Hani sanki mecburmussunuz gibi. Benim ablamda öyle birsey yapmadigin zaman ben demiyorum beni ovsun yere göğe sigdirmasin ama insan bir Allah razi olsun der, durduk yere ben buraya gelip sifirdan yeni bir hayat kurdum kuru ekmege muhtac oldum kimseden birsey gormedim der surekli. Yaa abla sen memleketten geldin, yalniz başına gelip, esyalarin geldi mi gelmedi mi bos evde kimsesiz gibimi kaldin. Gelip uzun sure issiz mi kaldi kocan da kuru ekmeye muhtac oldun. Esyan gelene kadar 4 gun ben ve annemde kaldilar kalsinlarda eşi çalıştı tanıdığın yaninda. Bir kurus para yok ustlerinde, ev temizlemeye gittik ne lazimsa aldim temizlik icin bol bol gidip temizledik, diger gunu esyalari geldi, perdeleri brrbat haldeydi annem iki odaya ben bir odaya perde diktirdik. Annem ve ben markete gittik eve lazim olabilecek butun bakliyat a zye herseyi aldık bir aylik degil 2 3 ay yeter bana o malzemeler. c mak yoktu esim yaziktir cocukalri var alalim dedi esim camasir mak aldi bende bulasik mak aldim. Annem evin pesinati ve bir kirasini verdi. Ee sen nerde ne zaman kuru ekmege muhtac oldun diyorum arsiz gibi ayni seyleri tekrarliyor. Hemen o ay gidip eelktirik spurge aldi 2250 tlye bi tost mak aldi 650 tlye bi utu aldi 700 tlye alsin almasin demiyorum ama ben beni zorlamayacagini bildigim halde bir elektirikli supurgesine 2250 tl para vermem o durumda. Evlendim evleneli ramazanda para gonderirdik bu yıl vermedim, esim yaninda çalışan afganli birine verdim ben vermesini soyledim o afganli ablamdan daha muhtac idi