0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 1 yıl oldu. Buz lazer yaptırmak istiyorum yaptıran var mı memnun musunuz? 

13 Cevaplar

0 oy
(56 puan) tarafından
Yarım yamalak gitti benim ikjncj paketi almama rağmen yine agdaya döndük
(194 puan) tarafından
Aynı şekilde benimde öyle oldu ya hiç bı faydası olmadı diyebilirim :(( en iyisi güzellik merkezinde değilde hastanelerde doktor kontrolünde yaptırmak
(26 puan) tarafından
Aaa neden öyle bişey oldu ki
(194 puan) tarafından
Galiba makinasından dolayı bide o kadar para aldılar haram zıkkım olsun diyorum hep en başında dediler ki hepsi bitecek hiç kalmayacak ama öyle olmadı :|
-Reklam-
0 oy
tarafından
 Daha önce gittiniz mi
(26 puan) tarafından
Tek seans gittim gebelik araya girince ağda ile devam ettim ağda kararma ve batık yapıyor bu sebeple lazer yaptırmak istiyorum
tarafından
Anladım ben gidiyorum yaklaşık bir ay dır ara verdim ama iyi sonuç aldım eskiye göre azalma oldu şuan bile rahatsız etmiyor gidersen Aleksandr öneririm
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Geçen kış gittim 2 seans hamile olduğumu öğrenince bıraktım.

Koltuk altımda ve genital bölgede 2 seansa rağmen azalma oldu bacaklarım da birşey farketti diyemem ama devam etsem eminim bitmişti. Kasim da tekrar başlıcam sağlık bakanlığı onaylı bir yer olsun mutlaka 
(26 puan) tarafından
Benim gideceğim yerde güvenli inşalllah bende memnun olurum
0 oy
(399 puan) tarafından
Kesinlikle yaptırma hiç bir faydası yok 10 seans girdim boşuna gitti param
0 oy
tarafından
Çok memnunum 

3 Yıl oldu yapalı 

Hamılelık geçırdm doğurdum çıkmadı yıne 
0 oy
tarafından
Ya duyduğum kadarıyla yaptıranların çoğunda koku oluyomus koltuk altında o yönden çekindim
0 oy
tarafından
Buz degilde normal lazer yaptim bir seans sonra kontrole gittim sadece ,sonra hamile oldugumu ogrendim biraktim.Dogumdam sonra baktim ki baya azalmis artik gitmeme gerek bile kalmadi.Dandik yerlere gitme makinasi iyi olan yere git 
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Ben evlenmeden önce 8 seans koltuk altına gittim. Berbat bi koltuk altım vardı. Siyah nokta, sivilce, kararma ne ararsan vardı yani. Lazerle öyle bir temizlendi ki ne batik ne kararma ne sivilce kaldi. Şuan az biraz kıl çıkıyor. Onu da epilatörle alıp duruyorum zaten çok rahatım 
0 oy
(270 puan) tarafından
2 defa yaptırdım kesinlikle sıfırlamıyor azalıyor sadece fakat 5 yıl sonra yeniden eski halini alıyor.Arada doğum yaparsan tüm hücreler yenilendiği için tekrar çıkıyorlar.
0 oy
(3,918 puan) tarafından
1 yil oldu basladim buz lazerden ben memnun deilm asla 
0 oy
(14,167 puan) tarafından
Ben 4 5 seans gittim sonra hamile kalınca bıraktım emziriyorsaan eğer emzirme dönemi bittikten sonra kabul ederler. Seanslara giderken iyi güzel baya azalma oldu ama sonra yeniden eski haline döndü 
0 oy
tarafından
2.paketi aldim yani 2 yil yaptirdim hamile kalinca birakmak zorunda kaldim ama yok ise yaramadi seyrek de olsa gozume batiyo agdaya gidiyorum napim
0 oy
(588 puan) tarafından
Normal lazer yaptırdım 10 seans ve 2 senedir kıl tüy derdim yok çok şükür. Hastanede yaptırdım canım çoğu güzellik merkezi maalesef iyi yapamıyor.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 511 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
8 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yengin (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
5 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Muge (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
29 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Azrainci (216 puan) tarafından soruldu

412,230 soru

12,409,595 cevap

44,783 kullanıcı

Kategoriler

...