0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde (6,136 puan) tarafından

Sabah arkadaşın biri diğer tarafa post açmış. Yaşadığım yerde kartal şahin benzeri kuslar var 7. Kattayım başka kuşlar yavri yapıyor onları her akşam yiyip gidiyor diye. Eşi demiş bebeği de yer dikkat et. kadın da nasıl korkmuş kapı pencere açamıyorum diye. Hala etkisindeyim ya ilk farklı bir post ve annenin çaresizliği hava sıcak ve en ufak dalgınlikta bebeği kapip kaçabilir yorulduguyerde bırakır ve yer Allahım korusun biz sıcaktır klimadır bilmem nedir şeylerle uğraşırken kadının uğraştığı şeye bak Allahım yardımcısı olsun hala onu düşünüyorum belediyede bisey yapamıyor sanırım :(

9 Cevaplar

0 oy
(318 puan) tarafından
Ben de vallahi dunden beri aklimdan cikmadi ya
(6,136 puan) tarafından
Dün mü açmış ben bugün gördüm ama tarihine bakmadim
(318 puan) tarafından
Evet     :/          .
(6,136 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun şimdi eşime sordum da savunmasız bebekleri rahatlıkla alabilir diyor şahin alamaz ama kartal alır diyor
-Reklam-
0 oy
(553 puan) tarafından
Oooo Allah korusun .. valla açmasın pencereyi falan ... Tövbe yarabbim.. gerçi bizim apartmanın etrafında da martılar var balkonlar konuyorlsr dışarda buldukları çamaşırları alıp götürüyor disari çamaşır asamiyorum. Hele çocuğun kini assam minnacık alıp parçalar
0 oy
tarafından
Kapar inanırım Şırnak da evimize hep yılan girerdi bir odaya toplar yatırırdı bizi annem babam da dağda görevde neler yaşadık neler.. 
tarafından
Yok cnm Bn hiç görmedim yılanı rüyadaki insan silüeti miş yılan değilmiş kendisinin o yılan olduğunu söylemiş ve rüyayı da anlatma demiş anlatınca o gün gitti demişti annem çatıya fln çıkardı ordan gelirmiş bir şey asıcaksa annem askere rica eder o beklermiş korktuğu için ki çok nadir şeylrr hatırlıyorum çok büyük değildim mesele her gün aynı saatte çatışma olur du annem süt yapardı hepsi dökülürdü fln neler nelr...
(6,136 puan) tarafından
Allah Allah sütler neden dökülüyor babanın yaşadığı var mi?
tarafından
Babamın yaşadığını oturup sohbet etsek 5 günde bitiririz :D çatışma oluyır du cnm ufak eşyalar sallanırdı ablamla oyun şeklimiz kurbağa yakalamaktı hahahha :D
(6,136 puan) tarafından
Allah sizi :))))))
tarafından
Ayyy tam benlik hikayeler sonrada gece tuvalete gidemiyom ama heycan veriyor bana sikilmazsan anlat diye rica edecem
0 oy
tarafından
Bence belediyeue deyin ormana koyarlar
(6,136 puan) tarafından
Sanırım uçtuğu için bisey yapamıyorlarmis orasını hatırlamıyorum ama kartalın bebeği kapma ihtimali üzerine etkisinden cikamadim
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Boş beşik filmini hatrlamiyomusun kapar tabi küçücük bebek Allah ım esirgesin yaaa dikkat etmek lazim
(6,136 puan) tarafından
Evet canım ama hani o film ya pek ciddiyete almamıştım ama arkadaşa üzüldüm gerçekten
(507 puan) tarafından
Fatma girik filmi ama ne sahneydi aneligin sembolü yavrusu için neler yaptı ya
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Hadi ya öyle mi canım çok korkunç gerçekten bende üzüldüm kuzum ya 
0 oy
(649 puan) tarafından
İlk defa duydum böyle bişey Allah korusun ya
(6,136 puan) tarafından
Bende hala etkisinden çıkamadım
0 oy
(274 puan) tarafından
Cok etkilendim ben ya görmemiştim cok üzüldüm. Rabbim yardimcisi olsun insallah. Amin
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Bnde gördüm çok etkilenmiştim :( Allah korusun 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
3 cevap 278 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,599 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
2 cevap 44 göst.
31 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu

411,314 soru

12,381,601 cevap

43,252 kullanıcı

Kategoriler

...