0 oy
721 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar benim doktorum yıllık izine ayrıldı haftaya gelicek dün kontrolümüz vardı dieğr doktora göründüm ama bnim kafam çok karıştı 32+6 haftalıgm bebek doğum doğum pozisyonu almış dedi ama bildiğiniz yan yatıyor hala kafası sağım da ayakları solda yan yatıyor muş nasıl girebilir bu şekilde pozisyona ki baş aşağı olması gerekmiyor mu öyle olması için ;)tişikkirler. 

10 Cevaplar

0 oy
(581 puan) tarafından
Bende hiç bişi anlamadım. Doğum pozisyonu aldıktan ne zamn sonra doğum oluyomuski
tarafından
Değişik kadın ya cins ne dediği belli değil bir gelseydi doktorum
(581 puan) tarafından
Kendi doktorundan başkası fazla tınlamiyo zaten degisikler
tarafından
Aynen cnm bnim öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benm bildiğim öyle doktorun neden öyle dedi ama aklım karıştı benmde 
tarafından
Bnim doktorum değil cnm zaten hastası değilim diye cımbızla aldım lafı ağzından doktorun gelsin bir baksın Bn nasıl onu söyleyim ddi sonra böyle dedi nasıl yani dedim doktorun bilir gelince ona görün dedi artist
tarafından
O zaman onu takma boş ver
tarafından
Aynen cnm doktorumu beklicem en iyisi
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Ayy canim valla benimkide basgelis pozisyonunda ama 33. Hafta bugun 15 gundur bu sekilde altan vuran sancilar oluyo basgelisde bayag yururken filan hissedebiliyosun sen hissedebiliyomusun boyle seyler? 
tarafından
Cnm bnde sadece arada aşağıda baskı şeklinde bir his oluyor sanki orayı kurcalıyor gibi ama Bn dediğini anlamadım bu kadının baş geliş değilmiş yan pozisyonda yatıyormuş  e o zmn nasp kanala giriyor dedim doktorun baksın en doğrusu diyor cins ya gitmeseydim keşke doktorum gelince gitseydim
(2,840 puan) tarafından
Aklimi karistirmis senin gercekten :( dogum kanali dediginde başgelis yazmasi lazim yan pozisyon ne alaka dönmeye baslamis acaba onumu demek istediki
tarafından
Olabilir bak öyle demek istemişti olabilir hastası değilim ya bakması 10 dk sürdü öyle diyim sanki bedava giriyorum kendi doktorum yarım saat bakmadan bilgi vermeden bırakmıyor bşr gelseydi zaten ilk ve son hayatta birşey bile sormam bu doktora
(2,840 puan) tarafından
O acidan demis olabilir kuzum takma kafana kendi doktorun geldiginde soyle bu sekilde soyledigini bakalim o ne diycek :(
tarafından
Tmm cnm en iyisi öyle yapayım
0 oy
(6,072 puan) tarafından
Sanırım 35 36 ya kadar daha döner canım o 37 de son pozisyonunu alırmış bende şimdi okudum aciklamada
tarafından
Anladım cnm bnde öyle biliyorum yan yatıyor ama kanala girmiş diyince ne alaka dedim yani
0 oy
tarafından
Yok artk  bnmki baş aşağı olduğu halde Dr hiç öle bişey dememisti  değişik gerçekten 
tarafından
Değişik kadın ya Bn en iyisi kendi doktorumu bekliyim
tarafından
Bencede bekle kuzum can bu herkese emanet edilmez ne bebek nede sen
tarafından
Aynen cnm bnim haklısın
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Korkma canim tekrar dönmüştür doktorun dogum pozisyonu dedigi bas aşağı dönmüş demis sana kanala girmis dememiski bebek dogana kadar defalarca yer degistiriyo ;)
tarafından
Haklısın cnm olabilr endişe ettim bakalım inş doktorum gelsin de bir :)
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Canım benimde hep sol tarafta toplanıyor hep ***** karın diyorum kendime ve iki aydır benimki doğum pozisyonunda yani baş geliş vücudunu orda topluyor olabilir ama pozisyonu doğum pozisyonunda  
tarafından
Aynen cnm bncede öyle
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Herhalde doğum pozisyonuna doğru yol almış demek istemiş olabilir niyetine girmiş ama daha tam da pozisyon alamamis
tarafından
Olabilir cnm benim doğru diyorsun
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Kuzu benimde 22. Haftadan itibaren baş gelişti ama hep yanlarda hissettim
0 oy
tarafından

Doktorların benim hastam degil tripleri de bir sacma. Ben bu ay sana muayene olmak istedim. Ne bu havasi bilmem:angel:

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 245 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Gurmeanne (760 puan) tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 435 göst.