydim daha calisiyordum dedim hic bir zaman bana da karnimda cocugada acimadi ne zaman tarlada tansiyonum yukseldi gozumden kan geldi o zman bende vitmeyi birakdim dedim kaynanada kalkmis bana diyor ki namussuz ******** bizi kotuluyor defol evden o.rospu falan dedi bende bak agzini topla yirtarim o agzini dedim o andaki konustuklarimizida esime ses kaydiyla attim sonuc ben hakliyim esimin gozunde ama kaynananin kayinbabanin gozunde ben kotuyum onlari kotulemisim catlak kadin misafirin önunde beni hungur hungur aglatti ben cocugumu vermedim kadina istedi bende bende yok olmaz dedim virus var kayinbaba elimden aldi kadina verdi o gun bende geri aldim kadindan kucagimda uyuttum cocuk kucagim da kadin geldi bisey demeden cpcugumu kucakladi goturdu hirsizmidir cocuk kacakcisimidir belli degil geri aldim bende herseyide esime anlattim