0 oy
940 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim şarkı dinlemiş youtubede ve arabada da yanlışlıkla onu açtı ama hemen geri kapattı ve eve geldik kızım telefonda video izliyordu youtubeden geçmişine baktım o şarkı dinlemiş sonun kadar, Evlendigimiz ilk zamnlar şey diyip duruyodu çok seviyordum diyip duruyodu ve ilk nisanlnimca kız sana geldim diye gelmiş ve geri göndermiş kızla eşim memur olmadı diye ayrılmış ,ve eşimin davranışları da şöyle deyim sarılsam sarılma der ,

İlgiye ihtiyacım var diyorum fazla şey bekliyorsun der

Hiç hediye almiyosun derim tamam alırım der hiç almaz 

Eskiden her gün resim atardı duruma şimdi hiç atmiyo zorlasam dahi atmaz resim dahi çekinmek istemiyo

Bişey olduğunda ilgi bekledigimde seni aç bırakmıyorum ya çocuğuna bezini mamasını da alıyorum ne istiyorsun der ,ve bunu dese de bı mama alırken 50 kez düşünür çok cimri 

Mesajlaşma harici canım bile demez sadece can der mesajlsirken ama bana çok yapmacık geliyo can demesi felan 

İhtiyacım olur 2 ay sonra alınır 

Her sey de ben yokum gibi davranır annesine danışır ,ilk omceligi hep annesidir 

Kuyruğu sıkışınca tartisinca ilgisizlikten felan hem rest çekebilir 

bNa çok sinirlenince duvara telefon fırlatır 

İlk başta çok seviyo gibi davranırdı şimdi hiç öyle değil o adaam gitti başka adam gelmiş gibi

Bunlri anlatmanın nedeni nasıl davrandığını anlayın diye 

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap

Şarkının sözleri de şöyle 

Hüseyin Kağıt & Gökhan Keleş Veda 

Ben Yoruldum Bu Savaşta
Ellerim Sende Kalsın
Her Taraf Cam Kırıkları ,
Hasretin Bende Kalsın

Ayrılık Şarkısını ,
Gözyaşlarımla Yazdım
Aşkın Öldü Yürekte
Içime Mezar Kazdım ,

Sanma Ağlarım Yâr Diye
Yaşadığım Kâr Diye
Gözlerimi Kapatırım
Düşlerimden Sar Diye

Belki De Seni Unutamadım
Yüreğimden Çıkaramadım
Bir Vedaya Bakar Bu Iş
Olmadı Derim Yapamadım

Ben Islandım Bu Yağmurda
Hayallerde Kuruturum
Sensizlik Ateşten Kor
Belki Bir Gün Unuturum

Ben Ayrıldım Bu Limandan
Dalgalarla Boğuşurum
Bizimkisi Bir Oyundu
Ahirette Buluşurum

tarafından
Aglasam göz yaşımı silmez umrunda olmaz hödükün
(3,906 puan) tarafından
Canim benmki dolu boyle sarkilar dinler efkarlanir napim onu alaydi ozaman :)
tarafından
Bende sogudum Valla 2 yıl olacak. Sinir sistemim çöktü. Kızım tek tesellim
tarafından
Eski nişanlısının adını sayıklıyordu. Uyandırdım ne güzel ikinizi birden almıştım diyordu, birde ben hizmet ediyormuşum düşün yani. Rüyasında pişmanmış eski nişanlısını bıraktığına yalvarıyordu rüyasında
tarafından
Dinlediği müzikler hep aşk acısı.
Sevdigim kızın Sevdigim adam ona iyi bak diyor şarkı sözünde
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sana tavsiyem yokmuş gbi davran eşini uzaklaş ondan fazla ilgi biyerni kaldırmış  sen ondan uzaklaştgn an en kıymetlisi olcksn 
tarafından
Tamm cabim saolasin denyicem
+1 oy
(77 puan) tarafından
O sna karsi nasilsa sen de ona aynını yapsan bakalm fark edince soylesen bana boyle hissettiriyosn desen anlar mi acaba Allah kolaylık versin
tarafından
Tamam canım deniycem
0 oy
(52,054 puan) tarafından
Allah kolaylik versin canim insallah duzelir unutamadiysa kiz gelince gondermsdydi
tarafından
Acb bı inat ugruna mi gonderdi
(52,054 puan) tarafından
eger oyleyse bunun hesabını versin ona inat edicem derken senin gunahina girmeseydi
tarafından
Girdiyse hakkım helal değil sürünsün
0 oy
tarafından
Bilemedim ki canım esin ne istiyor ne düşünüyor onla.konusup.anlamak.gerek
tarafından
Konuşsam tartışmaya varır supheleniyosun diye
tarafından
Diyecek bişey bulamıyorum canım.umarim birdaha yapmaz boyle
tarafından
İnaallh
0 oy
tarafından
Ne diyelim kiz hersey ortada gibi ama
tarafından
:/ hayırlısı inşallah
0 oy
tarafından
Canım aklı o kızda kalsa kız geri gelince niye yollasın geri? Fırsatını bulmuşken alıp evlenirdi ama o seni seçmiş. Vesveseye kapılma. 
tarafından
Acaba kinikip gurur yapıp mi gonderdi ki
tarafından
Çocukca şeyler bence bunlar. Şarkı göndermek eski sevgiliye falan ne bilim.
tarafından
İnşallah çocukça şeylerdir düşündüğüm şey degoldir
0 oy
(29,516 puan) tarafından

Madem aklî kalbi halen eskide  neden senle.evledi ??

Bunu esine sormam gerekiyor 
tarafından
Bı inat uğruna olabilir
0 oy
(681 puan) tarafından
Bence acik acik konus canim eşinle söylesin sana derdini neyse belki karakteri öyledir allah büyük
tarafından
Karakteri öyleyse nedne önce böyle degildi
(681 puan) tarafından
Canim nisanliyken her erkek daha ilgilidir
0 oy
(11,218 puan) tarafından
Ilk evlendiginiz zamanlar o kızı sevdiğini mi anlattı bide sana 
tarafından
Aynen seviyidum gerçekten seviyidum dedi ve ben hiç umursamdim ne çocuk vardı ortada ne benim ona karşı sevgim nede ilgim
(11,218 puan) tarafından
Nasıl yani cnm zorla mi evlendin
tarafından
Yok bilmiyorum ama ağzım dilim bağlandı tamam dedim neden tamam dedim niye dedim bende bilmiyorum
(11,218 puan) tarafından
Cnm hiç yokmuş gibi davran bırak ne ediyorsa etsin
tarafından
Tamam canım deniycem
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Hareketleri çok sacma ama neden eski sevgilisine bağladın ki sevse ne olursa olsun onunla evlenirdi benim esiminde kaç senelik olmus mesela çok romantik tanışmış ne biloyim çok şeyler yasamislar ama umrumda değilmiş gibi davraniyorum hatta beni kıskandırmaya felan çok çakışır ama ben derimki geçmişinde yaşanmış bitmiş eğer olacağı varsa o zaman olurdu derim yani söylemek istedigim olaylara onu bağlama belki o zaman parası olmuyordu veya müsait olamiyordu her istediğimiz anında olamaz ki her istediğimizi elde etseydik sence yaşamanin bir anlami kalir miydi aşkım canım bitanem kelimelerini benim eşimde kullanmaz ama hanım der eşim der o şekilde biz genelde isimlerimizle veya eşim vs türde hitap ederiz birbirmize bazen çok zorlamamak en güzeli evinde kötü birseyinide yakalamadın o zaman kuşkulanma huzurunuzuda bozmayin derim
tarafından
Sevde evlenirmiydi yoksa gurur yapıp evlenmezmiydi ,yani memur olmuyorsun diye ayrılan bı insana geri donulme bence o ayrı konu,yani hiç bı şekilde ilgi sevgi gostermiyo bu uzun zamandır var bu aralar daha yoğunlaştı bunu da görünce bilemedim
0 oy
tarafından
Herşey olacağına varır kaderde ne olacağı çoktan yazıldı ama bu kuruntu seni yer bitirir seni feraha çıkaracak tek yol dua ve sabır bazen gel git ler olur insan hayatında önemli olan eşinin karakteri böyle bsey yapacak bir adam mı?
tarafından
Bilmiyorum işte yaoacaj adammi bilemiyorum,saol canim Allah razı olsun
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Ee senin bu anlattıklarına göre çocuğu yapmamış olmanız gerekiyordu ayıptır sorması da çocuk yapıyorsanız arada bir bağ var demekki yada yapmak için mi yapıyor beynim durdu 
tarafından
Bak şöyle deyim evlendik ten sonra bandr bağ oluştu ondan sonra yaptık zaten ama ondaki bağı bilmiyorum bana mı yoksa o kıza mi vardı
(7,435 puan) tarafından
Zaten onun için söylüyorum canım yani sevmediği bir insana dokunabilirmi bir insan benim mantığım böyle şeyleri almıyor
tarafından
Midesizse dokunur bence
(7,435 puan) tarafından
Öyle birisimi eşin karakterindem bilirsin
tarafından
Hiç bilmiyoum öyle karakterde birisimi
0 oy
tarafından

Ilk önce acaba kendi kendine kuruntu mu yaptın düşüncelerin yanlismi diye düşündüm ama şarkı sözleri senin gibi düşünmeme sebep oldu:ermm:

tarafından
Demi bende hiç unursamam ama şarkı sözleri bir dwgil iki cümle değil hepsi öyle
0 oy
(739 puan) tarafından

Sende aynısınınyap umursama ilgilenme sorma etme konuşma sende aynısı yap görsün nasl oluyormş

tarafından
Tamam canım saolasin deniycem
0 oy
tarafından
Canim benim esim de dinler  bende şüpheye düşerim ama esimin aklina belki gelmemiştir o kisi bilemem geldiyse de gelmediyse de bi laf vardir ya eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak diye aklina koyma bu durumu meyillenesi yoksa bile o istek gelir birde o kızı araştırıp yazmıyorsa dedigimi yap anla ki içini şarkılar ile döküyor şarkıda buluyor kendisini cok cok dayanamaz durumda olursun sor ama nasıl sor ya alaya alarak sor dalga gecer gibi yada ciddi ciddi oturup konuşun 
tarafından
Tamam canım saolasim fikrin için

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 1,214 göst.
11 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 436 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,627 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,159 puan) tarafından soruldu