0 oy
671 göst.
Diğer kategorisinde (4,752 puan) tarafından

Arkadaşlar nasılsınız iyisiniz inşallah sizde bebeğiniz de ben bugün 32+2 günlük oldum ve 2 gündür kızımın hareketleri azaldı eskisi gibi değil korkuyorum inşallah kötü bir şey yok sizde de öyle bir şey oldu mu bu haftada nolur cvp yazın içimi rahatlatın moralim bozuk resmen canlar :(:(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç korkmaaaa aynı şeye takılmıştım dün kontrolümüz vardı bizim sorduk doktora 32+6 olduk bir gün çok sakin minik minik hareket ediyor oda oturuyorsam hissediyorum bşr gün de hiç durmuyor doktor çok normal artık büyüdü alanı daraldı dedi kendine bak 2, gün hiç yoksa hareket git yoksa artık azalıyor hareketleri bebişlerin için rahat olsun 
(4,752 puan) tarafından
Uyuyana kadar onu buluyor az az da olsa hareketleri örneğin bir hafta önce gece uyutmuyordu vurmaktan bu 2 gecedir vurmuyor fazla yada çok minik olduğu için hareketleri uyandırmıyor beni canım
tarafından
Ayrnen cnm bazen hareketini hissetmek için bekliyorum bir süre bazen de vurarak uyandırıyor kontrolde doktoruna mutlaka sor ama için rahat olsun :)
(4,752 puan) tarafından
En son gittiğimde böyle bir şey yoktu sormadım e bir daha ki gidişim haziran 15inde canım
tarafından
Benimde aynı gün ama bnce korkma sordum Bn doktor normal dedi bir doğsaylardı vLla herşeyi kafamıza takıyoruz
(4,752 puan) tarafından
Aynen canım ya inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı aminnnnnnnnn
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
İyi günler canım çok şükür iyiyiz ikimizde.❤

Yeri kisitlandigi için son haftalara dogru çok normal canım. Günde 10 kere hissediyosan hiç sorun yapma..
(4,752 puan) tarafından
Ya öyle mi tatlım inşallah öyledir kuzum hissediyorum çok aşağıda minik minik hissediyorum eskisi gibi değil canım
(581 puan) tarafından
Sorun yapma canım en Son tatlı bişiler ye uzan kesin hissedersin. Annelik içgüdüsü işte korkuyoruz en ufak bişeye
(4,752 puan) tarafından
Aynen canım ya ilk gebelik olunca insan korkuyor kuzum
(581 puan) tarafından
Sağlıcakla gelsin canım minik ❤
(4,752 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah teyzesi aminnnnnnnnn teşekkürler kuzum
0 oy
(805 puan) tarafından
Benimde bozuldu bu 3 gündür moralim canm bende 27 hftlgm eskisi gibi karnım oynamıyor altta minik minik hissediyorum inşallah normaldir
(4,752 puan) tarafından
Inşallah kuzum aminnnnnnnnn tatlım
0 oy
(1,304 puan) tarafından
İyiyiz cok şükür canim ayni durum bendede var artik bebis büyüdüğü icin hareket alani kısıtliymis ondan daha az hareket ediyo dikkat et bu ara kendine bayram temizligi falan deyipte cok yorma az kaldi malum ;)
(4,752 puan) tarafından
Aynen canım az kaldı kuzum valla doğru düzgün bir şey yapmıyorum dün biraz odamı temizledim çarşafları falan ütüledim yoruldum canım
(1,304 puan) tarafından
Canim ya kiyamam zaten hic birşey yapmasakta bi yorgunluk hep var saglikla gelsin bebisler insallah
(4,752 puan) tarafından
Inşallah aminnnnnnnnn tatlım aminnnnnnnnn kuzum ❤️❤️❤️❣️
0 oy
(1,883 puan) tarafından
Bizde iyiz şükür canım sende hiç korkma annesi normal artık büyüdü yeri daraldı artık keyfi nasıl isterse öyle hareket eder birde bebekler son haftalarda çok fazla uyurmuş endişe etme kuzum benim ♥
(4,752 puan) tarafından
Inşallah öyledir kuzum teşekkür ederim sağol Allah razı olsun canım
(1,883 puan) tarafından
Rica ederim bebeğim senden de Allah razı olsun :)
(4,752 puan) tarafından
Cümlemizden razı olsun inşallah aminnnnnnnnn tatlım aminnnnnnnnn
0 oy
tarafından
Cnm gün geçtikçe yeri daraliyor inşallah bişey yokturdur rabbim sagsalim kavuş İnşaallah bebisine kalbim duam seninle kuzum bnm ❤❤❤❤
0 oy
(2,062 puan) tarafından

Canm benm sen yorulduysan buaralar oda yorulmuştur annesi bnm hamileyken öyle oluyordu yorma kendini kuzum <3

(4,752 puan) tarafından
Evet canım öyle olacak kuzum senin normal doğum muydu canım
(2,062 puan) tarafından
Sezaryen cnm 42 haftalık doğdu bnm paşa  :)
(4,752 puan) tarafından
Oyyy maşallah kurban olsun teyzesi o paşaya baya geç gelmiş kuzum
(2,062 puan) tarafından
Evet yeri rahattı heralde gelmek istemedi doktorumda kendi sancım gelsin diye bekledi normal doğum olsun diye ama hayırlısı böyleymiş cnm
(4,752 puan) tarafından
Anladım canısı rabbim bağışlasın sana canım benim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 635 göst.
10 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,752 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 963 göst.
15 Eylül 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,752 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,097 göst.
0 oy
5 cevap 553 göst.
14 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,752 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,487 soru

24,532,525 cevap

360,039 kullanıcı

...