Benim ikinci evliliğim eşim bir oğlu var 2 yıldır evliyiz eşimle her hafta sonu bize gelir sorun yaratmadan gitmez eşim masanın üstüne 500 tl para koymuş ve o paradan 100 tl si yok ve ilk ben fark ettim sen bana 500 tl çektim dedin ama 400 var dedim oda fark etmiş bana bende sen aldın zannettim dedi bende ben senin paranı ne zaman izinsiz aldım dedim etrafa bak bir dedi masanın etrafına baktım yok gün icindede birlikte uyuduk küçük bebeğimizle uyandığımızda fark ettik diğer ogluda var tabi uyandığımızda fark ettik ona sordu yok ben almadım dedi çok yalan söyleyen bir çocuk bu arada neyse eşim sinirlendi kim aldı diye haklı olarak ben dedim sen beni biliyorsun dedim ben almam yemin ederimde almadım ben aşağı iniyorum dedim evin talan et dedim ben indikten sonra 10 dk sonra kendi oğluyla indi buldunmu dedim yok dedi tabi bu arada bana imalarda bulunuyor oğluna toz kondurmuyor yürü birlikte bakacaz dedim bağırdı çağırdı yok dedim hepimiz birlikte olacaz dedim beni ve oğlunu yukarı gönderdi oğlunun eşyalarını vermem için bende hayır dedim bakacaz ondan sonra dedim tabi bağırıyorum ben gelmedi kendi çıktım oğlanın çantasını alırken sinirle çarşafı çektim ve para cıktı şaşırdım mı tabikide hayir geçen haftada benim param kaybolmuştu oğlana bağırdım niye yalan söylüyorsun gibisine senin her gelmende tartışıyoruz dedim inş babam seni öldürür dedi sen yaptın diyor bana benim üstüme yürüyen bir çocuk babası cıktı yukarı dedim aha böyle dedim bu imalardan biktim dedim bir daha eve gelme dedim picinide götür dedim bir daha bu eve gelmeyecek dedim kovdum evde canım çok acıyor kizlar yapmadigim birşey için suçlandım
1,493,293 soru
24,399,177 cevap
349,977 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın