0 oy
747 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kzılar kayraya monstro yatak aldık sonunda odasını bastan asagıya degsııyorum zaten onceden aman aman oda yapmamıştım sızce hangi hali perde de sunu dusunuyorum 

image

image

image

11 Cevaplar

0 oy
(2,368 puan) tarafından
Ayılı halı çok sevimli bence :))
tarafından
Esim de onu dıypr ben oburunu canim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
2.halı daha güzel sanki perde ile daha uyumlu bence 
tarafından
Bende ikiyi begendım kuzum
tarafından
Perde ile daha uyumlu olur. Eğer evde senin ise duvardaki gibi süsler yapabilirsin çok güzel olur bence ay sanki bana oda yapılıyor ben heyecan yaptım :) :)
tarafından
Buradaki evım kıra ama ev sahibim bırsey demez kuzum yapacam cok seyler de nasıl olacak bilmiyorum dıgum yapama kadar bunu aradan cıkarmam lazım :)
0 oy
tarafından
Canısı ben 1ci resimdeki perde ve göktuğ yazan yolluğu beğendim çok hoş ve aydınlık renkler ☺️
tarafından
Kuzum esım de birinci halıya taktı bende 2 :)
tarafından
1cisi daha iç açıcı canım diğerinin perdeleri çok koyu ya ☺️
tarafından
Kuzum perde 1 olcak zaten dıgerı foto da var
0 oy
tarafından
Bence 2. Canım hem halı hem perde.

1. Perdedeki desen her yerde var puset örtüsünde alt açma bezinde babyneast te her yerde o yüzden onu beğenmedim:-)
tarafından
Sende bendensin canim ve 1 resimde ki gıbı hali samsunda ki evimiz de kendi odasında var mavisi ık daha agır sankı
tarafından
Yeni doğum yaptım ya kızıma Laos veriş yaparken hep o deseni gördüm göre göre bıktım heralde:-) sen en güzelini secersin inst tasarim halı var oaraya da bak canim
tarafından
Pardon canım cicihalitasarim
tarafından
Kuzum ordan da baktım bufun hemde baya :)
0 oy
(168 puan) tarafından

En sondaki perde daha guzel haliyi cekmisler ama perde dikkatimi cekti :D bende gri sari kombin yapcam desenli perde güzel durmuyor 

tarafından
Bende gri sarı dusundum canım hep mavi nereye kadar :)
(168 puan) tarafından
Benim bebegim kiz bende pembe istemedim :))
tarafından
Artık insan sıkılıyor mavı pembe dsn:)
(168 puan) tarafından
Aynen ya
0 oy
tarafından
Bebegin isminin ayaklar altında yazmasını hoş bulmuyorum . Böyle araba yolları gibi halılar falan var . Hem oynarken de güzel olur
tarafından
Valla canim ne alaka mesela bir firmanın ambalajında da olabılır adı cope atmıcan mı:) karısık geliyor kuzum onlae bana
0 oy
(8,080 puan) tarafından

Şuan aynı şeylerle uğraşmamız bende dekorasyona sardım şuan :angel: 1.si çok tatlıs busem

tarafından
Ah gızemım ne olacak bu halimiz kac saattir ugrasıyorum secemedım gıttı :)?
0 oy
(2,477 puan) tarafından
Kesinlikle 2. Halı
tarafından
Bende ona hayran kaldım canım
(2,477 puan) tarafından
İlki biraz daha şeker ve bebeksi ama ikincisi tarz ve şık biraz daha genç işi gibi
tarafından
Bence de kuzum ıkıncı uzun sure kullanabilir
0 oy
(29,470 puan) tarafından

Perde cok guzel bide göktuğ yazili olan hali cok şık 

tarafından
Perdeyi bende cok begendım canim ama ıcım ıkıncı halıdan yana:)
0 oy
(17,444 puan) tarafından
Eğer doğacak kardeşiyle odası aynı olacaksa halıya hem kayra hem mavi yazdır bence. Mavi olacaktı adı dimi. Ama renkler muhteşem 
tarafından
Yok kuzum ayrı olacak bos oda var evde 4 ayından sonra ınsallah kızıma da uyku egıtımı verip odasını ayırcam sımdıden alıssınlae istiyorum
0 oy
(5,371 puan) tarafından

Busem perde çok güzelmiş ya bnce 2.halı çünkü kayra büyüdü artık daha tarz bnce aslında 1.de tatlı ama daha bebeksi :P

tarafından
Oy tubıkım gelmıs hemi Dr benimle aynı fıkır de poaca yanaklım❣️
(5,371 puan) tarafından
Oyyy bidenemm ♥️♥️♥️:)
tarafından
❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 337 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Masallinam38 (748 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 316 göst.
17 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif. Zehra (254 puan) tarafından soruldu

411,806 soru

12,396,818 cevap

44,215 kullanıcı

Kategoriler

...