0 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde (791 puan) tarafından
Ama aşısı mamasi vs bu kadar masraflı olabileceğini dusunememisler durumları da pek yok geride vermek istemiyo annem de çok seviyo aklıma sey geldi acaba devlet yardımcı olur mu acaba aşısı mamasi sonuçta insanlara yardımcı oluyorlar bilgisi olan varmi acaba ya inşallah vardır 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim annemlerinde kedisi var sokak kedisiydi devletin veterinerlerine götürüp baktırdılar devletimiz bu konuda çok ilgili gerçekten parazit aşısını yapmışlardı muayene etmişlerdi bizim kendimizin gözleri kapalıydı ona bile baktılar katarak gibi kapalıydı gözleri devletten bu konuda yardım alabilirsiniz gerçekten 
tarafından
Kız sen doğurdun mu?
(6,849 puan) tarafından
Seir Instagram dan asiye diye senmi ekledin kız.
tarafından
Yok kız ne asiyesi keremin annesi doğurdum canım
tarafından
Gözün aydın canım benim, Rabbim analı babalı büyütsün inşAllah
(6,849 puan) tarafından
Kız beni ekle dedim ya baktım hamiş fotolu biri eklemiş asiye diye ay bide fotolarını begenms :)) kim acep . Bide mesajlastk haha
-Reklam-
0 oy
(5,483 puan) tarafından
İlçe tarımda yapıyorlar bazı aşıları, mamayı da evde yediğinize alıştırıbilirsiniz
0 oy
(1,111 puan) tarafından

Ben 7 yıl boyunca kedi baktim hemde 3 tane sonra ikizlerim oldu diyorumki kedi bakmak cocuktan daha masrafli ki düşün benim bebekler haftalik 400 liralik mama yiyolar :D umarim devlet yardimci olur vermez kediyi

0 oy
tarafından
Devlet sadece yapılması gereken bi tedavisi varsa hasta filanda ona bakıyo bazı belediyeler kısırlaştırma da yapıyor bide kuduz aşısı arada istisna fazlasını yapan  belediyeler çıkabilir ama bizim burda bu şekil de benim de 2 tane kedim var evlatlarım gibiler özel veterinere götürüp aşılarını yaptırıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 435 göst.
10 Mart 2025 Diğer kategorisinde 19btl05 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 404 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (3,818 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 681 göst.
22 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gammmze (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 466 göst.
23 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,857 soru

24,661,777 cevap

366,776 kullanıcı

...