0 oy
3,008 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İspanaklı pide yapmayı düşünüyorum ama kek olsun poğaça olsun taş gibi yapıyor cesaret edemiyorum fırını kurutan var mı öyle davul fırınım vardı onceki evde kaldı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fan vrsa kapat canm 
tarafından
Ben fanı kapattirdim servis e gönderdim geçti canm bı baktır çok büyük sorun ya bence
tarafından
3 kere geldiler fırın normal götürmediler bile pişirme testine yolla dediler ikinci fırın aldım o yüzden yeni evliyim akşama misafir gelecek sabaha hamur yogurdum taze olsun diye akşama doğru pişirdim poğaçalar kaya firlatsak kafa yara nasıl kötü oldum eşim gitti poğaça aldı hemen
tarafından
Yaaa çok iyi anlıyorum seni oluyo işte benim fırını götürdü servis test etmisler 15gune getiriziz dediler 11inci gün getirdiler içindeki fanı kapattık siz çıtır çıtır bişey sevmiyosunuz galiba dediler eşimde biz kuru şey sevmiyoruz kapadan önce kurutup sertlestiriyodu yine aynı yaparsa aldığım yerin önünde parcaliycam dedi çok şükür varya yaptığım hiç birşey suyunu çekmedi kuruluk kalmadı yumuşacık oldu o içteki fan kuruyor
tarafından
Programlı kuzum benimki her programda gülcan çalışmıyor 11 tane program var mesela bazılarında çalışır fan her zaman çalışmaz babamgile de fanlı pişirdim hep hiç kurumadı
tarafından
Canm iç fan işte o programlı evet 8tane var bende
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim var ya , keklerim beton dökmüş gibi oluyor , icjnde sürekli rüzgar esiyir fırınimin içinde ki fanmi açık ne nasıl kapatacam da bilmiom

tarafından
Benimki de aynı fransız çalışır
tarafından
Bir ara kek yaptım kuruttu eşim 1 ay dalga gecti yaa
tarafından
her keki ıslanırım bu fırın yüzünden
tarafından
Bu fanli fırınlar hiç güzel değil yaa
0 oy
tarafından
Ben bu sorunu yaşamıyorum ama yumuşak olmasını istediğim birşey olursa bir kase içinde sıcak su koyuyorum fırına. O suyun fırında verdiği buhar ile pişirdigin ürün yumuşacık oluyor 
tarafından
Aklıma yazarken geldi bu denicem kuzum şuan yapsam mı yapmasam mı kararsizim
tarafından
Mutttttlaka yap. Resmen mayalı hamurmus gibi pişiyor. Doyamazsın tadına. Eline sağlık şimdiden
tarafından
Yine kudurursa aç kalırız diye korkuyom kız :D
tarafından
Asla kurumaz. Ben ekmek yaparken bu tekniği kullanıyorum. O ekmek hamuru açma gibi oluyor. Zaten kurumanin mantığı maddenin içindeki suyu kaybetmesi prensibine dayanır. Sen fırına şu koyarsan kaybedilen suyu yerine koyarsın ve asla bu sorunu yaşamazsın.
tarafından
Tamam canım :)
0 oy
(3,274 puan) tarafından
Benim fan açık pisiriyorum hiç kurutma olmuyor ama öyle bi durumda bir kaseye şu koyup öyle yapmayı dene cnm 
tarafından
Deneyim canım sağol:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 74 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nedirsinoglumm (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 357 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nurcihn (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nurcihn (7 puan) tarafından soruldu

384,819 soru

11,510,781 cevap

35,171 kullanıcı

...